• Németországban készült
  • 10 év garancia¹
  • 16 200 Ft-tól ingyenes szállítás
  • Több mint 1 millió elégedett ügyfél

Népszerű kategóriák

Wickey tornászgyűrű

Gyermekei profi tornászok módjára mozognak a tornászgyűrűinken és a legklasszabb mutatványok bemutatásával alaposan kihancúrozhatják magukat. A Wickey-nél különböző anyagból készült, különféle színekben és formákban kapható gyűrűk várják. A játékosabb gyerekek számára például remek választás a műanyag, mosolygós medvét formáló gyűrű, amelynek tartókötelei a felhasználó méretéhez igazíthatók. Fából készült gyűrűinknek köszönhetően gyermeke valósághű olimpiát rendezhet a barátaival, a fém vagy műanyag gyűrűkkel kombinált trapézok pedig igazi cirkuszi hangulatot csempésznek a kertbe. Akár fa tornászgyűrűket választ, akár alumínium gyűrűket, akár fatrapézt, a szórakozás garantált, a tornázás pedig örömteli élmény.

Tornászgyűrűk és sok más!

Tudja, hogy mi a legjobb a Wickey-ben? Ha kedvet kap, az egymással remekül kombinálható Wickey termékekkel könnyen kiegészítheti a tornászgyűrűket egy hintaparkkal, egy mókás csúszdával és hintával, vagy akár egy komplett kerti fa játszótérrel, hogy gyermeke mindig új kalandokra indulhasson. A Wickey ráadásul a kert méretéhez és a vásárlók kívánságaihoz is alkalmazkodik, többek között termékei széles színválasztékával. Hogy megtalálja köztük a kedvenc színét.

Egyszerű felépítés és impregnált tömör fa

A játékok miatt szülőként sem kell aggódnia: a Wickey teljes választéka minőségi és biztonsági tesztelésen esett át, a termékek pedig a könnyen érthető összeszerelési útmutatónak köszönhetően pillanatok alatt összeállíthatók és nap mint nap változatos élményeket biztosítanak. A Wickey-nél különösen büszkék vagyunk a nagynyomáson impregnált tömör fára, amely a porbevonatú fémhez hasonlóan rendkívül időjárásálló, és emiatt nem igényel további kezelést. Nem kell festeni, nem kell lakkozni – elég felépíteni a könnyen érthető útmutató szerint és már lehet is használni! Kezdődhet a játszás! Állítsa össze gyermekének a megfelelő tornászkészletet és gyönyörködjön benne, ahogy a kifundált kunsztokat a tökéletességig fejleszti. Vagy inkább egy csúszdával és hintával kombinált komplett mászóvárral fogja meglepni?

#wickeyadventure

Szerezzen ihletet saját kis kerti édenkertje kialakításához elégedett vásárlóinktól Európa-szerte vagy mutassa meg Wickey-birodalmát másoknak a #wickeyadventure hashtag alatt az Instagramon.

összehasonlítása Termékek

chevron-right