• Németországban készült
  • 10 év garancia¹
  • 16 200 Ft-tól ingyenes szállítás
  • Több mint 1 millió elégedett ügyfél

Népszerű kategóriák

Sokoldalú játszótéri kiegészítők

A Wickey-nél kapható játszótéri játékok mindegyike, legyen az teraszos játszóház vagy lombház, fejleszti gyermeke kreativitását. A kicsik saját maguk fedezik fel a végtelen játéklehetőségeket. A Wickey játszótéri kiegészítők változatos lehetőségeket nyújtanak Önnek a mászóvár egyedi kialakítására: szereljen fel színes mászóköveket egy ferde vagy egyenes mászófalra. Gyermekei könnyedén leküzdik az akadályokat. Fent a toronyban pedig szemmel tartják a szomszédgyerekeket a távcső segítségével. A színes csúszdán aztán egy szempillantás alatt újra lent teremnek.

Praktikus kiegészítők az egyedi mászótorony kialakításához

Ébressze fel gyermekének lelkesedését és kalandvágyát a Wickey egyedi kiegészítőivel! Lehet hajó, Emma néni boltja vagy akár egy lovagvár: a Wickey webáruházában minden témához kiegészítők hatalmas választékát találja. Néhány kézmozdulattal csodálatos játszóbirodalmat állíthatnak össze a családdal közösen: kalózhajót, kastélyt vagy lovagvárat - amit csak szeretne!
A Wickey-nél fantáziadús kiegészítőket és praktikus tartozékokat talál a kerti játszótér fejlesztéséhez. A kis hegymászók és csúcshódítók a műanyag fogantyúk segítségével másznak fel és kapaszkodnak meg a játszótéri játékokon.
Webáruházunkban még sportos gyerekek számára is megtalálja a megfelelő kiegészítőket: a játszótér csúszdával még izgalmasabb, ha egy kosárgyűrűt és egy húzódzkodót szerel fel rá. A kert igazi sportpályává változik, ahol mindenki kedvére hancúrozhat. Élvezze a játék örömeit családja körében a Wickey játszótéri kiegészítőkkel!

Színes kiegészítők kerti játszóterekhez és teraszos játszóházakhoz

A Wickey kerti játszótereken a színes kiegészítőkkel gyermekei híres felfedezők és kalandvadászok lesznek. A játszótéri játékokat saját elképzeléseik szerint közösen feldíszíthetik és kibővíthetik. A távcsővel, a hajókormánnyal és a haranggal a mászóka egy szempillantás alatt hajójává változik a bátor kapitányok számára. Egészítse ki egy periszkóppal és egy megafonnal, és máris kezdődhet a „kincsvadászat a kalózszigeten”! A hercegek és hercegnők közvetlenül a sárga postafiókba kapnak levelet a királytól, de van iskolai táblánk minden titkosügynök és nyomozó számára is, amelyre a titkos üzeneteket felírhatják. A szomszédgyerekeket a sárga telefonon lehet felhívni, így a kerti játszótér mindenki számára az örömteli játék színhelye. És ez még nem minden, mert a Wickey csörlő minden bizonnyal gyermekei kedvenc játékszere lesz: a rafinált vödörrel és emelővel felhúzhatják a vizet, a homokot vagy kedvenc mackójukat a toronyba.
A kerti játszótér bővítésének lehetőségei nem érnek véget a kiegészítőkkel. A Wickey webáruházában homokozók, mászókák és hintatartozékok széles kínálata várja. Rendeljen egy kreatív hintaülőkét, hogy játszótornya csúszdával még egyedibb legyen.

#wickeyadventure

Szerezzen ihletet saját kis kerti édenkertje kialakításához elégedett vásárlóinktól Európa-szerte vagy mutassa meg Wickey-birodalmát másoknak a #wickeyadventure hashtag alatt az Instagramon.

összehasonlítása Termékek

chevron-right