Spóroljon a miénknél SPRING SALE

5 év extra garancia

5 év extra garancia

Megbízunk az általunk használt faanyag tartósságában és minőségében, továbbá folyamatosan biztosítani szeretnénk, hogy gyermekei sokáig élvezzék a termékeinket.

... mutass többet
Az ár 27% Áfá-t tartalmaz
Szállítási idő: kb. 24/04/24 - 26/04/24
Ezt a terméket postai csomagként küldjük el Önnek. Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott szállítási határidő a ma napon beérkezett befizetésre értendő, és magában foglalja a belső rendelésfeldolgozáshoz szükséges időtartamot, valamint a termék feladását a vevőnek történő kiszállításig. A szállítási idő az egyedi esetektől függően változhat.

5 év extra garancia az Ön Wickey kerti játszóterére és hintájára

Megbízunk az általunk használt faanyag tartósságában és minőségében, továbbá folyamatosan biztosítani szeretnénk, hogy gyermekei sokáig élvezzék a termékeinket. Ezért extra garanciát tudunk Önnek ajánlani³, amely a jogszabályban előírt jótállást 5 évvel meghosszabbítja. Ha Ön a földhorgonyainkat is megvásárolja, akkor az ahhoz kapcsoló 10 éves garanciát¹ is megkapja. Ez összesen 15 év garanciát jelent Önnek, és gondtalan gyermekkort a kicsiknek.

Termékrészletek

info
A megadott méretek kissé eltérhetnek.
Productdetails
SKU100005

#wickeyadventure

Szerezzen ihletet saját kis kerti édenkertje kialakításához elégedett vásárlóinktól Európa-szerte vagy mutassa meg Wickey-birodalmát másoknak a #wickeyadventure hashtag alatt az Instagramon.

Betöltés...