• Németországban készült
  • 10 év garancia¹
  • 16 200 Ft-tól ingyenes szállítás
  • Több mint 1 millió elégedett ügyfél

Disney Az oroszlánkirály Flyer Ponyvaszett a Wickey-től

Disney Az oroszlánkirály Flyer Ponyvaszett a Wickey-től

A legújabb ponyvafedél-készletünk egyszerű megoldást nyújt ahhoz, hogy játszótornyotokat egy izgalmas Oroszlánkirály stílusú játéktérre változtassátok.

... mutass többet
Az ár 27% Áfá-t tartalmaz
Szállítási idő: kb. 05/08/24 - 09/08/24
Ezt a terméket postai csomagként küldjük el Önnek. Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott szállítási határidő a ma napon beérkezett befizetésre értendő, és magában foglalja a belső rendelésfeldolgozáshoz szükséges időtartamot, valamint a termék feladását a vevőnek történő kiszállításig. A szállítási idő az egyedi esetektől függően változhat.

Disney Az oroszlánkirály Flyer Ponyvaszett a Wickey-től

A Disney Az oroszlánkirály Flyer Ponyvaszett a Wickey-től

Szeretik-e gyerekeid a Disney Az Oroszlánkirályát, és izgatottak Simba, Timon és Pumbaa további kalandjaira? Akkor új ponyvafedél-készletünk egyszerű megoldást nyújt játszótornyotok izgalmas Disney-stílusú játszótérré alakításához. A kedvelt karakterekkel és a szavannáról inspirált részletekkel díszített dekorációs elemek könnyen kivághatók és a játszótornyhoz rögzíthetők. Legyen szó díszes girlandról vagy izgalmas dobókockajátékról - a levehető elemekkel könnyen átalakíthatod a játszótornyod megjelenését.

Tipp: A ponyvaszettünk nem csak kültéri használatra alkalmas. Hozd el a varázslatot a belső terekbe is, az elemek tetszés szerinti átalakításával. Alakítsd például a girlandot elbűvölő díszítőelemmé a gyerekszobába vagy látványos dekorációvá a következő születésnapi ünnepségre.

FONTOS: Ez a ponyvafedél-készlet a következő játszótornyokhoz illik a Flyer sorozatunkból:

Termékrészletek

info
A megadott méretek kissé eltérhetnek.
Productdetails
SKU627003

A csomag tartalma

  • Időjárásálló, bevonatos PVC ponyva 650 g/m²
  • Kétoldalas ragasztócsíkok
  • Kötél
  • Minden szükséges csavar és alátét
  • Részletes összeszerelési útmutató a könnyű összeszereléshez

#wickeyadventure

Szerezzen ihletet saját kis kerti édenkertje kialakításához elégedett vásárlóinktól Európa-szerte vagy mutassa meg Wickey-birodalmát másoknak a #wickeyadventure hashtag alatt az Instagramon.

Betöltés...