Spóroljon akár  30%-ot! - meghosszabbítva 2022.05.22-ig érvényes! Csapjon le rá most

Találja meg a tökéletes kerti játszóteret!

3 lépésben a kerti játszótérhez

Price
Price
Mekkora költségkeret áll rendelkezésére?
Next step (0)
Help Me Choose
Méret S - (1,5-8 m²)
Méret M - (8-15 m²)
Méret L - (15-25 m²)
Méret XL - (25-50 m²)
Next step (0)
Help Me Choose
Milyen elemeket szeretne feltétlenül a kerti játszóterére?
Hintával
Hinta nélkül
Csúszdával
Csúszda nélkül
Fészekhinta
Homokozó
Mászófal
Mászórendszer
Húzódzkodórúd
Fatető
Ponyvatető
Játszóház
Bolt napellenzővel
Láncos híd
Tömör lépcsőház korláttal
Piknikasztal
Load results (0)
0 fedezze fel a megfelelő termékeket
Betöltés...

Kötélpályák

Drótkötélpályák

Drótkötélpálya a saját kertbe! Ha felszereli, leírhatatlan örömet szerez gyermekeinek. A gyerek drótkötélpálya kalandjátszótérré változtat minden helyet, ahol a kicsik órákig önfeledten játszanak. Nálunk talál kialakítási megoldásokat a kertbe és a ház mögötti udvarra is. A kerti drótkötélpálya felállítása könnyebb, mint gondolná. Amint elkészült, már kezdődhet is a móka ezen a különleges játszótéri játékon.

Kerti drótkötélpálya

Webáruházunkban jelenleg két olyan drótkötélpálya kapható, amelyek a saját kertbe telepíthetők. Mind a Para, mind pedig a SpiderGlider drótkötélpályához stabil acélkábel, görgők, ill. golyóscsapágyas görgők, valamint fogantyúval ellátott ház (futómacska) tartozik. A két színben kapható Para drótkötélpályához két horganyzott kábelfeszítőt is mellékelünk. Erre a drótkötélpályára például tányérhintát is szerelhet, amelyet a gyerek ülésként használhatnak a kalandjaikhoz játék közben. A drótkötélpályához szükséges drótkötéltartót külön kell megrendelnie.

Drótkötélpálya közterületi használatra

Azoknak az óvodáknak és éttermeknek, amelyek játszóterükön drótkötélpályát szeretnének felállítani, a Heavy modellt ajánljuk, mert ez a közterületi játszóterekre is alkalmas drótkötélpálya. Ez a különösen erős drótkötélpálya 10 mm átmérőjű drótkötélből, kábelfeszítőkből, kábeltartókból és egy rozsdamentes acél, biztonsági fékrendszerrel ellátott futómacskából áll. A Heavy drótkötélpálya kiváló minőségű termék. 140–160 mm átmérőjű hengermart oszlopokra rögzíthető. Webáruházunkban közterületi felhasználásra alkalmas tányérhintát is kínálunk, amelyet ülésként használhat a drótkötélpályán.

A drótkötélpálya biztonságossága

Egy drótkötélpályát rendszeresen kell ellenőrizni és karbantartani. Néhány modellhez alkatrészeket rendelhet a webáruházból. A biztonságos rögzítéshez drótkötéltartóra és kötélfeszítőre van szükség. Emellett tanácsos a drótkötélpálya alá ütéscsillapító gumilapokat leteríteni, ha a talaj nem puha (pl. homok).

Egy gyerek drótkötélpálya a kerti játszótér ideális kiegészítője. A többi játszótéri játékhoz hasonlóan a drótkötélpálya garantáltan örömet szerez a gyerekeknek, mosolyt csal az arcukra és hosszú évekig remek szórakozást nyújt számukra. Ráadásul egyszerűen telepíthető és könnyen kezelhető. A Wickey webáruháza természetesen más játéklehetőségeket is kínál, nálunk mászóvárat is kedvező áron  vásárolhat. Körülnézett már az oldalunkon, hogy kiválassza a drótkötélpályát?