• Németországban készült
  • 10 év garancia¹
  • 16 200 Ft-tól ingyenes szállítás
  • Több mint 1 millió elégedett ügyfél

Népszerű kategóriák

Mászóka csúszdával és hintával

Egy saját kertben álló mászóka csúszdával és hintával – ez garantáltan megdobogtatja a gyerekek szívét! Egy Wickey mászóka vagy mászóvár számos különböző játéklehetőséget kínál, amelyek a motoros készségek fejlesztésére szolgálnak. Ahogy a gyerekek preferenciái különböznek, úgy változatos a kerti mászóeszközeink kínálata is. Fém mászókákkal ellentétben, a famászókákat saját elképzeléseid szerint alakíthatod és bővítheted. A játéklehetőségeket például további mászókövekkel vagy húzódzkodó rúddal lehet bővíteni. Online boltunkban garantáltan megtalálod azt a mászóvárat, amely a leginkább illik hozzád, a gyerekeidhez és a kertedhez.

Fenntartható fa mászókák a legmagasabb minőségben

Mászókáink egyedi jellemzője a faanyagból készült számos különleges funkció, amelyeket a mászóvárak kínálnak. Mászóhálók, mászófalak, kötéllétrák és még sok más tartozék része a csomagnak, és teljessé teszik az élményt. Kompakt modellektől kezdve a hintával ellátott mászókákig, mindenféle kerti és pénztárcabarát játék megtalálható nálunk. A tervezés mellett főként a gyerekek biztonsága a legfontosabb számunkra. Mint minden kültéri termékünk, a gyerek mászókáink is nagy nyomáson impregnált fából készülnek, amelyek ellenállnak a szélnek és az időjárásnak. Az erős oszlopok és gerendák még nagyobb terhelés esetén is bírják, így a következő gyerekzsúr egy Wickey mászókával garantáltan sikeres lesz! Különösen a fákra mászás sok kockázatot rejt, ezért egy gyerek játszótér a legjobb választás, ha támogatni és ösztönözni szeretnéd a sportos lelkesedést. A legmagasabb minőséget biztosítjuk azzal, hogy termelésünket szigorúan felügyeljük és csak kiválasztott beszállítókkal dolgozunk. Természetesen a termelés során gondolunk a környezetre is. Mászóvárjainkhoz a fenntartható erdőgazdálkodásból származó luc- és fenyőfát használunk Kelet- és Közép-Európából.

Nagy választék kerti mászókákban

Akár csúszdás mászókáról vagy fészekhintáról van szó - mi a Wickey-nél nagyra értékeljük ügyfeleink egyedi igényeit. Ezért úgy fejlesztjük termékeinket, hogy azokat szabadon lehet bővíteni és más kültéri játékeszközökkel kombinálni. Egy mászóka hintaállvánnyal kombinálva például remek lehetőséget nyújt a saját játszótered kialakítására. Hagyd, hogy kreatív játékötleteink inspiráljanak, és fedezd fel innovatív mászóvárjainkat, amelyek 120 cm és 150 cm magas podestokkal rendelkeznek. Minden korosztály számára van kínálatunk kerti mászókákból, amelyek teljes mértékben kielégítik igényeiket, hiszen számos akadály ügyességet és képességet igényel. Ha mászókát szeretnél vásárolni, a Wickey a helyes választás. Kiváló minőségű játékaink sok éven át kísérik gyerekeidet, és nagy örömet okoznak nekik. A játék és szórakozás mellett szeretnénk termékeinkkel a gyerekek ügyességét és motorikus készségeit is fejleszteni, és felébreszteni minden gyermekben a sportos tehetséget!

#wickeyadventure

Szerezzen ihletet saját kis kerti édenkertje kialakításához elégedett vásárlóinktól Európa-szerte vagy mutassa meg Wickey-birodalmát másoknak a #wickeyadventure hashtag alatt az Instagramon.

összehasonlítása Termékek

chevron-right