Spóroljon akár  30%-ot! - meghosszabbítva 2022.05.22-ig érvényes! Csapjon le rá most

Találja meg a tökéletes kerti játszóteret!

3 lépésben a kerti játszótérhez

Price
Price
Mekkora költségkeret áll rendelkezésére?
Next step (0)
Help Me Choose
Méret S - (1,5-8 m²)
Méret M - (8-15 m²)
Méret L - (15-25 m²)
Méret XL - (25-50 m²)
Next step (0)
Help Me Choose
Milyen elemeket szeretne feltétlenül a kerti játszóterére?
Hintával
Hinta nélkül
Csúszdával
Csúszda nélkül
Fészekhinta
Homokozó
Mászófal
Mászórendszer
Húzódzkodórúd
Fatető
Ponyvatető
Játszóház
Bolt napellenzővel
Láncos híd
Tömör lépcsőház korláttal
Piknikasztal
Load results (0)
0 fedezze fel a megfelelő termékeket
Betöltés...

Mászókövek

Mászókövek és mászófogások kedvező áron

A mászókövek és a mászófogások minden kerti játszótéren nagy sikert aratnak. A Wickey mászófogások, mászófalak és mászóhálók változatos kínálatával várja önt. A termékek ideálisak a Wickey kerti játszótér kibővítéséhez. A mászókát kedvező áron kiegészítheti színes mászókövekkel és mászófogásokkal.

Mászóvár kiegészítőink különböző formákban és színekben kaphatók, így 3 éves kortól minden kis hegymászó számára megtalálja a megfelelőt. Anyaguk rendkívül időjárásálló, ezért hosszú éveken keresztül garantálják az izgalmas mászásélményt. A megfelelő földhorgonyok nemcsak a kerti játszóterek és hinták, de a mászófalak stabilitásáról is gondoskodnak.

Mászóka változatos mászási lehetőséggel

Mászófallal kombinált kerti játszóteréhez tökéletesen passzolnak a gyerekeknek készült mászófogásaink. A különböző formák és méretek fejlesztik a motoros készségeket és az egyensúlyérzéket. Piros, kék, sárga és zöld színben kaphatók. De választhatja a színes készletet is. A kis mászókövek mérete 9 cm, a közepeseké 10 cm, a nagyoké pedig 15 cm. Válasszon gyermeke egyéni igényeinek és képességeinek megfelelő méretet vagy nehézségi fokot.

Annak érdekében, hogy a mászóköveket ön is egyszerűen felszerelhesse a mászófalra, mellékeljük a hengerfejű csavarokat és az anyákat. A kiváló minőségű kompozit anyag és a beépített fémgyűrűk rendkívül időjárásállóak. Rendelje meg a mászófogásokat kedvező áron online!

Mászófal a kertbe

Egy mászófallal kombinált kerti játszótér minden gyermeket mászásra csábít. A gyerekeknek készült színes mászókövek maximális kihasználásához ideális választás a Wickey mászófala. A mászóköveket felszerelheti egy szabadon álló mászófalra vagy a csúszdával kombinált kerti játszótérhez kiegészítésként hozzáépített falra. A fal dőlésszöge az emelvény magasságától függően változik. Választhat nyitott vagy zárt mászófalat. Mindkét típus nagynyomáson impregnált fából készült gerendákból és fatáblákból áll.

Tudta-e? Egy Wickey kerti játszótér nemcsak mászórúddal, kötéllétrával vagy a kerti tornázást ösztönző húzódzkodórúddal bővíthető ki, de homokozóval, hintával és csúszdával is. Bármelyik kerti játszótér vagy játszóház mellett dönt, egy mászóka valamennyi játszótéri játékunkkal kiegészíthető.