• Németországban készült
  • 10 év garancia¹
  • 16 200 Ft-tól ingyenes szállítás
  • Több mint 1 millió elégedett ügyfél

Disney Mickey és barátai Flyer Ponyvaszett a Wickey-től

Disney Mickey és barátai Flyer Ponyvaszett a Wickey-től

Ez a ponyvafedél készlet egyszerű megoldást kínál, hogy a játéktornyot Disney Micimackó és barátai ihlette lebilincselő játéktérré alakítsa át.

... mutass többet
Az ár 27% Áfá-t tartalmaz
Szállítási idő: kb. 05/08/24 - 09/08/24
Ezt a terméket postai csomagként küldjük el Önnek. Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott szállítási határidő a ma napon beérkezett befizetésre értendő, és magában foglalja a belső rendelésfeldolgozáshoz szükséges időtartamot, valamint a termék feladását a vevőnek történő kiszállításig. A szállítási idő az egyedi esetektől függően változhat.

Disney Mickey és barátai Flyer Ponyvaszett a Wickey-től

A Disney Mickey és barátai Flyer Ponyvaszett a Wickey-től

Azok a gyerekek, akik nagy rajongói Disney Miki egér és barátainak, és több kalandra vágynak Miki, Minnie, Gufi és társaik társaságában? Akkor az új ponyvacsomagunk egyszerű megoldást kínál arra, hogy játéktornyotokat Disney-inspirált mókaterületté alakítsátok. A népszerű karakterekkel és részletes motívumokkal díszített dekorációs elemek könnyen kivághatók és felszerelhetők a játéktoronyra. Legyen az bájos girland vagy mellékelt kockajáték - ezekkel az eltávolítható elemekkel könnyen átalakítható a játéktorony.

Tipp: A ponyvaszettünk nem csak kültéri használatra alkalmas. Hozd el a varázslatot a belső terekbe is, az elemek tetszés szerinti átalakításával. Alakítsd például a girlandot elbűvölő díszítőelemmé a gyerekszobába vagy látványos dekorációvá a következő születésnapi ünnepségre.

FONTOS: Ez a ponyvafedél-készlet a következő játszótornyokhoz illik a Flyer sorozatunkból:

Termékrészletek

info
A megadott méretek kissé eltérhetnek.
Productdetails
SKU627001

A csomag tartalma

  • Időjárásálló, bevonatos PVC ponyva 650 g/m²
  • Kétoldalas ragasztócsíkok
  • Kötél
  • Minden szükséges csavar és alátét
  • Részletes összeszerelési útmutató a könnyű összeszereléshez

#wickeyadventure

Szerezzen ihletet saját kis kerti édenkertje kialakításához elégedett vásárlóinktól Európa-szerte vagy mutassa meg Wickey-birodalmát másoknak a #wickeyadventure hashtag alatt az Instagramon.

Betöltés...