Spóroljon a miénknél SPRING SALE

Disney stílusú játszótornyok

Egy saját Wickey Kerti játszótér a kertben, egyedülálló Disney dizájnnal lesz a legjobb ajándék a gyermekednek. Egy sportos mászóka Disney karakterekkel, Miki egér vagy egy klasszikus kerti játszóház Pókemberrel a gyerekek számára – a gyerekek különböző modellek közül választhatnak kedvenc hőseikkel, amelyek illenek a kedvenc Disney rajongói cikkeikhez. Homokozóval ellátott mászótoronyaink különböző méretben és árkategóriákban kaphatók. Aki Disney termékeket szeretne vásárolni, az a kizárólagos modelleink közül választhat négy kalandos világ közül. Wickey online boltunkban megtalálod a tökéletes Kerti játszótér Mickey Mouse-tól, Az oroszlánkirály termékeitől vagy a Jégvarázs és Pókember gyerekmodelleit. Választhatsz a kompakt és nagy Kerti játszótér vagy mászókák között is, a kis Disney rajongóid igényei és a rendelkezésre álló hely függvényében.

Mászóvárak és Kerti játszótér fából hősöket ébresztenek életre

Különösen fontos számunkra a fánk minősége termékeinknél. Ezért a Disney stílusban készült mászóvárak ésKerti játszótér fából történő gyártását szakmailag felügyeljük. Kiváló minőségű, nyomtatott ponyvával díszítve a kedvenc karakterek életre kelnek - legyen szó Miki egeréről a gyerekek legnagyobb hőséről vagy Anna és Elsa a Jégvarázsból. Amint felépítetted a Disney stílusú Kerti játszótér, éveken át tartó szórakozást biztosítasz a gyermekeidnek. A mászóvárak tömör fából készülnek, ami rendkívül robusztussá teszi őket és lehetővé teszi, hogy kültéri időjárási viszonyoknak is ellenálljanak. A stabil gerendák több gyerek egyidejű játékát teszik lehetővé, ami ideális gyerekzsúrokhoz vagy kerti partikhoz. Akár Elza varázslatával teszik kertjüket varázslatossá, akár a Pókember játékaikkal játszanak a mászókán - egy Wickey játéktorony homokozóval tökéletesen illeszkedik minden játékba. A játszótér rögzítéséhez a kertben különböző lehetőségek állnak rendelkezésedre, mint például a talajhorgony, alapföldhorgony vagy Horgonyzóvas. A játszótér körüli esésvédelmi gumilapok a kertben további biztonságot nyújtanak, különösen a hintával vagy csúszdával ellátott mászóvárak esetében.

Tartós szórakozás Wickey fa játszótornyokkal

Természetesen a gyártás során figyelmet fordítunk a környezetre is. Nagyobb és kisebb mászóvárjainkhoz Kelet- és Közép-Európából származó luc- és fenyőfát használunk, amely fenntartható erdőgazdálkodásból származik. A Nyomási impregnálás az áztatásos nyomásos impregnálás biztosítja a tartósságot és ellenálló képességet, mivel a vizet a faanyagba préselik. Ezért nem szükséges a fa játszóházat vagy a Disney stílusú Kerti játszótér festeni vagy lakkozni.

#wickeyadventure

Szerezzen ihletet saját kis kerti édenkertje kialakításához elégedett vásárlóinktól Európa-szerte vagy mutassa meg Wickey-birodalmát másoknak a #wickeyadventure hashtag alatt az Instagramon.

összehasonlítása Termékek

chevron-right