Spóroljon akár  30%-ot! - meghosszabbítva 2022.05.22-ig érvényes! Csapjon le rá most

Találja meg a tökéletes kerti játszóteret!

3 lépésben a kerti játszótérhez

Price
Price
Mekkora költségkeret áll rendelkezésére?
Next step (0)
Help Me Choose
Méret S - (1,5-8 m²)
Méret M - (8-15 m²)
Méret L - (15-25 m²)
Méret XL - (25-50 m²)
Next step (0)
Help Me Choose
Milyen elemeket szeretne feltétlenül a kerti játszóterére?
Hintával
Hinta nélkül
Csúszdával
Csúszda nélkül
Fészekhinta
Homokozó
Mászófal
Mászórendszer
Húzódzkodórúd
Fatető
Ponyvatető
Játszóház
Bolt napellenzővel
Láncos híd
Tömör lépcsőház korláttal
Piknikasztal
Load results (0)
0 fedezze fel a megfelelő termékeket
Betöltés...

Kötélhágcsó

Wickey kötéllétrák

Profi mászók figyelem: a Wickey kötéllétrákon minden gyerek remek mutatványokat tanulhat meg és jó magasra juthat. Az egyszerű, csomózott mászókötéltől kezdve, a komolyabb nehézségi fokozatot kínáló és akár 10 létrafokkal választható kötéllétrán át a dupla és 3 oldalú kötéllétrákig vagy mászóhálóki nálunk minden mászótehetség talál magának valamit, így ön mindent beszerezhet ahhoz, hogy gyermeke ügyes pókember módjára, kedvére mászhasson fel és le.

A különféle kötéllétrák nagyszerű kiegészítők a mászókákhoz

A Wickey minden kötéllétrája tömör fából és más időjárásálló anyagokból készül, hogy hosszú évekig garantálhassák a felhőtlen szórakozást. Webáruházunkban különféle árfekvésben talál minden igényt és kívánságot kielégítő kötéllétrát, hogy a fürge kismajmok kedvükre mászhassanak a kertben napestig. A Wickey termékei gyorsan és egyszerűen összeszerelhetők, mert az összes furat már előre ki van fúrva és a mellékelt összeszerelési útmutató könnyen érthető. A Wickey többi termékéhez hasonlóan a kötéllétrák is nagynyomáson impregnált tömör fából és időjárásálló anyagokból készültek, kialakításuk és kezelésük pedig esztétikus és gyerekbarát. Nem csoda tehát, hogy a gyerekek azonnal birtokba veszik őket és örömmel kapaszkodnak kötélről kötélre az új mászóparadicsomukban.

Bármikor bővíthető

A Wickey termékei egyszerűen kombinálhatók egymással, így ön gyorsan összeállíthatja belőlük gyermeke egyedi játszóbirodalmát. Ha a kötéllétra mellé beszerez egy hintát, egy homokozót vagy egy vicces hullámcsúszdát,  gyermeke repesni fog az örömtől és az összes kis barát mindig csak önöknél akar majd játszani. A fantáziának semmi nem szabhat határt, amikor a Wickey mászókák kiegészítéséről van szó. A mászás fejleszti a motoros készségeket, így a gyerekek egyre ügyesebben és gyorsabban másznak fel a keményfa létrafokokon, különösen akkor, ha odalent egy félelmetes krokodil csattogtatja a fogait, de persze semmi esélye sincs: csak a levegőbe harap. Felkeltettük a kíváncsiságát? Akkor nézzen körül a webáruházunkban és tekintse meg változatos kínálatunkat.