Kerti játszóházak a kertbe

„Úgy szeretnék egy saját kerti játszóházat” - a legtöbb gyerek szeret kint játszani a kertben. Ezért egy fa játszótéri játék nem hiányozhat onnan. A műanyagból készült játszóházzal szemben a fa kerti játszóház tartósabb és időjárásállóbb. Ha játszóházzal lepi meg gyermekét, a rengeteg szórakozás és kaland borítékolható. A saját játszóház a kert centruma lesz, ahol gyermekei és a barátok kreatív játékokon keresztül fejlődhetnek. Egy saját építésű kerti játszóház csodálatos élményeket szerezhet a családnak. A kiváló minőségű, impregnált tömörfának és a részletes összeszerelési útmutatónak köszönhetően a játszóház nagyon könnyen felépíthető. A Wickey különféle modelleket kínál a különböző igények kielégítése érdekében. Mászóvár, kerti játszóház csúszdával vagy teraszos játszóház – webáruházunkban minden család megtalálja a számára megfelelő gyerek faházat.

Kinek ajánljuk fa játszóházainkat?

A fa játszóházak egyaránt alkalmasak 3 éves kisgyermekeknek és idősebb lurkóknak. A játszóházakat már a legkisebb felfedezők is használni tudják önálló játékra. Játék közben fejlődik a kreativitásuk és kiélhetik a fantáziáikat. Főzhetnek a babaedényekben, építhetnek a fa építőkockákkal vagy játszhatnak a plüssjátékokkal – egy kerti játszóház a nyugalom oázisa és izgalmas játékparadicsom a kicsik számára.

Hosszabbítsa meg gyermeke játszóterületét a kertig, és válasszon egy masszív fa játszóházat a gyerekszoba beltéri játszóháza helyett. A kis felfedezők így többet hancúrozhatnak a friss levegőn, miközben visszavonulhatnak saját kis birodalmukba. A beltéri játszóházzal szemben a mi játszóházaink egyszerűen és ötletesen kibővíthetők a megfelelő kiegészítőkkel. Attól függően, hogy melyik modellt állítja fel a kertben, a kicsik különböző módon integrálhatják a játszóházat a játékukba. Egy bolti pulttal rendelkező játszóházban például fagylaltárusokká válnak és a pulton át árulják a jeges finomságot. Az iskolás korú gyerekek pedig számtalan kalandot élhetnek át a csúszdával és hintával kombinált kerti játszóházban. Számukra a legalább 150 cm-es emelvénymagasságal készült kerti és teraszos játszóházaink ideálisak. Ezen a bátor felfedezők fürge kismajmok módjára kapaszkodhatnak fel az emelvényre, hogy a dzsungel felett a messzeségben felfedezhessék a kalózokat fenyegető, ellenséges hajókat a láthatáron. A hintával, csúszdával és függőhíddal készült mászóváron pedig alaposan kihancúrozhatják magukat a barátaikkal. Egészítse ki teraszos játszóházát egy kosárlabdagyűrűvel és rendezzenek barátságos sportversenyt a szomszédokkal. A Wickey gyerekeknek készült kerti játszóházai új energiákat visznek a kertjébe.

Melyik a megfelelő kerti gyerekjátszóház?

Annak érdekében, hogy megtalálja webáruházunkban a tökéletes Wickey kerti játszóházat, vegye figyelembe a kis felfedezők kívánságait és egyéni igényeit. Azért is érdemes a fából készült modelleket előnyben részesíteni, mert a műanyag játszóházakkal ellentétben ezeket személyes elképzelései szerint állíthatja össze. Mérje fel, hogy mekkora hely áll rendelkezésre a kertben, hogy a legtöbbet hozza ki a Wickey kerti játszótéri játékok által nyújtott egyedi összeállítási lehetőségekből. Egy kicsi, hangulatos kerti játszóházat választ, ahol titkokat lehet egymással megosztani, és amely remek zugokat kínál a bújócskázáshoz? Vagy egy izgalmas teraszos játszóház mellett dönt, amelyre a kicsik felmászhatnak és az emelvényt kilátóként használhatják? Nálunk öné a döntés szabadsága.

Nézzen körül a webáruházunkban: a Wickey játszótéri játékok és kerti játszóterek széles választékával várja, ahol biztosan megtalálja azt, amit keres. Kínálatunk az egyszerű kerti játszóházaktól és mászókáktól a verandával és csúszdával kombinált, nagy teraszos játszóházakig terjed. Itt minden pénztárcához talál valami izgalmasat. Alternatív megoldásként a hintaállványból és hintaülőkéből összeállítható fa hintáink nagyszerű lehetőséget nyújtanak a kicsiknek, hogy a friss levegőn kihancúrozzák magukat a kertben. A Wickey kiárusításokon minden büdzséhez talál akciós ajánlatokat.

Széles választék: fából készült Wickey kerti játszóházak

A kiváló minőségű és különböző emelvénymagasságokkal kapható Wickey kerti játszóházzal gyermeke egy saját birodalmat kap. A nagy nyomáson impregnált fa rendkívül időjárásálló, ezért kültéri használatra ideális. Az emelvénnyel készült kerti játszóházakra egy mászólétrán át lehet feljutni. Lefelé pedig a színes csúszdán át vezet az út. A még szórakoztatóbb játékról a hinta és a fa létrafokokkal rendelkező kötéllétra gondoskodik.

Lehet lombház, kerti játszóház homokozóval vagy kerti játszótér: A Wickey-nél sok-sok termékvariáció várja, melyek között biztosan megtalálja az ön számára legmegfelelőbb kerti játszóházat. Ráadásul a gyermek játszóházát nagyszerű kiegészítőkkel teheti még izgalmasabbá.

Tippünk: a teraszos játszóházaink stabil és biztonságos felállításához nálunk természetesen beszerezheti a szükséges földhorgonyokat is. És mit szólna például egy zsindelytetőhöz a ponyvatető helyett? Ezzel még otthonosabbá teheti a kerti játszóházat! Böngéssze át webáruházunk kínálatát és keresse meg a gyermekének leginkább megfelelő, fa kerti játszóházat.

összehasonlítása Termékek