Nézze meg 3D-ben, hogyan mutatna egy valós méretű kerti játszótér a kertjében!

Álmai kerti játszóterének könnyebb megtalálása érdekében segítségül hívhatja a kiterjesztett valóság funkciót. A kiterjesztett valóság (AR) számítógépes valóságérzékeltetés, amelyet virtuális elemekkel bővítünk. A Wickey AR-funkciója esetében ez a következőt jelenti: vásárlás előtt az okostelefonján megnézheti, hogyan mutat majd a kerti játszótér méretarányosan a kertjében. Így előre látni fogja, hogy melyik kerti játszótér illik legjobban a kertjéhez és meghatározhatja annak optimális helyét.

További információkat talál itt.

Szűrés
Szűrés:
Tekintsd meg a legújabb termékeinket, különleges ajánlatainkat vagy a Wickey's Choice címkével kitüntetett kiemelt termékeinket átláthatóan, egy oldalon.
Segítség az összeszereléshez
Még a vásárlás előtt nézze meg a kiterjesztett valóság funkcióval, hogyan néz ki a kiszemelt kerti játszótér valós méretben a kertjében. A BILT® alkalmazással pillanatok alatt összeszerelheti a legnépszerűbb kerti játszótereinket. Az innovatív 3D útmutatónak köszönhetően akár 30%-kal csökkenhet az összeszerelési idő!
A munkaállvány maximális magassága
A maximális emelvénymagasság a toronynak azt a legmagasabb játszófelületét jelzi, amelyet a gyermeke elérhet.
Csúszdahosszúság
Válassza ki a gyermekei igényeihez és a kertjéhez illő, ideális csúszdahosszúságot.
Sorozat / Oszlopvastagság
Sorozataink leírásában tájékoztatást talál a különböző játszótéri játékok oszlopvastagságáról, méretéről, alakjáról és kialakításáról. Itt mindenki talál magának valamit!
Show products
Rendezés

összehasonlítása Termékek