Summer Sale! Spóroljon akár  30%-ot – meghosszabbítva 2022.07.03-ig érvényes! Csapjon le rá most

Betöltés...

Galériaágy

Nem található a kiválasztásnak megfelelő termék.

Emeletes gyerekágy játszáshoz és alváshoz

A Wickey egyedülálló kínálatában az emeletes ágyak és az egyszemélyes ágyak mellett galériaágyakat is talál. Egy gyerek galériaágy gyakran ideális megoldás, ha a kalandokkal teli játszáshoz és  a pihentető alváshoz helytakarékos módon szeretne teret biztosítani. Egy galériaággyal még egy kis gyerekszobában is elegendő hely marad a játszáshoz. Gyermekei már régóta álmodoznak egy saját csúszdás galériaágyról? A Wickey gyerekágyakkal a gyerekek egyszerre élhetik ki a fantáziájukat és játékosan fejleszthetik motoros készségeiket.

Nézze meg még ma kis felfedezőivel a webáruházunkban kapható CrazY sorozat galériaágyait, és rendeljék meg kedvencüket kedvező áron online. Például valóra válthatja gyermekei álmát egy csúszdás galériaággyal, amely kiváló minőségének köszönhetően a vidám pillanatokon kívül garantálja a megfelelő biztonságot is. Rendelje meg a webáruházban a hozzáillő Wickey matracot is!

Még magasabbra: galériaágy a gyerekszobában

Egy kreatív ágy minden gyerekszoba izgalmas központja. A kiegészítők segítségével gyermekei egyéni fantáziavilágokat teremthetnek benne. Egy Wickey galériaággyal akár egy víz alatti világba is elmerülhetnek a barátaik társaságában. A gyerekágyra akasztható Multi-Loop táskában a gyerekek biztonságban tudják a megtalált kincseket. A stabil mászólétrán keresztül a legénység pillanatok alatt felmászhat a kapitányhoz. Ha pedig még hiányzik néhány játékos elem a természetes fából készült galériaágyról, azokat bármikor beszerezheti az ágykiegészítők nagyszerű kínálatából. Függetlenül attól, hogy postafiókról, fogantyúról, kormányról vagy gyerekteleszkópról van szó, a szórakozás garantált. A masszív gerendákból épült új ágyon a kis felfedezők fürgén mászhatnak ide-oda és a Wickey kalandok hőseinek érezhetik magukat. Ha egy csúszdával ellátott galériaágyat választ, a kiadós éjszakai alvás után a gyerekek villámgyorsan lecsúszhatnak a csúszdán és újra fantasztikus kalandok nyomába szegődhetnek.

Kiváló minőségű galériaágy – ideális kis gyermekszobákba

Kis gyerekszobába érdemes a „galériaágy projekt” mellett dönteni, amely helytakarékos és megkönnyíti a játékok elpakolását is. Gyakran előfordul, hogy a gyerekszobában nincs elég hely az összes gyermekbútornak és a játékok tárolásához. Egy fenyőfából készült 200x90 cm-es galériaágy azonban tökéletes megoldás lehet egy kis gyerekszoba berendezéséhez. Az ágy alatt rengeteg apróságnak és játéknak találhat helyet, így a szoba tágasabbnak hat és rendezettebb lesz. Odafent az emeleten pedig a tömör fa ágyrácsra helyezett matracon csudás gyerekkuckó kap helyet, ahol a kalózok és hercegnők kényelmesen alhatnak, és mesés kalandokat élhetnek át ébren és álmukban. Teremtsen a szobában egyedi mesevilágot. Akár fiúknak, akár lányoknak keres gyerekágyat, a Wickey webáruházában kiváló minőségű és változatos színvilágú termékek széles választékát találja.

Tudta-e?

Minden Wickey gyermekágy jobbos és balos változatban is összeállítható. Ezért ha a gyerekeivel egy idő után át akarja rendezni a gyerekszobát, a csúszdás galériaágyat az újonnan átalakított térhez tudja majd igazítani. Látogasson el a honlapunkra, nézze meg a Wickey akciós ajánlatait és szerezzen be szuper áron egy gyerekágyat vagy egy remek emeletes ágyat a testvéreknek.