• Németországban készült
  • 10 év garancia¹
  • 16 200 Ft-tól ingyenes szállítás
  • Több mint 1 millió elégedett ügyfél

Népszerű kategóriák

Wickey cölöpházakkal a gyerekek kedvencei lehetnek

Ha cölöpházzal szeretnél nagy örömöt szerezni a gyerekeknek, a Wickey-nél jó helyen jársz. Legyen szó otthonos cölöpházról homokozóval vagy sportos cölöpházról hintával és csúszdával – a Wickey-nél fontosnak tartjuk az ügyfeleink egyéni kívánságait. Így a cölöpházakat úgy fejlesztjük, hogy egyszerűen bővíthetőek legyenek. Ha a cölöpházat egyszer felépítettük, könnyen kombinálható más kerti játékeszközökkel. Egy saját cölöpház projekt garantáltan szórakozást nyújt a családnak. A gyerekek preferenciáihoz igazítva a kiegészítőket könnyen magad is megtervezheted. Egy kis festékkel a gyerek játszóház cölöpház egyedi darabbá válik – a kreativitásnak nincs határa. A cölöpház a kertben könnyen átalakul egy tengerparti oázissá vagy egy titkos rejtekhellyé a dzsungelben. Az extra festésre nincs szükség, mivel a fa már eleve védett a kesseldruckimprägnierung által. Minőségi hintával, gyerek játszóház cölöpház, homokozó vagy játszótorony játékos tervezésben szeretnénk családoknak egy képzelet gazdag kalandparkot teremteni közvetlenül a kertben. Amint a cölöpházak megvilágítják a gyerekek arcát, feladatunk teljesítve!

Cölöpház csúszdával és hintával a kertben

Egy Wickey cölöpház csúszdával és hintával az ideális hely számos izgalmas kalandhoz. A saját kertben a gyerekek szabadon engedhetik a fantáziájukat és teremthetik meg saját kis világukat. Egy cölöpházon mászófallal a kis hegymászók meghódíthatják a legmagasabb hegyeket is. Egy cölöpház homokozóval rengeteg helyet biztosít a rejtett kincsek ásásához vagy homoktorták sütéséhez. A Wickey-nél nagy választékban találsz cölöpházakat gyerekeknek – épp olyan sokféle, mint amilyenek a gyerekek ízlései. Minden korosztálynak és minden kert méretéhez megfelelő darabokat kínálunk. Választhatsz a 150 cm vagy 120 cm magas podesttel rendelkező cölöpházak közül. Egy hinta és csúszda kombinációjával rendelkező cölöpház a tökéletes csomag új kalandokhoz barátokkal.

Cölöpház építése egyszerűen

Egy cölöpházat bárki könnyen megépíthet egy kis segítséggel. Mert mi egy egyszerű összeszerelési útmutatót adunk hozzá. Hogy a játszótér összeszerelését lehetőleg egyszerűvé tegyük, készítettünk neked egy részletes összeállítási videót is. Ez hasznos tippeket, trükköket és javaslatokat nyújt az optimális felépítéshez. Amint az összes szükséges szerszám készen áll, elkezdhető a "DIY cölöpház" projekt. Mivel a cölöpházunk faanyaga kesseldruckimprägniert, azonnal feldolgozható anélkül, hogy festené. Gondosan tervezd meg, hogyan helyezed el olcsón a cölöpházat a kertben. Így elkerülheted az olyan építési akadályokat, mint a gyökerek, amelyek lassíthatják a csúszdás és homokozós cölöpház összeszerelését.

Tippünk: Amikor saját kezűleg építed a cölöpházat, természetesen a gyerekek biztonsága áll az első helyen. Ahhoz, hogy a csúszdás és homokozós cölöpház stabilan álljon, a Wickey online áruházban megtalálod a szükséges talajrögzítőket és a gyomtakaró anyagot a kártevők ellen.

Megfelelő kiegészítők a gyerek cölöpházhoz

Ha gyerek cölöpházat szeretnél vásárolni, nem hiányozhatnak a megfelelő kiegészítők. A gyerekek korától és érdeklődésétől függően egyszerűen bővítheted a cölöpházat különféle egyedi kiegészítőkkel a kertben. Mit szólnál egy készlet mászókövekhez, hogy szépítsd a mászófalas cölöpházat? Vagy cseréld le a hintaülőkét egy mászólétrára vagy egy babahintára. Nemcsak a játék öröméért, hanem a gyerekek biztonságáért is gondoskodva: puha leszállást biztosító esésvédelmi matracokkal mindig biztosított a kíméletes érkezés - függetlenül attól, hogy 150 cm vagy 120 cm magas podesttel rendelkező cölöpházat választottál. A Wickey Shopban biztosan találsz széles választékban kiegészítőket, hogy olcsón rendelhess kiegészítőket a cölöpházadhoz.

#wickeyadventure

Szerezzen ihletet saját kis kerti édenkertje kialakításához elégedett vásárlóinktól Európa-szerte vagy mutassa meg Wickey-birodalmát másoknak a #wickeyadventure hashtag alatt az Instagramon.

összehasonlítása Termékek

chevron-right