• Németországban készült
  • 10 év garancia¹
  • 16 200 Ft-tól ingyenes szállítás
  • Több mint 1 millió elégedett ügyfél

Ezért a Wickey

Van szebb egy csillogó gyerekszempárnál? Már több mint 25 éve valljuk küldetésünknek, hogy a kicsiknek végtelen kalandok sorával teli, felejthetetlen gyermekkort biztosítsunk. Ön pedig nyugodtan hátradőlhet, miközben a gyermekei különleges pillanatokat élnek át a barátaikkal.

4 nyomós érv melletünk

Amit a Wickey kínál:

  • Maximális biztonság
  • Németországban tervezett kerti játszóterek
  • Sok éves tapasztalat
  • Ügyféltámogatás

Itt szeretnénk részletesen elmagyarázni, hogy ez pontosan mit is jelent.

Maximális biztonság

Gondtalan játék és szórakozás

Magától értetődik, hogy az Ön gyermekeinek biztonsága kiemelten fontos számunkra Ezért nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a termékeink a legmagasabb minőségben, biztonságos szerkezettel készüljenek. További kérdése van a kerti játszótereink biztonságával kapcsolatban? Ügyfélszolgálatunk örömmel áll a rendelkezésére.

Újdonság: a Wickey-minőség pecsét

Célunk a legmagasabb minőség és a maximális biztonság. Mostantól az összes eredeti Wickey kerti játszótér minőségpecsétet kap.

Németországban tervezett kerti játszóterek

10 év garancia¹

Ragaszkodunk a minőséghez, amit garantálunk: az általunk felhasznált összes faelem feldolgozása és gyártása Németroszágban történik. Kiváló minőségű fa játszótéri játékainkra 10 év garanciát vállalunk¹. Annak érdekében, hogy ne csak a garanciánk szavatolja a biztonságot, de a játszótéri játékok is megbízhatóan rögzüljenek a talajba, a termékkel együtt szerezze be a padlóhorgonyainkat is.

Nagy nyomáson impregnált tömörfa

A környezeti hatásoktól védő nagy nyomású impregnálás nemcsak a hosszú élettartam és felhőtlen szórakozás egyik záloga. Játszótéri játékainkat különösen könnyen kezelhetővé teszi, mivel azokat nem kell külön lefesteni, ami szintén védi a környezetünket.

A tapasztalat érvényesül

Az első kerti játszóterünk sok évvel ezelőtt is elnyerte a gyerekek és a szülők tetszését, ami azóta sem változott. Játszótéri játékainkat az ügyfeleink visszajelzéseit figyelembe véve folyamatos továbbfejlesztjük és generációk óta a legfőbb célunkért dolgozunk: a vásáróink elégedettségéért.

Lelkesedéssel.

Legyen szó kerti játszótérről vagy hintáról, magán- vagy közterületen: nagyon büszkék vagyunk arra, hogy Európa-szerte több millió elégedett ügyfél használja örömmel a termékeinket. Széles termékkínálatunkban minden család megtalálja a számára tökéletes fa játszótéri játékot.

Több mint 1 millió elégedett ügyfél

Ügyféltámogatás

Ránk számíthat

Kérdése van, vagy támogatásra van szüksége? Nem hagyjuk egyedül a kérdéseivel. Mert a Wickey-nél személyes és korszerű digitális segítők állnak az Ön rendelkezésére. Örömmel adunk tanácsot a megfelelő kerti játszótér kiválasztásához, támogatást nyújtunk az összeszerelés során, és egyéb kérdéseire is szívesen válaszolunk.

Vevőszolgálati forródrót

A tökéletes kerti játszótérért

Találja meg az ideális kerti játszóteret a kertjébe személyes és egyéni tanácsadásunknak köszönhetően.

Bilt App

Digitális 3D útmutató

Spórolja meg a kerti játszótér összeszereléséhez szükséges idő 30%-át innovatív, lépésről-lépésre útmutatót biztosító okostelefonos alkalmazásunknak köszönhetően

Tanuljon a szakértőktől

Videós útmutató az összeszereléshez

Szakembereink részletes videós útmutatókban, 10 egyszerű lépésben mutatják be a kerti játszótér összeszerelését.

Meggyőztük?

Akkor válassza ki álmai játszóterét

Tovább a kerti játszóterekhez!
Betöltés...

összehasonlítása Termékek

chevron-right