Spóroljon akár  30%-ot! Csapjon le rá most

Betöltés...

Platformmagasság ≤ 120 cm

Oldal
Oldal

Játszótorony kicsiknek és nagyoknak: 90 cm és 120 cm közötti platformmagasság

Egy Wickey kerti játszótér kalandjátszótérré változtatja a kertet a kis felfedezők örömére. A 90 és 120 cm közötti platformmagasságú mászóvár kis és nagyobb gyermekek számára is megfelelőek, így a szórakoztató játék több évre garantált. A játszóvártól a lovagvárig minden lány és fiú megtalálja a hozzá illő kerti játszóteret és fa játszóházat a Wickey online áruházában. Az ötletesen kialakított, változatos modelleknek köszönhetően a Wickey-nél minden család talál tökéletes mászvárat a saját kertjébe.

Egyedi gyerek játszótér a saját kertben

A Wickey bevizsgált minőségű, biztonsági minősítéssel rendelkező, fa mászóvárai minden gyereknek örömet okoznak és remekül néznek ki. A kalandorok számára gyerekjáték felmászni a kerti játszótéri játékokra, így a mászófalra rögzített színes mászóköveken és létrán át jó magasra lehet jutni. Odafentről pedig mindeg gyerek suhanva csúszik le a csúszdán, amelynek végén a fűben vagy a kiterített gumilapokon puhán landolhat. Sok kerti játszótérhez emellett két hinta is tartozik, így az unalom kizárt. Homokozás közben a kreativitásuknak is szabad utat engedhetnek a gyerekek a homokozóban, a fa játszóházban pedig saját birodalmuknak örülhetnek. Itt keletkeznek az igazi hőstörténetek!
Akár a saját kertbe, akár közterületi használatra: egy Wickey kerti játszótérrel bármilyen helyet ötletes játszótérré alakíthat, ahol a szórakozás garantált! Válasszon a különböző mászókák, teraszos játszóházak vagy gyerek játszóterek közül, és minden lurkó szeretni fog a szabadban játszani.
Helytakarékos modelljeinek köszönhetően egy Wickey kerti játszótér még kisebb kertekben is kiváló választás. Egy igazi különlegességet szeretne? Akkor a Wickey-nél jó helyen jár, mert az összes fa játszótornyunkat úgy tervezték, hogy különböző módon felépíthető legyen, és a tartozékok színének egyéni kiválasztása révén Ön egyedi kerti játszóteret alakíthat ki gyermekei számára. Mindegy, hogy lombház, mászóvár vagy klasszikus játszótér csúszdával és hintával – a 90 cm és 120 cm közötti, gyerekbarát platformmagasságnak köszönhetően minden kalandvágyó felfedező megtalálja a számítását!

101 Változatok és tartozékok fa mászókákhoz

Távcső igazi kalózoknak, kosárgyűrű sportrajongóknak vagy egy iskolatábla tehetséges művészek számára – a menő tartozékokkal feldobhatja a fa játszóteret vagy a kerti mászókát, és egyéni játszóparadicsomot hozhat létre a kicsiknek. A tartozék nem csak jól néz ki, de gyermeke kreativitását is fejleszti. A bővítőszettek, például a Wickey egy- vagy kétszemélyes hintája, a húzódzkodórúd és a homokozó, teljessé teszik a játékbirodalmat. A kis felfedezők itt fantasztikus kalandokat élhetnek át!

Vásároljon kiváló minőségű Wickey kerti játszóteret kedvező áron

Annak érdekében hogy az új kerti játszótere egyszerűen felépüljön, a Wickey mindig mellékel egy könnyen érthető szerelési útmutatót. Gyermeke biztonsága kiemelt fontosságú számunkra, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a kiváló minőségű és tartós faanyagra. A kerti játszótereink és játszóházaink anyagául szolgáló, stabil tömörfát egy speciális eljárás keretében magas nyomáson impregnáljuk, ami a fát különösen időjárásállóvá teszi. Emiatt már nincsen szükség további festésre. Annak érdekében, hogy a kerti játszótér a legvadabb kalandoknak is biztonságosan ellenálljon, online áruházunkban különböző rögzítőelemeket talál a különböző típusú talajokhoz. A biztonsági csomagot gumilapválaszték teszi teljessé.
Számos különböző lehetőség áll rendelkezésére, hogy a kicsik számára egyedi kerti játékokat és egy első osztályú játékparadicsomot hozzon létre. Szánjon időt a böngészésre, és merítsen ihletet a kültéri játszótéri játékok remek kínálatából.