• Németországban készült
  • 10 év garancia¹
  • 16 200 Ft-tól ingyenes szállítás
  • Több mint 1 millió elégedett ügyfél

Népszerű kategóriák

Csúszdák magán és közterületi felhasználásra

Akár kicsi, akár nagy, a csúszdázás minden gyereknek hatalmas élményt jelent! Csak fel kell mászni, és már kezdődhet is a csúszdamóka a barátokkal vagy a kedvenc plüssállattal. A Wickey webáruházából színes kerti csúszdával bővítheti ki a gyerek játszóteret. Ehhez a játszótéri kiegészítőhöz a gyermekei mindig ragaszkodni fognak.

Gyermekcsúszda

A kerti játszótér játékainak megmászása, lecsúszás a csúszdán, rövid megálló a homokozóban, majd a játék kezdőik újra elölről. A gyerekek kedvenc játékához a Wickey különböző hosszúságú gyermekcsúszdákat kínál, amelyek tökéletesen illenek a kerti játszótér emelvényének magasságához. Ön különböző csúszdamodellek közül választhat mind a saját kertjébe, mind pedig közterületre. Válasszon olyan színű csúszdát, amelyik gyermekének a legjobban tetszik, és optimálisan illeszkedik a mászóvár tartozékaihoz. Akár saját maga akar hintát csúszdával felépíteni, akár már egy Wickey kerti játszótér büszke tulajdonosa, webruházunkban garantáltan megtalálja gyermeke számára a tökéletes csúszdát.

Különféle játszótéri játékok és gyerekágyak csúszdával

Ahhoz, hogy Ön kis hőseit izgalmas élményekkel halmozhassa el, a Wickey csúszdás fatermékek változatos kínálatával várja. Egy csúszda izgalmas kalandokat biztosító, tökéletes kiegészítő a kerti játszótértől kezdve a gyerekágyakig. Egy Wickey hullámcsúszda mind a kerti játszótérhez, mind pedig lenyűgöző emeletes és galériaágyainkhoz is illik. Vessen egy pillantást a különböző modellekre, és válassza ki kedvencét. Néhány gyerekágy már közvetlenül csúszdás galériaágyként szállítható. Gyermekei arca biztosan ragyogni fog a boldogságtól. Lombházaink, teraszos játszóházaink és a játszóház csúszdával tökéletes hely a kertben a gyerekek számára. A csúszda minden termékünknél garantált örömet okoz a kis felfedezőknek.

Közterületi csúszda

Ha egy közterület játszótér, iskola, óvoda vagy kemping számára akar kerti játszóteret csúszdával kialakítani, nálunk a legjobb helyen jár. A Wickey webáruházában csodaszép gyerekcsúszdák számtalan modellje várja, amelyeket mászókával is kibővíthet. A színes HDPE csúszdák és a különösen robusztus rozsdamentes acélból készült modellek rendelkeznek a közterületi használathoz szükséges minősítéssel, és kialakításuk optimális a gyakori használatra.

Biztonságos játszás a játszótéren: valamennyi közterületi csúszda tesztelt, és rendelkezik az EU EN 1176-1 és EN 1176-3 szabványoknak megfelelő minősítéssel.

Tippünk: a Wickey további EN 1176 minősítéssel rendelkező termékeket is kínál közterületekre: hintaülőke, kiegészítők, rugós játékok - nálunk mindent megtalál. Kattintson a „közterületi játszótér“ kategóriára, és merítsen ihletet a további termékeinkből.

#wickeyadventure

Szerezzen ihletet saját kis kerti édenkertje kialakításához elégedett vásárlóinktól Európa-szerte vagy mutassa meg Wickey-birodalmát másoknak a #wickeyadventure hashtag alatt az Instagramon.

összehasonlítása Termékek

chevron-right