• Németországban készült
  • 10 év garancia¹
  • 16 200 Ft-tól ingyenes szállítás
  • Több mint 1 millió elégedett ügyfél

Vásároljon játszóeszközöket kedvező áron online

Wickey áruházunk számos különböző játszótéri felszerelést kínál gyermekeknek. Böngésszen kényelmesen a kedvezményes termékek között, és keresse meg a legjobb ajánlatokat. Akár gyerekágy, akár kerti játszótér – mindenki számára van ajánlatunk!

Fontos számunkra, hogy a gyermekeinek kalandos szórakozást nyújtsunk. Mert minden kis hős a saját fantáziavilágának főszereplője. Egyedülálló termékeink ugyanakkor támogatják a friss levegőn való mozgást és fejlesztik a kreativitást.

A Wickey-nél egész évben talál kerti játékokat, például hintákat és fából készült homokozókat remek akciós árakon. És mindezt a kiváló Wickey-minőségben: a játszótéri kiegészítőktől kezdve a csúszdás és teraszos játszóházakig minden termékünk nagy nyomáson impregnált, tartós és minőségi faanyagból készült. A barátságos színek és a játékos részletek varázslatos játszóbirodalommá alakítják át a kertet és a gyerekszobát. Kattintson kedvező árú ajánlatainkra, és találja meg akciós kerti játszótereink között a kedvencét. Gyermekei arca garantáltan ragyogni fog az örömtől.

Játszóváraink: egyszerre jutányosak és kiváló minőségűek

Egy saját kerti játszótér azt jelenti, hogy a gyerekek a szabadban játszanak, hintaversenyt rendeznek a barátokkal, és mindezt megfizethető áron. A Wickey rendszeresen tart kedvezményes heteket. Fedezze fel a kreatív kerti játszóvárakat, amelyek a legnagyobb gondossággal Németországban készülnek: a két hintával és homokozóval kapható mászókáktól kezdve a csúszdás lombházakig minden család talál az igényeihez passzoló, kedveményes ajánlatokat. A 90 cm és 210 cm közötti platformmagassággal kapható fa játszóházak különböző korú gyerekek számára alkalmasak. Megtalálta a tökéletes ajánlatot, de kis kalózai feltétlenül ragaszkodnak egy kormánykerékhez vagy mászóköveket szeretnének a fedélzetre? Váltsa valóra a felfedezőpalánták álmait! A Wickey-nél minden mászókát jutányos áron kibővíthet vidám színekben kapható játszótéri kiegészítőkkel. Így kis matrózai játékigényeit maradéktalanul kielégítheti. Nézzen be hozzánk rendszeresen, hogy nehogy lemaradjon az akciós ajánlatokról!

Fából készült hinták és homokozók

Minden gyerek szeret a szabad ég alatt játszani. Lerúgni a zoknit és a lábujjakat a puha, aranyszínű homokba fúrni. Lélegzetelállító homokvárakat építeni és egy gyerekhintán a levegőbe emelkedni. Kerti játszótereink mellett nagyszerű homokozókat és hintákat is kínálunk kedvező áron a webáruházunkban. A Wickey homokozók különböző változatokban kaphatók: választhat négyszögletes homokozót, vagy homokozóhajót a kis tengerészek számára. Válassza ki a méretet a kertben rendelkezésre álló helynek vagy a felfedezők számának megfelelően. Kiegészítésként rendeljen hozzá online egy fahintát, hogy saját kertjében egy igazi játszóbirodalmat varázsolhasson a gyerekeinek. Böngéssze át a Wickey kedvezményes ajánlatait, hogy egyetlen akciós hintát és homokozót se szalasszon el.

200 x 90 cm-es gyerekágyak: vásároljon kedvező áron, és szerelje össze saját kezűleg

Amikor a kis felfedezők kihancúrozták magukat a kinti játszótér hintáján és csúszdáján, a lefekvés idejére alaposan elfáradnak. Annak érdekében, hogy a gyerekek örömmel feküdjenek le esténként, a Wickey álomszép gyerekágyakat is kínál a kalandokra csábító játszóeszközök mellett. A játékos részletek meghitt kuckóvá változtatják a galériaágyat a gyerekszobában. A stabil, természetes fa biztonságos keretként vigyázza a gyerekek álmát. Wickey gyerekágyaink 200 x 90 cm-es méretben kaphatók. A webáruházban hozzájuk illő matracokat is talál. Gyermeke imádni fogja, ha minden reggel csúszdán csúszhat ki az ágyából. Annak érdekében, hogy egy játszóágy minden gyermek számára beteljesült kívánság lehessen, rendszeresen kínálunk kedvező árú gyerekágyakat a Wickey Sale akciós oldalon. Kínálatunk a természetes fa egyszemélyes ágyaktól a galériaágyakon át a kedvező árú emeletes ágyakig terjed a garantáltan édes álmokért. Válassza ki a megfelelő fantáziavilágot, hogy még a legkisebbje is saját mesevilágban érezze magát. Induljon kis detektívjeivel felfedezőútra, és takarítson meg pénzt gyerekágy-akcióink kihasználásával. Böngésszen most, és rendelje meg!

Tippünk: kövesse a Wickey közösségi oldalait, hogy első kézből értesüljön az új termékekről és nagyszerű akcióinkról. Nézzen be rendszeresen Facebook és Instagram oldalainkra, és merítsen ihletet.

#wickeyadventure

Szerezzen ihletet saját kis kerti édenkertje kialakításához elégedett vásárlóinktól Európa-szerte vagy mutassa meg Wickey-birodalmát másoknak a #wickeyadventure hashtag alatt az Instagramon.

összehasonlítása Termékek

chevron-right