• Németországban készült
  • 10 év garancia¹
  • 16 200 Ft-tól ingyenes szállítás
  • Több mint 1 millió elégedett ügyfél

Népszerű kategóriák

Örömteli mászás a saját kertben

A Wickey mászókáin a kis felfedezők hősies hegymászókká válnak. Egy mászófal vagy egy mászóháló tökéletesen ötvözi a játékot, a szórakozást és a sportolást, így kertjét a gyerekek számára kialakított sportpályává változtatja. A gyerekek motoros készsége és ügyessége a kertben átélt mászókalandok közben játszva fejlődik. A sok gyakorlással pedig javul a technikájuk és rendszeresen megdöntik a saját mászórekordjaikat. Egy állványos mászóháló ideális modul a kerti játszótér bővítéséhez. Rengeteg kreatív játékötletet ébreszt a gyerekekben és változatosan kihasználható.

Könnyen összeszerelhető és biztonságos mászóélményt nyújt

Az örökmozgó és élénk gyerekek imádnak mászni. A Wickey mászófalai és mászóhálói remek és biztonságos alternatívát nyújtanak arra, hogy gyermekeit kreatívan mozgásra ösztönözze. A Wickey mászókákat úgy terveztük meg, hogy összeszerelésük még a tapasztalatlan barkácsolók számára is egyszerű legyen. A kis hegymászóknak így nem kell túl sokáig várniuk, hogy a mászást megkezdhessék. A Wickey minden szabadtéri játszótéri játékát nagynyomáson impregnált fából gyártja. Az impregnálás révén a fa állandó kültéri használatra is alkalmas és rendkívül időjárásálló. A termékek hosszú élettartama éveken át garantálja a gyerekek változatos szórakozását!

Kombinálja egymással a mászóvár-kiegészítőket

A Wickey gyerek mászófala vagy mászóhálója könnyen kombinálható más játszótéri játékokkal és egyszerűen bővíthető. Növelje a kertjében a sportolási lehetőségeket a Wickey egyik mászóvárával vagy mászókájával, és bővítse ki kerti játszóterét egy hozzáépíthető mászóhálóval. Az otthoni kert így valóságos kalandparadicsommá válik a kicsik számára. A webáruházunkban beszerezhető tartozékokkal saját mászóparkot teremthet otthon a gyerekek garantált örömére. A mászófalra külön felszerelhető mászókövekkel egyedi nehézségű mászópályákat alakíthat ki. A kisebb méretű mászókövekből például a tapasztalt hegymászók számára építhet kihívásokat tartogató mászóutat. Merítsen inspirációt a nálunk kapható kiegészítőkből, illetve kombinációs lehetőségekből, és teremtsen gyermekei számára otthon egy gyönyörű kalandparkot. A Wickey játszótéri játékai minden mászni és sportolni szerető gyereknek tartogatnak izgalmakat!

#wickeyadventure

Szerezzen ihletet saját kis kerti édenkertje kialakításához elégedett vásárlóinktól Európa-szerte vagy mutassa meg Wickey-birodalmát másoknak a #wickeyadventure hashtag alatt az Instagramon.

összehasonlítása Termékek

chevron-right