• Németországban készült
  • 10 év garancia¹
  • 16 200 Ft-tól ingyenes szállítás
  • Több mint 1 millió elégedett ügyfél

Népszerű kategóriák

Húzódzkodórúd - tornázás a kertben

A gyerekek lelkesen tornáznak a kerti húzódzkodórúdon. Barátaikkal és a szomszédgyerekekkel lenyűgöző mutatványokkal és lélegzetelállító átfordulásokkal kápráztatják el a közönséget. A Wickey játszótéri játékokkal játszó gyerekek csillogó szeme és boldog nevetése felejthetetlen.  A húzódzkodó fejleszti a gyerekek mozgékonyságát, állóképességét és ügyességét, ráadásul a friss levegőn. Amint beakasztják a lábukat a húzódzkodóba, már lógnak is fejjel lefelé. Így a kertet teljesen új szemszögből szemlélhetik. Egy húzódzkodórudat természetesen beltéren is felszerelhet, de a szabadban kétszer olyan jó móka rajta játszani.

Húzódzkodórúd gyerekeknek

A Wickey webáruházában különféle változatban rendelheti meg a gyerekeknek készült húzódzkodót. A piros porbevonatú fémből készült Wickey tornarudak átmérője 33 mm, hosszúságuk 90 és 125 cm. A dupla tornarúdon elég hely van ahhoz, hogy akár mindkét testvér egyszerre tornázzon a kertben. A Wickey húzódzkodórudak külön-külön vagy húzódzkodószettben, egy vagy két faoszloppal rendelhetők. Ha ön már egy Wickey kerti játszótér büszke tulajdonosa, akkor az egyoszlopos tornarúd ideális kiegészítő a gyermekei számára. De a húzódzkodórúddal kombinált hinta is nagyon népszerű. Ha húzódzkodórudat venne és azt külön szeretné a kertjében elhelyezni, akkor a két faoszloppal kapható fém mászórúd tökéletes választás. A kiváló minőségű oszlopok különösen tartósak a nagynyomáson impregnált fának köszönhetően.

Rozsdamentes acél húzódzkodórúd és tűzoltórúd

Aki a kertjében saját maga szeretne egy húzódzkodórudat építeni, annak a rozsdamentes acélból készült tornarudat ajánljuk. Ennél ön döntheti el, hogy milyen magasra szereli fel a rudat. A 90 cm-es húzódzkodórúd minden mászókát egy igazi mászóparadicsommá változtat, amely valamennyi kis felfedező számára remek lehetőségeket biztosít a tornázásra. A kerti játszótér kibővítéséhez további lehetőséget kínál a fém tűzoltórúd. Választhat ívelt vagy egyenes változatot. Ezzel a húzódzkodórúddal minden gyerek a leghősiesebb tűzoltóvá válik és minden vészhelyzetben derekasan helytáll.

Biztonság a gyerekeknek készült tornarúdon

Annak érdekében, hogy gyermekei biztonságban tornázhassanak a húzódzkodórúdon, javasoljuk, hogy terítsen a padlóra gumilapokat. Az ütéscsillapító burkolattal ellátott biztonsági gumilap megfelelő védelmet biztosít a tornarúd alatt a kertben. Ezenkívül az oszlopokat földhorgonyokkal kell a talajhoz rögzíteni és betonba ágyazni. Ez garantálja az optimális stabilitást és az örömteli játszást. Az otthoni játszótéren még több izgalmas kihívás elé állítja a gyerekeket a mászófal vagy a mászóháló.

Tippünk: tekintse meg a gyerekeknek készült játszóházainkat is. Miután a kicsik kihancúrozták magukat a tornarúdon, bekuckózhatnak barátaikkal a kényelmes játszóházba és titokzatos történeteket mesélhetnek egymásnak. De a FATMOOSE oldalán is talál kedvező áron kerti játszóházakat és kreatív mászóvár-kiegészítőket.

#wickeyadventure

Szerezzen ihletet saját kis kerti édenkertje kialakításához elégedett vásárlóinktól Európa-szerte vagy mutassa meg Wickey-birodalmát másoknak a #wickeyadventure hashtag alatt az Instagramon.

összehasonlítása Termékek

chevron-right