Játszótorony kicsiknek és nagyoknak: 90 cm és 120 cm közötti platformmagasság

Egy Wickey kerti játszótér kalandjátszótérré változtatja a kertet a kis felfedezők örömére. A 90 és 120 cm közötti platformmagasságú mászóvár kis és nagyobb gyermekek számára is megfelelőek, így a szórakoztató játék több évre garantált. A játszóvártól a lovagvárig minden lány és fiú megtalálja a hozzá illő kerti játszóteret és fa játszóházat a Wickey online áruházában. Az ötletesen kialakított, változatos modelleknek köszönhetően a Wickey-nél minden család talál tökéletes mászvárat a saját kertjébe.

Egyedi gyerek játszótér a saját kertben

A Wickey bevizsgált minőségű, biztonsági minősítéssel rendelkező, fa mászóvárai minden gyereknek örömet okoznak és remekül néznek ki. A kalandorok számára gyerekjáték felmászni a kerti játszótéri játékokra, így a mászófalra rögzített színes mászóköveken és létrán át jó magasra lehet jutni. Odafentről pedig mindeg gyerek suhanva csúszik le a csúszdán, amelynek végén a fűben vagy a kiterített gumilapokon puhán landolhat. Sok kerti játszótérhez emellett két hinta is tartozik, így az unalom kizárt. Homokozás közben a kreativitásuknak is szabad utat engedhetnek a gyerekek a homokozóban, a fa játszóházban pedig saját birodalmuknak örülhetnek. Itt keletkeznek az igazi hőstörténetek!
Akár a saját kertbe, akár közterületi használatra: egy Wickey kerti játszótérrel bármilyen helyet ötletes játszótérré alakíthat, ahol a szórakozás garantált! Válasszon a különböző mászókák, teraszos játszóházak vagy gyerek játszóterek közül, és minden lurkó szeretni fog a szabadban játszani.
Helytakarékos modelljeinek köszönhetően egy Wickey kerti játszótér még kisebb kertekben is kiváló választás. Egy igazi különlegességet szeretne? Akkor a Wickey-nél jó helyen jár, mert az összes fa játszótornyunkat úgy tervezték, hogy különböző módon felépíthető legyen, és a tartozékok színének egyéni kiválasztása révén Ön egyedi kerti játszóteret alakíthat ki gyermekei számára. Mindegy, hogy lombház, mászóvár vagy klasszikus játszótér csúszdával és hintával – a 90 cm és 120 cm közötti, gyerekbarát platformmagasságnak köszönhetően minden kalandvágyó felfedező megtalálja a számítását!

101 Változatok és tartozékok fa mászókákhoz

Távcső igazi kalózoknak, kosárgyűrű sportrajongóknak vagy egy iskolatábla tehetséges művészek számára – a menő tartozékokkal feldobhatja a fa játszóteret vagy a kerti mászókát, és egyéni játszóparadicsomot hozhat létre a kicsiknek. A tartozék nem csak jól néz ki, de gyermeke kreativitását is fejleszti. A bővítőszettek, például a Wickey egy- vagy kétszemélyes hintája, a húzódzkodórúd és a homokozó, teljessé teszik a játékbirodalmat. A kis felfedezők itt fantasztikus kalandokat élhetnek át!

Vásároljon kiváló minőségű Wickey kerti játszóteret kedvező áron

Annak érdekében hogy az új kerti játszótere egyszerűen felépüljön, a Wickey mindig mellékel egy könnyen érthető szerelési útmutatót. Gyermeke biztonsága kiemelt fontosságú számunkra, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a kiváló minőségű és tartós faanyagra. A kerti játszótereink és játszóházaink anyagául szolgáló, stabil tömörfát egy speciális eljárás keretében magas nyomáson impregnáljuk, ami a fát különösen időjárásállóvá teszi. Emiatt már nincsen szükség további festésre. Annak érdekében, hogy a kerti játszótér a legvadabb kalandoknak is biztonságosan ellenálljon, online áruházunkban különböző rögzítőelemeket talál a különböző típusú talajokhoz. A biztonsági csomagot gumilapválaszték teszi teljessé.
Számos különböző lehetőség áll rendelkezésére, hogy a kicsik számára egyedi kerti játékokat és egy első osztályú játékparadicsomot hozzon létre. Szánjon időt a böngészésre, és merítsen ihletet a kültéri játszótéri játékok remek kínálatából.

Szűrés
Szűrés:
Tekintsd meg a legújabb termékeinket, különleges ajánlatainkat vagy a Wickey's Choice címkével kitüntetett kiemelt termékeinket átláthatóan, egy oldalon.
Segítség az összeszereléshez
Még a vásárlás előtt nézze meg a kiterjesztett valóság funkcióval, hogyan néz ki a kiszemelt kerti játszótér valós méretben a kertjében. A BILT® alkalmazással pillanatok alatt összeszerelheti a legnépszerűbb kerti játszótereinket. Az innovatív 3D útmutatónak köszönhetően akár 30%-kal csökkenhet az összeszerelési idő!
A munkaállvány maximális magassága
A maximális emelvénymagasság a toronynak azt a legmagasabb játszófelületét jelzi, amelyet a gyermeke elérhet.
Csúszdahosszúság
Válassza ki a gyermekei igényeihez és a kertjéhez illő, ideális csúszdahosszúságot.
Sorozat / Oszlopvastagság
Sorozataink leírásában tájékoztatást talál a különböző játszótéri játékok oszlopvastagságáról, méretéről, alakjáról és kialakításáról. Itt mindenki talál magának valamit!
Témák
Királyi lovagvárak, pompás kalózhajók vagy inkább egy szép álombutik élénk rózsaszínben? Kínálatunk rendkívül széles.
Show products
Rendezés

összehasonlítása Termékek