Wickey SUPERSALE – Gigantikus kedvezmények, alacsony árak, csak február 28-ig.

Közterületi játszótéri hinta

  1. GIANT Swing Hintaállvány
    • Méretek: 475 x 202 cm (H x Sz)
    • Hintaállvány az Ön választása szerinti hintaülőkével
    504.990,00 Ft 427.990,00 Ft

Hintaállványok közterületekre

Egy hintaállvány nem hiányozhat a közterületi játszóterekről, mert minden gyerek imád hintázni. A játszótereken, az iskolákban vagy az ovi udvarán álló szabadtéri hinta minden gyerek kedvenc játéka. Ezért a közterületeken használt hintáknak a különösen nagy terhelést is probléma nélkül kell bírniuk. Ennek biztosítása érdekében minden közterületi gyerekhintánkat az európai EN 1176 szabványnak megfelelően fejlesztettük ki. Fa hintaállványaink masszív hintaoszlopai időjárásállóak, vandálbiztosak és rendkívül strapabíróak, így a szülők aggodalom nélkül figyelhetik, ahogy a gyermekeik játszanak. Egy megfelelő kiegészítővel ellátott hinta kicsiket és nagyokat egyaránt boldoggá tesz. A friss levegőn végzett testmozgás elősegíti a gyermekek egészséges fejlődését. Hintázás közben más gyerekek társaságában fejleszthetik egyensúlyérzéküket és koordinációjukat. Nézzen körül a Wickey webáruházában, ha hintát akar vásárolni vagy a játszóterét szeretné izgalmasabbá tenni!

Fa hintaállványok

Győződjön meg saját maga a nálunk kapható fahinták kiváló minőségéről. Egy fémből készült modellhez képest a mi fa hintaállványaink minden közterületi játszóteret harmonikusan egészítenek ki. Nemcsak természetes megjelenésükkel, hanem stabilitásukkal és biztonságukkal is kitűnnek a tömegből. A nagy nyomáson impregnált tömör fának köszönhetően a gerendák különösen robusztusak és időjárásállók, így gond nélkül kiállják a szél, az eső vagy egy hevesebb hancúrozás próbáját. Webáruházunkban egyszerűen vásárolhat hintaállványt. Ráadásul nálunk a megfelelő hintülőkét is beszerezheti a fa hintaállványhoz, hogy a móka mihamarabb elkezdődhessen! A részletes összeszerelési útmutatót követve gyorsan felépítheti a gyerekhintánkat a játszóterén. A földhorgonnyal profi módon rögzíteheti a hintát a talajhoz, így még a legnagyobb lengéshez és a legizgalmasabb hinta-palintához is biztosítani tudja a megfelelő stabilitást.

Hintaülőke és gyerekhinta EN 1176 tanúsítvánnyal.

A kempingekben, játszótereken vagy a szállodakomplexumokban biztonságos és robusztus játszótéri játékokra van szükség. A Wickey webáruházában nemcsk az új hintáját vásárolhatja meg, hanem a hozzállő, EN 1176 tanúsítvánnyal rendelkező hintatartozékokat is. Hintaülőkéinkkel saját elképzelései szerint állíthatja össze hintáját és közterületi játszóterét. Webáruházunkban rozsdamentes acél vagy tűzihorganyzott acél láncokkal készült hinták, valamint játszótéri bébihinták széles kínálatából válogathat. Ezeket a gyerekbarát modelleket óvodák hintájaként is használhatja. Párnázott tartókeretük révén a babaülések a kisgyerekeknek szánt hintákhoz is tökéletesen alkalmasak. Ha pedig valami különlegesebbet keres, a kültéri játszótérre készült fészekhinta a megfelelő választás. A Wickey webáruházában a megfelelő rögzítéshez szükséges tartozékokat is megtalálja. Itt a hintahorgoktól kezdve a földhorgonyig mindent beszerezhet, amire a közterületi hintához szüksége van!

Wickey PRO játszótéri játékok szabadtérre

Ha közterületi játszóterét nem csak egyetlen fahintával szeretné bővíteni, akkor nálunk a legjobb helyen jár. Az óvodai hintákon, játszótéri hintákon és közterületi felhasználásra készült rugós mérleghintákon felül a Wickey-nél közterületi játszótereket is talál. Az örömteli hintázás mellett így más izgalmas játék- és mászáslehetőséget is kínálhat a gyerekeknek. A PRO sorozatunk minden terméke megfelel a hatályos biztonsági előírásoknak és az EN 1176 szabványnak megfelelően lett kifejlesztve. A masszív faoszlopok minden időben biztonságos játszást garantálnak a népes gyerekcsoportoknak. A PRO játszótéri játékok egyedülálló kialakítása lehetővé teszi, hogy ön egyedi játszóteret állítson össze. Szinte az összes PRO játszótér beszerezhető integrált hintaállvánnyal is. A hintával, csúszdával és rugós mérleghintával felszerelt játszótér nagyon gyorsan a közterületi létesítmény központi helyévé válik.