Hinták

 1. Hinta Wickey Prime Aero Star
  • Méretek: 240 x 31 cm (H x Sz)
  • Hintaállvány fából 2 db-os PRO földhorgonyszettel
  150.759 Ft 97.990 Ft
 2. Wickey Smart Shake hinta
  • Méretek: 368 x 390 cm (H x Sz)
  • Fahinta csúszdával, mászókával és 120 cm magas emelvénnyel.
  235.990 Ft 165.990 Ft
 3. Wickey Smart Hike hinta
  • Méretek: 315 x 260 cm (H x Sz)
  • Kétszemélyes hinta mászókával és egyensúlyozórúd
  135.990 Ft 107.990 Ft
 4. Wickey Smart Cliff Hinta
  • Méretek: 313 x 260 cm (H x Sz)
  • Kétszemélyes hinta mászóhálóval és mászófallal
  125.879 Ft 106.990 Ft
 5. Wickey Smart Dash Hinta
  • Méretek: 313 x 390 cm (H x Sz)
  • Hinta csúszdával és 120 cm magas emelvénnyel
  199.990 Ft 129.990 Ft
 6. Wickey Smart Up Hinta
  • Méretek: 313 x 260 cm (H x Sz)
  • Hintaállvány emelvénnyel és mászólétrával
  129.990 Ft 106.990 Ft
 7. Hinta Wickey Prime Sky Runner
  • Méretek: 311 x 264 cm (H x Sz)
  • Kétszemélyes hinta mászómodullal és emelvénnyel
  174.990 Ft 145.990 Ft
 8. Wickey Smart Sugar Hinta
  • Méretek: 313 x 390 cm (H x Sz)
  • Fa hintaállvány lányoknak csúszdával és tetővel
  198.789 Ft 169.490 Ft
 9. Wickey Smart Score Hinta
  • Méretek: 240 x 260 cm (H x Sz)
  • Hintaállvány hintaülőkével kivágható ponyvával
  99.990 Ft 84.990 Ft
 10. Wickey Smart One Hinta
  • Méretek: 152 x 230 cm (H x Sz)
  • Hintaállványok négyszögletes faoszlopokból
  69.990 Ft 58.990 Ft
 11. Wickey Smart Swift Hinta
  • Méretek: 313 x 490 cm (H x Sz)
  • Hinta csúszdával és 150 cm magas emelvénnyel
  204.990 Ft 171.990 Ft

Fahinták

Egy saját hinta a kertben, és már meg is valósult a gyerekek leghőbb vágya. Egy Wickey fahintával leírhatatlan örömet okozhat gyermekének. Egy testvérrel vagy a barátokkal hintázás a gyerekhintán bármilyen korú lánynak és fiúnak hatalmas élmény. Fedezze fel, hogy mekkora előnyt jelent egy fából készült hinta a fém hintaállvánnyal szemben!

Fa hintaállvány

Egy Wickey fa hintaállvány legnagyobb előnye az egyéni kialakítás és bővíthetőség. A különböző felépítési lehetőségeknek köszönhetően családja sok-sok éven át örömét leli a Wickey fa gyerekhintáiban. Idővel a bébihintát 3 éves kortól használható gyermekhintaülésre cserélheti. Amikor a gyerekek nagyobbak és bátrabbak lesznek, a hintát például tornaeszközökkel fejlesztheti tovább, de vásárolhat közvetlenül egy hintát csúszdával is. Egy fa hintaállványhoz remekül passzol a kertbe egy homokozó. Természetesen két gyereket is megajándékozhat a hintázás élményével: egy nagy fészekhintán vagy egy kényelmes kétszemélyes hintán a testvérek is békében hintázhatnak.
Egy fa hintaállvány nem csak természetes megjelenésével ejti rabul a szíveket, de robusztus gerendáinak köszönhetően gondoskodik a hintázás megfelelő biztonságáról és minőségéről. A kerti talajba betonozható földhorgony révén még a legnagyobb magasságokba lendülő hinta stabilitása is garantált. A könnyen érthető összeszerelési útmutatóval a hintaállvány csúszdával vagy anélkül is gyorsan felállítható. Válasszon a fa hintaállványhoz egy megfelelő hintaülőkét, amelyet hintacsuklókkal könnyen felszerelhet. És már kezdődhet is az örömteli hintázás!

Hinta csúszdával

A Wickey-nél megtalálja kertjébe a megfelelő játszótéri játékokat: válasszon a kompakt és a nagy hintaállványok közül... A kis kerti hintákat úgy terveztük meg, hogy minden kertbe passzoljanak. Ha sok hely van, választhat hintát csúszdával is: ezek a Wickey hintaállványok kétszemélyes hintával, hullámcsúszdával és mászólétrával hódítják meg a gyerekeket. Az erős, 7x7 cm-es támasztóoszlopok és a 9x9 cm-es hintagerendák garantálják a biztonságos hintaélményt a fahintán. Különösen izgalmas változatot jelent a mászóhálóval kiegészített fahinta. Nézzen be rendszeresen a Wickey akciós oldalára, ahol kedvező ajánlatokat talál: gyerekhinta csúszdával vagy kerti játszótér csúszdával és hintával.

Wickey hinta építése és bővítése saját kezűleg

A kerti Wickey hinta hosszú éveken át biztosítja gyermeke szórakozását. A hintát saját maga is felépítheti, majd később igény szerint bővítheti. A hintaülőkéket kényelmesen kicserélheti a gyerekek életkorának és kívánságainak megfelelően. A legkisebbek számára állítható bébihintákat talál a hintatartozékoknál. Mivel a kicsik gyorsan nőnek, a Wickey bébihintákat egyszerű beállításokkal gyermeke magasságához és képességeihez igazíthatja. 3 éves kortól pedig gyermekhintaülést szerelhet fel a kicsiknek. A Wickey olcsó és kiváló minőségű hintaülőkék széles választékát kínálja: dönthet egy klasszikus hintaülőke mellett, választhat fészekhintát, abroncshintát, vagy mit szólna egy akrobatikus képességeket fejlesztő tányérhintához? Ha több gyerek szeretne egyszerre hintázni, kínálja magát a fészekhinta vagy a gondolahinta, amelyen egymással szemben két lurkó is helyet foglalhat. A sporteszközökkel bővített hintaállványnak pedig különösen az örökmozgó gyerekek örülnek. Ehhez az egyik vagy mindkét hintát roppant egyszerűen egy trapézra vagy egy fa tornászgyűrűre cserélheti. Legyen kreatív, és alakítsa át a fa hintaállványt gyermeke egyedi kívánságainak megfelelően.
Tudta-e? A Wickey webáruházban mindig megtalálja a megfelelő hintatartozékokat, amelyek garatálják a biztonságot, a minőséget és az örömteli hintázást. Ebbe nem csak a sokoldalú hintaülőkék és tornaeszközök, de a hintabilincsek, padlóhorgonyok és gumilapok is beletartoznak. A kerti hintaállvány egy homokozóval, csúszdával, játszóházzal, de akár egy egész kerti játszótérrel is kiegészíthető. Építsen fel gyermekeinek egy izgalmas játszóteret, és gyönyörködjön örömtől ragyogó arcukban és boldog kacagásukban. Merítsen ihletet online az egyedülálló Wickey hintákból!