Wickey kerti játszóterek 150 cm-estől 210 cm-es platformmagasságig

A 150 cm és 210 cm közötti platformmagassággal választható Wickey kerti játszóterek garantáltan sok örömet okoznak majd a kis felfedezőknek. Az otthoni kertben álló, kalandos mászóváraknak, teraszos játszóházaknak vagy mászókáknak köszönhetően a kis és nagy hősök saját játékbirodalmukban játszhatnak. A szomszédgyerekekkel közösen nagyszerű móka a fa hintaállványon versenyezni és a létrán a magasba mászni. Felérve pedig a fantázia is a magasba szárnyalhat. A kerti játszóházban titkos tervek kovácsolhatók, át lehet szaladni az izgalmas lengőhídon, vagy akár suhanva lecsusszanni a hosszú hullámcsúszdán – a lehetőségek tárháza óriási. A kétszemélyes hintán a magasba lehet lendülni, a homokozóban pedig gigantikus homokvár készülhet - a kreativitásnak semmi sem szab határt.
A Wickey mászóvárai 3. életévüket betöltött gyerekek számára alkalmasak. Fa játszótéri játékainkat Németországban tervezik és gyártják. Magától értetődően valamennyi kerti játék szigorú minőségi és biztonsági vizsgálaton esik át. A magas nyomáson impregnált, robusztus fa kiváló minőségével és az extrém időjárással is dacoló ellenállóképességével tűnik ki.

Egyedi fa játszóterek és teraszos játszóházak

Annak érdekében, hogy egyedi kerti játszóterek és fa lombházak széles választékát kínálhassuk Önnek, az online áruházban különböző terméksorozatok kaphatók. A Wickey Smart, Wickey Prime és FATMOOSE márkájú termékeket a saját kertjébe ajánljuk. A Wickey GIANT kerti játszóterek közterületi játszóterekre készültek, és teljesítik a DIN EN 1176 szabvány előírásait.
A Wickey kerti játékok számtalan variációt kínálnak: választhat csúszdás kerti játszóteret vagy hintával és csúszdával készült mászóvárat. Gyermeke rajong a lovagos játékokért? Számára nagyszerű játékvárakat kínálunk mászófallal, lengőhíddal, kötéllétrával és több toronnyal. De ugyanilyen kedvelt az otthonos, 150 cm platformmagasságal készült, teraszos játszóház is. Teraszos játszóházainak tágasak: a kerti játszóházban a gyerekek izgalmas történeteket mesélnek egymásnak, és kipihenik a kalandjaikat. Ezután ismét hősies teendőik szólítják őket: a csúszdás teraszos játszóházból villámgyorsan földet érnek, és együtt hajtják a gyerekhintát fel és le. A mászófogások segítségével pedig egy szempillantás alatt újra a fa játszóházban teremhetnek. Egy Wickey teraszos játszóház nagyon sok örömöt okoz a nagyobb gyerekeknek.
A különféle kerti játszóterek mellett a Wickey fahomokozók hatalmas választékát kínálja. Ön egyszerűen kiválasztja a megfelelő méretű homokozót, és a kombinált csomagban kap hozzá egy homokozófedelet.

Saját építésű kerti játszótér

Anyával és apával közösen a szabadteret kedvelő gyerekek egy szempillantás alatt felépíthetik saját játszóterüket. A részletes összeszerelési útmutatóval mindenki saját maga is könnyen összeszerelheti a Wickey kerti játszótereit. A csomag tartalmazza a magas nyomáson impregnált gerendákat, csavarokat, biztonsági sapkákat, valamint a tartozékokat.
Javasoljuk, hogy a kerti játszóreteket stabilizálja földhorgonyokkal. Ehhez használja a játszótéri játékokhoz és a kerti talajhoz leginkább megfelelő földhorgonyt. A Wickey földhorgonyok, padlóhorgonyok és horgonyzóvasak különböző típusait kínálja. Ezeket a játszótéri játékok fa gerendáihoz kell rögzíteni, majd a betonba ágyazni. Annak érdekében pedig, hogy a talaj megfelelő ütéscsillapítást nyújtson, terítsen rá gumilapokat.

A végtelenségig bővíthető kerti játékok

A Wickey-nél lehetősége van már meglévő kerti játszóterét vagy a mászókát különböző tartozékokkal és játszótéri játékokkal bővíteni. A kerti játékokat úgy terveztük, hogy Ön például egy hintaállványt építhessen a gyerekek játszóteréhez. De az olyan kerti játszótér-tartozékok, mint a gyerekteleszkóp, a kosárgyűrű vagy egy sziréna is egyszerűen felszerelhető a fa játszótéri játékokra.
A hintázás élményének különlegessé tételéhez különféle hitaülőkék közül választhat. A bébihintától kedzve, a klasszikus gyermekhintán át, egészen a kalandos fészekhintáig, minden gyerek számára kapható online megfelelő hinta.
Tippünk: nézzen körül online webáruházunk akciós oldalán. Ott kedvező áron vásárolhat egy kerti játszóteret, és akár még egy alkalmi vételre is lecsaphat. Használja ki a nagyszerű kedvezményeket! További fantáziadús kerti játszótereket és lombházakat talál a FATMOOSE oldalán!

összehasonlítása Termékek