Népszerű kategóriák

FAQ

  • Szükségem van további kiegészítőkre a kerti játszótérhez?

    A kerti játszótereinkhez a legkülönböző kiegészítők állnak rendelkezésre: a gyerekek speciális igényeitől és érdeklődésétől függően sokféle játszótéri játszóeszközt kínálunk. Kiegészítőként vásárolhat pl. mászókötelet, mászófalat, trapézt, tornagyűrűt, kötéllétrát, különféle hintaülőkét, stb.

  • Kaphatók kiegészítők a kertben felállított kerti játszótérhez?

    Igen, számos játszóház-kiegészítő közül választhat, amelyek remek szórakozást nyújtanak a kertben. A kiegészítők nagy része kifejezetten kültéri használatra készült, és masszív, időjárásálló anyagokból gyártjuk őket.

  • Milyen kiegészítőkre van szükségem a mászókámhoz?

    A kerti játszótérhez kapható kiegészítőket a játszóeszköz típusától, a gyermekei életkorától és érdeklődési körétől függően érdemes kiválasztania. Általánosságban elmondható, hogy néhány alapvető kiegészítő, például a hinták és csúszdák, szinte bármilyen játszótéri játszóeszközhöz alkalmasak. Ha az Ön gyermekei szeretnek mászni, egy mászófal vagy mászókötél ideális számukra. Fontos, hogy a választás során figyelembe vegye a gyártó ajánlásait, hogy az adott kiegészítő kompatibilis legyen a játszóeszközzel a megfelelően biztonságos használat érdekében.

összehasonlítása Termékek