• Németországban készült
  • 10 év garancia¹
  • 16 200 Ft-tól ingyenes szállítás
  • Több mint 1 millió elégedett ügyfél

Játszótéri játékok közterületi játszóterekre

A családok nagyon szeretik a közterületi játszótereket - itt a gyerekek kedvükre játszhatnak, hancúrozhatnak és új barátokkal ismerkedhetnek meg. A kempingben, az óvodában vagy a parkba található szabadtéri játszótéri játékok remek időtöltést biztosítanak és ezeken a helyeken a kisgyerekes családok különösen jól érzik magukat. A közterületi felhasználásra készült játszótéri játékokat az EU-ban hatályos EN 1176 szabványnak megfelelően fejlesztettük ki, így ideálisak a közterületi játszótér felszereléséhez. A Wickey tanúsítvánnyal rendelkező fa játszótéri játékok széles választékát kínálja. A nálunk kapható játszóterek és hinták időjárásállóak, vandálbiztosak és a legnagyobb gyerekrohammal is megbirkóznak. Ha ön játszóterek tervezésével foglalkozik és profi játszótéri játékokat szeretne vásárolni, a Wickey webáruházában a legjobb helyen jár.

Válassza ki a játszóteréhez illő modellt és rendelje meg közvetlenül a játszótéri játék gyártójától.

Ha a játszóterén a Wickey játszótéri játékai állnak, a tömör fa és az igényes kialakítás mindenki előtt egyértelművé teszi a játszótér minőségét. Mi rendkívül jó ár-érték arányt biztosítunk és kiváló minőségű termékeket kínálunk. Növelje szállodája vagy étterme vonzerejét egy közterületen használható hintával vagy csúszdás játszótérrel. Ötletes kialakításuknak köszönhetően a nálunk kapható játszótéri játékok ideálisak az óvodákba, parkokba vagy iskolaudvarokba, és mindenütt felébresztik a gyerekek kreativitását. Egy játszótér lehetőséget nyújt a szülőknek egy kis pihenésre, mialatt a kicsik mászás és hintázás közben játékosan fejlesztik képességeiket, és új barátokkal ismerkednek meg.

Wickey PRO játszóterek EN 1176

A Wickey PRO játszóterek megfelelnek a közterületi játszótéri játékokra vonatkozó szabványok előírásainak. Ha egy egészen egyedi játszóteret akar a gyerekeknek összeállítani, tervezze meg a mi fa játszótéri játékainkból, amelyek 100%-ban modulárisak. A tömör fából készült oszlopok biztonságos játszást biztosítanak a népes gyerekcsoportok számára. Nem számít hó, eső vagy napsütés - a PRO mászóvárak minden időjárással dacolnak. További előny, hogy ön közvetlenül a gyártótól rendeli meg a játszótéri játékokat. Ha a PRO sorozat játszótéri játékait vásárolja meg a játszótérre, azt a szülők és a gyerekek egyforma lelkesedéssel fogják fogadni.

Itt megtalálja az iskolája, étterme vagy szállodája számára megfelelő közterületi játszótéri játékokat: egy teraszos játszóház például ideális óvodák vagy általános iskolák játszóterére, mert a 100 cm-es platformra a kisebb gyerekek is fürgén felmásznak. Ha sokoldalú játszótéri játékokat szeretne vásárolni egy iskola vagy egy nagyobb kemping játszóterére, akkor egy stabil mászóka vagy mászóvár optimális választás.A több toronnyal, lengőhidakkal és homokozókkal rendelkező nagy játszóterek sok helyet biztosítanak a nagyobb gyerekcsoportoknak és a rendszeres használat próbáját is kiállják. A Wickey-nél közterületre alkalmas, egyedi játszótereket talál, amelyek csúszdákkal és integrált homokozóval rendelkeznek.

Szinte az összes PRO játszótér beszerezhető hintaállvánnyal vagy anélkül. A G-Force modellekhez tartozó hinta változatosabbá teszi a szórakozást, az alapmodellek pedig helytakarékosabbak. A PRO MAGIC sorozatot nemcsak a teljes körű biztonság teszi vonzóvá: az elemei strapabíróak, innovatívak és a fantáziadúsan megtervezett HDPE panelek kalandok sorára csábítanak. Ezek a játszótéri játékok kicsik és nagyobbak számára is remek szórakozást nyújtanak, mert felébresztik a gyerekek kreativitását mászás és játszás közben. Egészítse ki a PRO mászókát a tanúsítvánnyal rendelkező kiegészítőinkkel, pl. egy csúszdával vagy tűzoltórúddal, így a játszóterén minden megtalálható lesz, ami egy gyermek szívét megdobogtatja.

Hinták közterekre

Minden gyerek szeret hintázni! A Wickey strapabíró fahintája remek játszótéri játék egy óvodába vagy izgalmas kiegészítő az önkormányzati játszótérre. Szerelje fel rá a közterületi felhasználásra kifejlesztett és az uniós EN 1176 szabványnak megfelelő bébihintát vagy az egyik robusztus fészekhintánkat, amelyen több gyermek hintázhat egyszerre. Így az ön közterületi játszóterén minden gyerek nagyszerű kalandokat élhet át. Ha megtalálta kedvenc hintaülőkéjét, a felszereléséhez szüksége lesz a megfelelő hintahoroggal. Nálunk széles választékot talál a biztonságos rögzítéshez szükséges hintakasztókból és a remek hintatartozékokból! Természetesen fa hintákat is beszerezhet a játszóterére a Wickey webáruházában.

Tartozékok és kiegészítők közterületi játszótéri játékokhoz

Ha játszótéri játékokat vásárol egy gyerekjátszótérre, akkor minden bizonnyal szüksége lesz hozzájuk megfelelő kiegészítőkre. A Wickey webáruházában a tanúsítvánnyal rendelkező hintákon és csúszdákon kívül tüzihorganyzott hintahoroggal is talál a hintagerendákra történő gyors és biztonságos rögzítéshez. Annak érdekében, hogy a szabadtéri játszótéri játékok biztonságosan rögzüljenek a talajban, vásárolhat nálunk az uniós EN 1176 szabványnak megfelelő, extra nagy horgonyzóvas is. Játszóterét ezen felül közterületi használatra hitelesített kiegészítőkkel is bővítheti. Választhat fogantyúkat, mászófogásokat vagy rugós mérleghintákat, hogy gyerekjátszótere a Wickey fa játszótéri játékoknak köszönhetően közterületen is vonzóbb legyen minde a kicsik, mind pedig a nagyok számára.

Wickey közterületi játszóterek valamint további kínálatunkat ügyfeleink átlagosan 4,6 5 csillagból értékelik.

FAQ

  • Mennyibe kerül egy közterületi játszótérre alkalmas kerti játszótér?

    A közterületi játszóterek ára széles tartományban mozog és számos tényezőtől függ, ilyen pl. a méret, a telepített eszközök és a szükséges karbantartás.

#wickeyadventure

Szerezzen ihletet saját kis kerti édenkertje kialakításához elégedett vásárlóinktól Európa-szerte vagy mutassa meg Wickey-birodalmát másoknak a #wickeyadventure hashtag alatt az Instagramon.

összehasonlítása Termékek

chevron-right