Summer Sale! Spóroljon akár  30%-ot – meghosszabbítva 2022.07.03-ig érvényes! Csapjon le rá most

Betöltés...

Emeletes ágy

Nem található a kiválasztásnak megfelelő termék.

Emeletes ágy gyerekeknek kedvező áron a Wickey-től

A Wickey emeletes ágyai két kis felfedező számára nyújtanak kényelmes alvóhelyet és igazi játékbirodalmat. Egy tömör fából készült emeletes ággyal a testvérek osztozhatnak a gyermekszobán, miközben mindkét kis hős különbejáratú alvóterülettel rendelkezik. A gyerekágynak mind az alsó, mind pedig a felső szintje csudálatos részletekkel díszített, ami minden gyereket elbűvöl majd. Webáruházunkban természetes fából készült emeletes ágyak különböző változatai között válogathat. Az az emeletes ágy, amelynél a felső ágy közvetlenül az alsó felett van, rendkívül helytakarékos választást jelent. A többi modell pedig igazi mászóparadicsom. Gyerekágy csúszdával, létrával vagy tetővel – nálunk minden család megtalálja a számára megfelelőt. Egyet megígérünk: akármelyik változat mellett dönt, a gyerekek imádni fogják a közös játszást az ágyukban, mielőtt este fáradtan, de boldogan nyugovóra térnek saját kis alvóhelyükön.

Vásároljon emeleteságy-kiegészítőket online

Játékos gyerekágy-kiegészítőinkkel különleges fantáziavilágokat teremthet a gyerekszobában. A Wickey csúszdás vagy csúszda nélküli gyerekágyaiban valóra válnak a gyerekek álmai. Minden gyereket saját játékigényének megfelelően, egyénileg kell a fejlődésben támogatni. Az ön gyermeke legszívesebben szafaritúrára indulna a dzsungelben? Akkor szereljen fel egy kormánykereket a kalandágyra. A testvérek inkább a nyugodtságot szeretik és a gyerektávcsövön keresztül figyelik meg maguk körül a lenyűgöző állatokat. A barátaik eközben megnyitották a CrAzY üzletet, ahol szafaritúrákra szóló jegyeket árulnak a turistáknak. Egy telefonnal a Wickey bármelyik emeletes ágya kiegészíthető, hogy az eladók mindig elérhetőek legyenek a barátaik számára. Gyerekei fantáziájának és kreativitásának semmi sem szabhat határt a fa emeletes ágyainkban. Játszás közben szabadon fejlődhetnek, a nap végén pedig boldog álomra szenderülhetnek kényelmes kis kuckójukban.

Építsen saját fa emeletes ágyat

Sok család szeretne saját emeletes ágyat építeni. De hogyan érdemes belevágni a „gyerekágyat a gyerekszobába” projektbe? Wickey gyerekágyaink összeszerelése gyors és egyszerű. Családként összefogva igazi remekművet készíthetnek közösen a gyerekek számára. Kiváló minőségű, 200x90 cm-es fa gyerekágyainkhoz részletes és könnyen érthető összeszerelési útmutató tartozik, amely segít önnek az ágy összeállításában. Az összeszerelést lépésről lépésre világosan elmagyarázza. Annak érdekében, hogy a kis hősök emeletes ágya biztonságosan álljon a gyerekszobában, 58x58 mm-es tömör fa gerendákat, 18x120 mm-es tömör fa deszkákat és 18 mm vastag ágyrácsot használunk. Ráadásul az összes gyerekágyunk jobbos és balos kialakításban is összeszerelhető. Így ha egy idő után átrendezi a gyerekszobát, az ágy probléma nélkül átalakítható. Miután elkészült a csúszdás emeletes ágy a gyerekszobában, a kis felfedezők mesés világokat fedezhetnek fel.

Tippünk: böngéssze át még ma a Wickey egyedülállóan széles gyerekágyválasztékát, fedezze fel a nálunk kapható matracokat és merítsen inspirációt egyedi kerti játszótér kínálatunkból! A játszótéri játékok csakúgy, mint az ágyak a részletes szerelési utasításoknak köszönhetően könnyen összeszerelhetők.