Spóroljon a miénknél SPRING SALE

Népszerű kategóriák

Hintaülőkék

Megtalálta már a fa hintaállványt vagy a kétszemélyes hintával felszerelt Wickey játszóvárat? Akkor már csak a megfelelő kiegészítő hiányzik. A Wickey hintatartozékai között bármilyen korú gyermeknek találhat megfelelő hintaülőkét, babahintát, gyerekhintát és tornaeszközöket. Ha több gyermeke van, különböző hintaülőkéket is felszerelhet, amelyek megfelelnek a gyerekek egyéni igényeinek. A Wickey-nél akár négy gyerek számára is talál hintákat.
A kiváló minőségű hintatartozékoknak köszönhetően a kertjében felállított hinta igazi látványosság lesz. Akár a pimasz abroncshintát, akár a színes fantáziahintát, akár a klasszikus fa hintaállvánnyal és hintaülőkével készült modellt választja, a Wickey hintatartozékok minősége szemmel is jól látható.

Bébihinták a legkisebbeknek

A babák nagyon élvezik a hintázást. A mozgás és a friss levegő sok örömet okoz gyermekének. Ugyanilyen folntos, hogy a gyerekek stabilan és biztonságban üljenek a hintán. A baba számára megfelelő hintaülőke kiválasztásánál hagyhatja, hogy az ízlése vezesse. A Wickey valamennyi bébihintája biztosítja a szükséges biztonságot és a maximális kényelmet. A fa bébihinták például puhák és természetes megjelenésűek. Különösen kedvelt modell az állítható Wickey bébihinta. Ez a gyermek növekedésének megfelelően változtatható, így a bébihintából idővel gyerekhinta lesz.

Gyerekhinták és fészekhinták

3 éves kortól pedig még izgalmasabb lesz a hintázás, mert a Wickey-nél sok különböző hintavariáció kapható. Melyik tetszik legjobban az Ön gyermekének? Dönthet a műanyag tányérhinta mellett, de a kis felfedezők a Wickey lóhintán vagy majomhintáján is behintáztazhatnak egy színes fantáziavilágba - a választékot ehhez mi biztosítjuk. Egy nagy fészekhinta több gyerek számára is elegendő helyet kínál, de akár bátor mutatványokra, például fekve és állva hintázásra is lehetőséget nyújt. A Wickey fészekhinta egyszerűen felszerelhető, és 60 cm és 120 cm közötti átmérőkben kapható. Az elválaszthatatlan testvérek és a legjobb barátok vidáman együtt hintázhatnak a kényelmes gondolahintában, a mozgékony makik padig nagyon fognak örülni, ha olyan tornaeszközökön hancúrozhatnak, mint a tornászgyűrű vagy a trapéz. De kerti és szobai fa gyerekhintákat is talál nálunk. Amilyen különböző a gyerekek személyisége, olyan sokoldalú a Wickey hintaülőke-választéka.

Kétszemélyes hintaülőke és gondolahinta

Ha gyermekei rajonganak a magasba repülésért és imádják a hintázás élményét, egy gondolahintával garantáltan örömet okoz nekik. A kis pilóták egymással szemben ülhetnek a gyerekhintában, és kölcsönösen buzdíthatják egymást. A gondolahinta fémelemei porbevonatú fémből, az ülőkék kiváló minőségű fából vagy műanyagból készültek. Ha további kétszemélyes hintákra kiváncsi, tekintse meg egyedülálló megahintánkat vagy a Wickey abroncshintát!

Hintaülőkék közterületi játszóterekre

A Wickey köztéri felhasználásra is kínál számos ötletes bébi- és gyerekhinta-ülőkét, fészekhintát és tornászeszközöket. A közterületen használható hintatartozékok megfelelnek az EN 1176 számú európai játszótérszabvány előírásainak, így kiválóak iskolákba, óvodákba és közterületi játszóterekre. A Wickey hintaülőkéi közterületi játszótereken is dacolnak az időjárással, és robusztus kialakításuknak köszönhetően vandalizmusállóak. Az ugyancsak bevizsgált hintaakasztók és hintaösszekötő elemek intenzív igénybe vétel mellett is biztosítják a stabilitást és a biztonságot.

A hintaülőkék rögzítése

Már áll a hintaállvány, és csak a hintaülőke hiányzik, mielőtt az önfeledt hintázás megkezdődhet. A kiválasztott hintaülőkét néhány kézmozdulattal felszerelheti a Wickey hintára. A hintaülőke-modelltől függően választhat karabineres hintabilincset vagy hintaakasztót. A hintacsuklót a tartógerenda köré kell rögzíteni. A hintaakasztó felszerelése a hintagerendába fúrt lyuk segítségével történik.
Akár egyszerű hintaállvány, akár hinta csúszdával, akár egy komplett kerti játszótér: a Wickey-nél számtalan lehetőség közül választhat, hogy gyermekének izgalmas kalandokra csábító, egyedi játszóteret hozzon létre.
Tippünk: annak érdekében, hogy a különösen szeleburdi felfedezők számára is szavatolt legyen a szükséges biztonság, kemény talaj esetén ajánlott a hinta körüli területen és a játszótéren gumilapokat leteríteni.

#wickeyadventure

Szerezzen ihletet saját kis kerti édenkertje kialakításához elégedett vásárlóinktól Európa-szerte vagy mutassa meg Wickey-birodalmát másoknak a #wickeyadventure hashtag alatt az Instagramon.

összehasonlítása Termékek

chevron-right