Spóroljon akár  30%-ot! Csapjon le rá most

Betöltés...

Gyerekágyak

Nem található a kiválasztásnak megfelelő termék.

Sajnáljuk, jelenleg nincsenek megvásárolható ágyak.

Változatos gyerekágyak

A Wickey online webáruházban minden ízlés számára talál szabadtéri játszóeszközöket és kedvező árú gyermekágyakat, amelyek minden igényt kielégítenek. A gyerekek gyorsan nőnek, így a bölcsőket és babaágyakat hamarosan gyerekágyra kell cserélni. A gyerekágy a gyerekszoba központja A Wickey ötletes gyerekágyainak köszönhetően az Ön gyermekei többé nem csupán alvóhelyként tekintenek majd az ágyukra, hanem sok-sok fantasztikus kalandot is átélnek a gyerekszobában.

A részletes összeszerelési útmutató és a kiváló minőségű tömörfa segítségével saját maga is könnyedén felépítheti gyemeke játszóágyát. Akár egyszemélyes ágy, galériaágy vagy emeletes ágy - a Wickey-nél egyedi ágyak széles választékát találja. Válasszon a különböző modellek és témák, például az autóversenyző, a tűzoltó vagy a hercegnő ágyak közül. Az ágyat nagyszerű kiegészítőkkel bővítheti, így a gyerekek saját mesevilágot hozhatnak létre. A Wickey játszóágyakkal olyan gyermekszobát alakíthat ki, amelyik Önnek és gyermekeinek a legjobban tetszik!

Galériaágyak és emeletes ágyak

A galériaágyak különösen praktikusak kis szobákhoz, mert helytakarékosak, és a gyerekeknek nagyobb játszóhely áll rendelkezésükre. A Wickey galériágyak az alvó- és játszóhely ötvözetét nyújtják: az ágy alatt fantasztikus alagutak építhetők, az emeleten pedig kipihenhetik magukat a kicsik. Ha pedig az ember gyereke reggelente csúszdán csúszhat ki az ágyból, a felkelés igazi móka lesz!

Több gyereket nevelő családok számára a Wickey emeletes ágyak ideális választást jelentenek. A Wickey egymásra rakható ágyaiban különösen jól alhatnak a testvérek a gyerekszobában. Közösen szebbeket álmodnak, az izgalmas részleteknek és a rafinált dizájnnak köszönhetően pedig az emeletes ágyak gyorsan a tesók kedvenc közös kuckójává válnak. Hozzon létre gyermekeivel közösen egy páratlan kalandágyat játszáshoz, alváshoz és álmodozáshoz.

Ágyak a legjobb minőségben

Gyermekének biztonsága és egészsége a Wickey-nél abszolút elsőbbséget élvez. Éppen ezért ágyaink gyártásához Németországban csak természetes és méreganyagoktól mentes fenyőfát és lucfenyőt használunk, préselt fa vagy furnérlemez nélkül. Így tudjuk gyerekágyaink kiváló minőségét és hosszú élettartamát biztosítani. Rendeljen kényelmesen emeletes ágyat matraccal a Wickey online áruházából, és használja ki a kedvező árakat. Nálunk tetővel, játéktornyokkal, homokozóval és kiegészítőkkel ellátott gyerekágyak széles választékát találja, amelyek megdobogtatják a gyermeke szívét.

Tudta-e? A Wickey gyerekágyai tükrözhetőek és különböző változatokban építhetők fel. Ez különösen praktikus, amikor át szeretné rendezni a gyerekszobát, vagy elköltöznek.