Spóroljon a miénknél SPRING SALE

Wickey Smart Net Kötélháló

Wickey Smart Net Kötélháló

Az ár 27% Áfá-t tartalmaz
Szállítási idő: kb. 22/04/24 - 26/04/24
Ezt a terméket szállítmányozó vállalattal szállíttatjuk ki, és a kiszállítás a házbejáratig ingyenes. Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott szállítási határidő a ma napon beérkezett befizetésre értendő, és magában foglalja a belső rendelésfeldolgozáshoz szükséges időtartamot, valamint a termék feladását a vevőnek történő kiszállításig. A szállítási idő az egyedi esetektől függően változhat.

Kötélhálós mászóka Wickey Smart Net

A dzsungelen keresztül tett hosszú túrát követően a dzsungelkutatók úgy döntenek, hogy rövidke szünetet iktatnak be a vízesésnél. Néhány frissen szedett banán és egy finom mangó biztosítják a szükséges erősítést, hogy hátizsákjaikat újra felvegyék és folytathassák expedíciójukat. Néhány méter után azonban meg kell állniuk a kutatóknak, ugyanis egy hatalmas liánháló állja el útjukat. Vajon sikerül a dzsungelkutatóknak leküzdeniük a hálót, mielőtt lemenne a nap?

A Wickey Smart Net szabadon álló kötélháló még a kezdők számára is korlátlan örömöt tesz lehetővé. A kompakt mászókaváz kisméretű kertekben is elfér, 7x7 cm vastag oszlopainak köszönhetően pedig rendkívül stabil. Az évek múltával a kötélháló kiegészítő játékokkal kombinálható és egészíthető ki.
Wickey – Create your own adventure!

Termékrészletek

  • Wickey Smart széria
  • Nagy nyomáson impregnált tömörfa
  • 10 év garancia* minden faelemre
  • Oszlopvastagság 7x7 cm

Megjegyzés: a kötélhálót a mellékelt horgonyokkal betonba kell ágyazni

Itt, megtudhatja, hogy mitől különleges a Wickey.

Termékrészletek

info
A megadott méretek kissé eltérhetnek.
Productdetails
SKU621089
HxSxM92x7x240 cm

A csomag tartalma

  • Mászóháló
  • 2 db H-horgony
  • Minden szükséges csavar
  • Kétrészes biztonsági sapkák a csavarok fedésére
  • Részletes összeszerelési útmutató az egyszerű felépítéshez

Fontos termékinformációk

Optimális illeszkedés

Mivel a fa mint természetes anyag, a térfogata száradás vagy nedvességfelszívás miatt megváltozhat, ezért az egyes faelemeket a pontos illeszkedés és stabilitás érdekében a termék használójának kell kifúrnia.

Figyelem

Nem alkalmas 3 évesnél fiatalabb gyermekek számára
Csak otthon és felnőttek közvetlen felügyelete mellett használható
A megadott méretek és a színek kissé eltérhetnek

¹ A feltüntetett garancia minden farészre érvényes. A jótállásra és annak érvényesítésére vonatkozó további információkat a jótállási nyilatkozatunkban találja.

highlight

#wickeyadventure

Szerezzen ihletet saját kis kerti édenkertje kialakításához elégedett vásárlóinktól Európa-szerte vagy mutassa meg Wickey-birodalmát másoknak a #wickeyadventure hashtag alatt az Instagramon.

Betöltés...