Népszerű kategóriák

Fahinták

Egy saját hinta a kertben, és már meg is valósult a gyerekek leghőbb vágya. Egy Wickey fahintával leírhatatlan örömet okozhat gyermekének. Egy testvérrel vagy a barátokkal hintázás a gyerekhintán bármilyen korú lánynak és fiúnak hatalmas élmény. Fedezze fel, hogy mekkora előnyt jelent egy fából készült hinta a fém hintaállvánnyal szemben!

Fa hintaállvány

Egy Wickey fa hintaállvány legnagyobb előnye az egyéni kialakítás és bővíthetőség. A különböző felépítési lehetőségeknek köszönhetően családja sok-sok éven át örömét leli a Wickey fa gyerekhintáiban. Idővel a bébihintát 3 éves kortól használható gyermekhintaülésre cserélheti. Amikor a gyerekek nagyobbak és bátrabbak lesznek, a hintát például tornaeszközökkel fejlesztheti tovább, de vásárolhat közvetlenül egy hintát csúszdával is. Egy fa hintaállványhoz remekül passzol a kertbe egy homokozó. Természetesen két gyereket is megajándékozhat a hintázás élményével: egy nagy fészekhintán vagy egy kényelmes kétszemélyes hintán a testvérek is békében hintázhatnak.
Egy fa hintaállvány nem csak természetes megjelenésével ejti rabul a szíveket, de robusztus gerendáinak köszönhetően gondoskodik a hintázás megfelelő biztonságáról és minőségéről. A kerti talajba betonozható földhorgony révén még a legnagyobb magasságokba lendülő hinta stabilitása is garantált. A könnyen érthető összeszerelési útmutatóval a hintaállvány csúszdával vagy anélkül is gyorsan felállítható. Válasszon a fa hintaállványhoz egy megfelelő hintaülőkét, amelyet hintacsuklókkal könnyen felszerelhet. És már kezdődhet is az örömteli hintázás!

Hinta csúszdával

A Wickey-nél megtalálja kertjébe a megfelelő játszótéri játékokat: válasszon a kompakt és a nagy hintaállványok közül... A kis kerti hintákat úgy terveztük meg, hogy minden kertbe passzoljanak. Ha sok hely van, választhat hintát csúszdával is: ezek a Wickey hintaállványok kétszemélyes hintával, hullámcsúszdával és mászólétrával hódítják meg a gyerekeket. Az erős, 7x7 cm-es támasztóoszlopok és a 9x9 cm-es hintagerendák garantálják a biztonságos hintaélményt a fahintán. Különösen izgalmas változatot jelent a mászóhálóval kiegészített fahinta. Nézzen be rendszeresen a Wickey akciós oldalára, ahol kedvező ajánlatokat talál: gyerekhinta csúszdával vagy kerti játszótér csúszdával és hintával.

Wickey hinta építése és bővítése saját kezűleg

A kerti Wickey hinta hosszú éveken át biztosítja gyermeke szórakozását. A hintát saját maga is felépítheti, majd később igény szerint bővítheti. A hintaülőkéket kényelmesen kicserélheti a gyerekek életkorának és kívánságainak megfelelően. A legkisebbek számára állítható bébihintákat talál a hintatartozékoknál. Mivel a kicsik gyorsan nőnek, a Wickey bébihintákat egyszerű beállításokkal gyermeke magasságához és képességeihez igazíthatja. 3 éves kortól pedig gyermekhintaülést szerelhet fel a kicsiknek. A Wickey olcsó és kiváló minőségű hintaülőkék széles választékát kínálja: dönthet egy klasszikus hintaülőke mellett, választhat fészekhintát, abroncshintát, vagy mit szólna egy akrobatikus képességeket fejlesztő tányérhintához? Ha több gyerek szeretne egyszerre hintázni, kínálja magát a fészekhinta vagy a gondolahinta, amelyen egymással szemben két lurkó is helyet foglalhat. A sporteszközökkel bővített hintaállványnak pedig különösen az örökmozgó gyerekek örülnek. Ehhez az egyik vagy mindkét hintát roppant egyszerűen egy trapézra vagy egy fa tornászgyűrűre cserélheti. Legyen kreatív, és alakítsa át a fa hintaállványt gyermeke egyedi kívánságainak megfelelően.
Tudta-e? A Wickey webáruházban mindig megtalálja a megfelelő hintatartozékokat, amelyek garatálják a biztonságot, a minőséget és az örömteli hintázást. Ebbe nem csak a sokoldalú hintaülőkék és tornaeszközök, de a hintabilincsek, padlóhorgonyok és gumilapok is beletartoznak. A kerti hintaállvány egy homokozóval, csúszdával, játszóházzal, de akár egy egész kerti játszótérrel is kiegészíthető. Építsen fel gyermekeinek egy izgalmas játszóteret, és gyönyörködjön örömtől ragyogó arcukban és boldog kacagásukban. Merítsen ihletet online az egyedülálló Wickey hintákból!

összehasonlítása Termékek