Summer Sale! Spóroljon akár  30%-ot – meghosszabbítva 2022.07.03-ig érvényes! Csapjon le rá most

Betöltés...

Egyszemélyes ágy

Nem található a kiválasztásnak megfelelő termék.

Állítson össze egyedi gyerekágyat

Gyerekágyaink egyedileg testreszabhatók. A Wickey-nél különböző kiegészítők és színek közül választhat: a kiváló minőségű kalandágy a gyerekszoba központja lesz, ha gyermekei kedvenc színében választ hozzá ponyvát.

A tetővel készült gyerekágyaink ponyvájának különlegessége, hogy a kis hősök kedvükre rajzolhatnak és festhetnek rá, mert a fantáziaponyva lemosható. Ezenkívül személyes ízlésének megfelelően azt is eldöntheti, hogy az egyszemélyes ágyat természetes fa színben kívánja-e hagyni, vagy inkább befesti az elképzelései szerint. Az általunk használt tömör fa ideális alap, ha fehérre vagy színesre szeretné festeni a gyerekszoba stílusában. Az ágyhoz természetesen masszív ágyrács tartozik.

A Wickey gyerekágyakhoz az eredeti kiegészítőket, például a kalandtábor ponyváját zöld, almazöld vagy sárga színben választhatja ki. Gyermekei kreativitásának semmi sem szab határ, amikor a kalandágyban játszanak.

Gyerekágy szép álmokhoz és játszáshoz

Az esti mese szinte minden gyerek életében az esti rituálé elmaradhatatlan része és egyedülálló Wickey gyerekágyainkban minden mesés történet megelevenedhet.

Ha pedig kialudták magukat, a gyerekeket új kalandok várják az oviba indulás vagy a következő lefekvés előtt – ezekhez az ágy fantáziaalakokkal benépesíthető erődként biztosít izgalmas helyszínt. Választhat például játékemelvénnyel rendelkező Wickey egyszemélyes ágyat is. A kapitányok a toronyból irányítják a hajójukat, amikor a távolban felbukkan a kincses sziget sziluettje. Az pedig egészen biztos, hogy az izgalmas élmények után gyermeke kényelmesen kipiheni magát a hangulatos gyerekágyban. Tekintse meg webáruházunkban az ágyakhoz illő Wickey matracokat is, amelyek ideális tartozékai a gyerekágyaknak. Ha pedig a gyermekei a magasba vágynak , webáruházunkban kedvező áron vásárolhat galériaágyat.

Tudta-e?

Gyerekágyaink és kerti játszótereink mellett nálunk remek kerti játszóházakat, hintaállványokat és különleges játszótéri kiegészítők is vásárolhat. Mert, amikor a napsugár bemosolyog a gyerekszoba ablakán, mindenkit kicsalogat a szabadba. A hintán versenyezni lehet, hogy ki lendül magasabbra, a homokozóban pedig a legnagyobb homokvárak épülnek.