Summer Sale! Spóroljon akár  30%-ot – meghosszabbítva 2022.07.03-ig érvényes! Csapjon le rá most

Betöltés...

Ágytartozékok

Állítson össze egyedi gyerekágyat

Ha megtalálta gyermekei számára a tökéletes gyerekágyat, kibővítheti egyedi kiegészítőinkkel. A sok apró részlet felébreszti gyermekei fantáziáját. A színes extrák minden kalandos témavilágban garantált szórakozást nyújtanak. Teremtsen gyermekei számára egyedi alvás- és játékbirodalmat egyszemélyes ággyal, galériaággyal vagy emeletes ággyal.

Ágykiegészítők a remek szórakozáshoz

Hajókormány kis matrózok számára a nyílt tengeri navigáláshoz, gyerekteleszkóp felfedezők számára szafari túrákra vagy sziréna bátor tűzoltóknak és rendőröknek fontos bevetésekhez. A Wickey webáruházában minden gyerek számára van megfelelő kiegészítő: válassza ki a gyermekéhez legjobban illőt. A motorikus készségek fejlesztéséhez a színes mászófogantyúkat ajánljuk. Ezeket az izgalmas kerti játszóterekre és gyermekei ágyára egyaránt felszerelheti. Egészítse ki a kalandágyat a nálunk kapható műanyag fogantyúkkal, hogy gyerekei biztonságosan játszhassanak és mászhassanak az ágyon.

Ezt az ágykiegészítőt az ágyszakértőink tesztelték, és azt kifejezetten a Wickey CrAzY gyerekágyaihoz választották ki.

Tippünk: rendelje meg az összes gyerekágyunkhoz illő Wickey Actiondreamer matracunkat is online. Kiváló rugalmasságának köszönhetően a matrac optimális megtámasztást biztosít a gerinc számára és vigyázza a gyerekek álmait. Böngéssze át gyerekágy-katalógusunkat és merítsen inspirációt a különböző összeállításokból.