Summer Sale! Spóroljon akár  30%-ot – meghosszabbítva 2022.07.03-ig érvényes! Csapjon le rá most

Megrendelés és szállítás

Betöltés...

Mennyibe kerül a rendelésem kiszállítása?

 
  Szállítási költségek
 


Magyarország

Rendelések
16.200 Ft fölött
0,00 Ft
Rendelések
16.200 Ft alatt
2.950 Ft

A magyar webáruházon keresztül rendelt termékeink csak Magyarországra szállíthatók.

Hogyan szállítják ki a rendelésemet?

A megrendelt termék méretétől függően az árut szállítmányozó céggel vagy futárszolgálattal szállítjuk ki.

A kis csomagokat DHL, GLS, DPD vagy UPS futárral küldjük el. Amint feladtuk a terméket, kap tőlünk egy küldeményazonosító számot tartalmazó szállítási visszaigazolást. Ez mindenekelőtt a tartozékokra vonatkozik.

A nagyobb csomagokat, pl. kerti játszótér és hinta, szállítmányozó céggel juttatjuk el Önhöz. A kézbesítés telefonos időpont egyeztetés után történik és a járdáig ingyenes. A kirakodás rendszerint kézi villás raklapemelővel (békával) történik. Kivételes esetekben a szállítmányt kézzel kell kirakodni. Ehhez kifejezetten kérjük a segítségét.

Mikor szállítják ki a rendelésemet?

A szállítási időkre vonatkozó információk az adott termék oldalán, az ár felett találhatók. A szállítási idő a méret és a termék függvényében változó. Alapvetően több termék megrendelése esetén mindig a leghosszabb szállítási idő érvényes.

Szállítmányozó céggel kiszállított termékek, pl. kerti játszótér és hinta esetén a kiszállítás a szállítmányozó cég és Ön között lefolytatott, előzetes telefonos időpont egyeztetés után történik. Ezért fontos, hogy Ön mindenképpen egy érvényes telefonszámot adjon meg.