• Németországban készült
  • 10 év garancia¹
  • 16 200 Ft-tól ingyenes szállítás
  • Több mint 1 millió elégedett ügyfél

Fontos számunkra!

Ezekben a bizonytalan időkben abból merítünk erőt, hogy termékeink révén a gyerekek gyerekek maradhassanak és gondtalanul játszhassanak.Számunka minden család egészsége és biztonsága kiemelten fontos. Emiatt már számtalan intézkedést hoztunk, amelyekkel nálunk és Önöknél otthon a lehető legjobban átvészelhetők ezek a kihívásokkal teli mindennapok.

Továbbra is szállítunk és az Ön rendelkezésére állunk.

Termékeink gyártását és kiszállítását a szokásos módon továbbra is folytatjuk.Szállítópartnereink többsége már új szállítási szabályokat alkalmaz, amelyek biztosítják az alkalmazottaik és az ügyfeleik biztonságát. Fáradhatatlanul azon dolgozunk, hogy az Ön által megrendelt termékeket a lehető leggyorsabban és zökkenőmentesen eljuttassuk az otthonába.Az Ön és alkalmazottaink biztonsága érdekében olyan óvintézkedéseket vezettünk be, amelyek a legszigorúbb, globálisan alkalmazott biztonsági előírásokat követik.

Kérjük, vegye komolyan a jelenlegi helyzetet – mi is ezt tesszük!

Rendszeresen kezet mosni, legalább két méter távolságot tartani, és csak a könyökhajlatba tüsszenteni... Mindannyian számtalanszor hallottuk már ezeket a tanácsokat, mégis arra kérjük, hogy saját egészségének védelme érdekében fogadja meg őket. A Wickey-nél már közvetlenül az első bejelentések után gondoskodtunk arról, hogy munkatársaink többsége otthonról végezhesse a munkáját. Azok számára, akiknek munkaköre nem teszi lehetővé az otthoni munkavégzést, belső biztonsági és higiéniai intézkedéseket vezettünk be a legmagasabb szintű biztonság megteremtése érdekében.

Köszönetnyilvánítás

Végül szeretnénk Önnek köszönetet mondani a mérhetetlen megértéséért. Az elmúlt hetek ismét bebizonyították, hogy milyen erős a Wickey-közösség felelősségtudata és megértése. Köszönjük az elmúlt napokban hozzánk eljuttatott sok kedves üzenetet, ezek segítenek nekünk ebben a nehéz időszakban bizakodóan előre tekinteni.

Ügyfelünkként Önnek, illetve barátainak és családtagjainak is jó egészséget kívánunk. Hogy kerti játszótereinket saját kertjükben örömmel használhassák. Továbbra is törekszünk arra, hogy a lehető legjobbat nyújtsuk!

Köszönjük, és kívánjuk, hogy maradjanak egészségesek!
a Wickey csapata

Betöltés...

összehasonlítása Termékek

chevron-right