Summer Sale! Spóroljon akár  30%-ot – meghosszabbítva 2022.07.03-ig érvényes! Csapjon le rá most

Ezért Wickey!

Betöltés...

Ezért Wickey!

A Wickey arra szeretné ösztönözni és inspirálni a gyerekeket, hogy saját kalandjaikat éljék át. Ehhez pedig mi is lehetne jobb hely a saját otthonnál? Teljes mértékben elkötelezettek vagyunk a biztonságos és kreatív kültéri játszótéri játékok és ágyak fejlesztése mellett, hogy a gyermekek képzeletének új, kalandos lendületet adjunk.

10 év garancia

Mindegy, hol: a napos szigetektől kezdve a legendás királyságon át a dzsungel közepén rejlő helyekig: kiváló minőségű fatermékeinkre 10 éves garanciát adunk saját földhorgonyaink egyidejű megvásárlása esetén. Mesés kiegészítőinkre pedig kétéves garanciát biztosítunk.

Impregnált fa továbbgondolva!

A termékeinkhez használt fa jelenti a fantáziavilágaink tartópillérét. Ezért rendkívül fontosnak tartjuk a legmagasabb minőséget: a környezeti hatások ellen alkalmazott mélynyomású impregnálás nem csak a magas élettartam záloga, de megvédi a kalandkirályságokat és kincseket az időjárás viszontagságaitól. Biztonságos kalandok minden évszakban!

Németországban gyártott termék

Fenntartható erdőgazdálkodásból származó, Németországban gyártott termékek - az ember mit kívánhatna többet? Termékeinkkel a felfedezők és a kalandozók fantasztikus utazásra indulhatnak, amelyen hű társukká szegődik a biztonságérzet! Ragaszkodunk a minőséghez: az általunk felhasznált összes faelem feldolgozása és gyártása Németroszágban történik.

Az európai vásárlók kedvence!

Az ötletek álmokból születnek. Első kerti játszóterünket 20 évvel ezelőtt tüntettük fel a kincses térképünkön, és azóta is hűek maradtunk a minőséghez. Mindegy, hogy kerti játszótér vagy hinta, magánterület vagy közterület: Európa-szerte már több milló elégedett vevő találta meg kínálatunkban a saját, személyes kincsét. Legyen Ön is hatalmas családunk tagja!

Mesés tematikus világok várják a felfedezőiket!

Nyílt tengeren portyázó kalóz, a világűrt kutató űrhajós, vagy kincskereső a dzsungelben - a Wickey kis és nagy felfedezők számára egyaránt fejleszt játékálmokat. Termékválasztékunkban nem csak kültéri játszótéri játékok, például kerti játszótér, hinta vagy homokozó található. Nálunk az álmok is csodálatosak: sokrétű kínálatunk kivételes gyerekágyakat is tartalmaz, amelyek a kerti játszóterekhez hasonlóan nagyszerű kiegészítőkkel tehetők még izgalmasabbá.

Biztonságos játszás

Annak érdekében, hogy minden kalóz, felfedező és szuperhős biztonságban élje át kalandjait, termékeinket Németországban gyártjuk és teszteljük. Kizárólag gondosan válogatott anyagokat használunk, például tömör fát, továbbá minőségi földhorgonyt és hintacsuklót. A kreatív tervezésen kívül különös figyelmet fordítunk termékeink biztonságos felépítésére. Ezeken az alapokon az önfeledt játék is teljesen biztonságos élményt jelent.