Spóroljon a miénknél SPRING SALE

Sárkonyha Wickey Muddey Play

Sárkonyha Wickey Muddey Play

A Wickey Muddey Play sárkonyha meghívja a gyerekeket a szabadtéri kreativitásra, és végtelen lehetőségeket kínál a sárkészítésre és kísérletezésre homokkal és vízzel.

... mutass többet
Az ár 27% Áfá-t tartalmaz
Szállítási idő: kb. 31/05/24 - 06/06/24
Ezt a terméket szállítmányozó vállalattal szállíttatjuk ki, és a kiszállítás a házbejáratig ingyenes. Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott szállítási határidő a ma napon beérkezett befizetésre értendő, és magában foglalja a belső rendelésfeldolgozáshoz szükséges időtartamot, valamint a termék feladását a vevőnek történő kiszállításig. A szállítási idő az egyedi esetektől függően változhat.

Wickey Muddey Play gyerek játékkonyha

A Wickey Muddey Play sárkonyha meghívja a gyerekeket a szabadtéri kreativitásra, és végtelen lehetőségeket kínál a sárkészítésre és kísérletezésre homokkal és vízzel. Ideális kiegészítése egy játszótérnek, és egyszerűen két oszlop közé szerelhető. Strapabíró műanyagból és időjárásálló fából készült, az sárkonyha interaktív funkciókat kínál, mint a forgó gombok, csaptelep és mosdó, hogy órákon át biztosítsa a szabadtéri játék örömét.

Termékinformációk

  • Működő csaptelep, levehető egyszerű töltéshez (tartály térfogata 1,8 liter)
  • Sártartály fedéllel a főzőmező dizájnjában (tartály térfogata 10 liter)
  • Fogas levehető vödörrel és horoggal
  • 3 tűzhelygomb
  • Minden szükséges csavar mellékelve

Kérjük, vegye figyelembe:
A Wickey Muddey Play sárkonyha a legtöbb játszótornyunk Smart és Flyer sorozatával kompatibilis.

Az sárkonyha vagy színesen nyomtatott, teljesen kész előre nyomtatott ponyvával kapható, vagy választhat színes ponyvát további fehér matricafóliával, amelyet maga vág le és alakít ki.

Az sárkonyha a játszótéren két oszlop közé szerelhető 80 cm-es távolságban, például a platform alatt vagy annak külső oldalán, de nem a hintaépítés területén.

Termékrészletek

info
A megadott méretek kissé eltérhetnek.
Productdetails
SKU832362_k
HxSxM80x28x62 cm

#wickeyadventure

Szerezzen ihletet saját kis kerti édenkertje kialakításához elégedett vásárlóinktól Európa-szerte vagy mutassa meg Wickey-birodalmát másoknak a #wickeyadventure hashtag alatt az Instagramon.

Betöltés...