• Németországban készült
  • 10 év garancia¹
  • 16 200 Ft-tól ingyenes szállítás
  • Több mint 1 millió elégedett ügyfél

Népszerű kategóriák

Mászókövek és mászófogások kedvező áron

A mászókövek és a mászófogások minden kerti játszótéren nagy sikert aratnak. A Wickey mászófogások, mászófalak és mászóhálók változatos kínálatával várja önt. A termékek ideálisak a Wickey kerti játszótér kibővítéséhez. A mászókát kedvező áron kiegészítheti színes mászókövekkel és mászófogásokkal.

Mászóvár kiegészítőink különböző formákban és színekben kaphatók, így 3 éves kortól minden kis hegymászó számára megtalálja a megfelelőt. Anyaguk rendkívül időjárásálló, ezért hosszú éveken keresztül garantálják az izgalmas mászásélményt. A megfelelő földhorgonyok nemcsak a kerti játszóterek és hinták, de a mászófalak stabilitásáról is gondoskodnak.

Mászóka változatos mászási lehetőséggel

Mászófallal kombinált kerti játszóteréhez tökéletesen passzolnak a gyerekeknek készült mászófogásaink. A különböző formák és méretek fejlesztik a motoros készségeket és az egyensúlyérzéket. Piros, kék, sárga és zöld színben kaphatók. De választhatja a színes készletet is. A kis mászókövek mérete 9 cm, a közepeseké 10 cm, a nagyoké pedig 15 cm. Válasszon gyermeke egyéni igényeinek és képességeinek megfelelő méretet vagy nehézségi fokot.

Annak érdekében, hogy a mászóköveket ön is egyszerűen felszerelhesse a mászófalra, mellékeljük a hengerfejű csavarokat és az anyákat. A kiváló minőségű kompozit anyag és a beépített fémgyűrűk rendkívül időjárásállóak. Rendelje meg a mászófogásokat kedvező áron online!

Mászófal a kertbe

Egy mászófallal kombinált kerti játszótér minden gyermeket mászásra csábít. A gyerekeknek készült színes mászókövek maximális kihasználásához ideális választás a Wickey mászófala. A mászóköveket felszerelheti egy szabadon álló mászófalra vagy a csúszdával kombinált kerti játszótérhez kiegészítésként hozzáépített falra. A fal dőlésszöge az emelvény magasságától függően változik. Választhat nyitott vagy zárt mászófalat. Mindkét típus nagynyomáson impregnált fából készült gerendákból és fatáblákból áll.

Tudta-e? Egy Wickey kerti játszótér nemcsak mászórúddal, kötéllétrával vagy a kerti tornázást ösztönző húzódzkodórúddal bővíthető ki, de homokozóval, hintával és csúszdával is. Bármelyik kerti játszótér vagy játszóház mellett dönt, egy mászóka valamennyi játszótéri játékunkkal kiegészíthető.

#wickeyadventure

Szerezzen ihletet saját kis kerti édenkertje kialakításához elégedett vásárlóinktól Európa-szerte vagy mutassa meg Wickey-birodalmát másoknak a #wickeyadventure hashtag alatt az Instagramon.

összehasonlítása Termékek

chevron-right