Wickey – Create your own adventure!

Van szebb egy csillogó gyerekszempárnál? Éppen ezért küldetésünk a gyermekszívek megdobogtatása. Kiváló minőségű mászóvárainkkal, kerti játszóházainkkal, hintáinkkal, fahomokozóinkkal és ezek játékos funkcióival fantáziadús kalandjátszóteret viszünk közvetlenül gyermekéhez az otthonába!

A 90-es évek elején Guido Goyen ügyvezető igazgató eladta az első saját fejlesztésű kerti játszóteret. Kezdetben ezeket a játszótereket szaküzletekben lehetett megvásárolni. Amikor azonban a 90- es évek végén az internet egyre inkább teret nyert, ügyvezetőnk úgy döntött, hogy a kerti játszótereket online kezdi el értékesíteni. Mivel ez igazi sikernek bizonyult, 2009-ben megszületett a Wickey vállalat, és a kerti játszótereinket ugyanezen márkanév alatt kínáltuk eladásra. Cégünk azóta folyamatosan növekszik, és európaszerte minden kerti játszóterünket online értékesítjük. Az utóbbi években pedig kínálatunkat gyerekágyakkal is bővítettük.

Mára sikerült egy jól képzett és motivált munkatársakból alló csapatot felépítenünk, akik magukénak vallják a vállalat mottóját. Munkatársunk a következő részlegekben segíti munkánkat: marketing, IT, termékfejlesztés és grafikai tervezés, pénzügy és HR, logisztika, gyártás, beszerzés és ügyfélszolgálat.

Kik az ügyfeleink?

Tudta, hogy Európa-szerte már több mint 500.000 kertben áll Wickey kerti játszótér? A folyamatosan növekvő know-how-nak köszönhetően már nem csak magán felhasználásra kínálunk kerti játszóteret, de EN1176 szabvány szerint tesztelt közterületi játszótéri játékokat is gyártunk. Így a nálunk készült játékok óvodákban és közterületi játszótereken is örömet okoznak a gyerekeknek.

A kiváló szolgáltatás és a barátságosság vállalatunknál első helyen áll.

Ügyfélszolgálatunk barátságosan, hozzáértően és szívesen segít Önnek kérdései megválaszolásában és kívánságai teljesítésében. Nagy hangsúlyt fektetünk a barátságos tanácsadásra és a kedves kiszolgálásra. Európa-szerte több mint 1 millió vásárlóval a kerti játszótér-szektor egyik vezető gyártója vagyunk, és tapasztalatainknak köszönhetően szakértő tanácsadást, kiváló szolgáltatást és minőségi termékeket nyújtunk.

Minőség, biztonság és bizalom

Játszótéri játékainkhoz csak kiváló minőségű alapanyagokat használunk, és különös gondot fordítunk a fa minőségére. Mert a gyerekek biztonsága nálunk az első helyen áll.

  • Gyártás Németországban
  • Stabil és tartós design
  • Gyalult és lekerekített tömör fa
  • Kiváló minőségű prémiumtermék
  • Speciális, kétrészes biztonsági sapkák
  • Tesztelt biztonság és minőség
  • Ellenőrzött gyártás
  • Masszív korlátok