Spóroljon a miénknél SPRING SALE

MARVEL's Spider-Man Flyer Ponyvaszett a Wickey-től

MARVEL's Spider-Man Flyer Ponyvaszett a Wickey-től

A mi új ponyvacsomagunk egyszerű megoldást kínál, hogy a játéktornyodat átváltoztasd a MARVEL Pókember izgalmas világává.

... mutass többet
Az ár 27% Áfá-t tartalmaz
Szállítási idő: kb. 02/05/24 - 08/05/24
Ezt a terméket postai csomagként küldjük el Önnek. Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott szállítási határidő a ma napon beérkezett befizetésre értendő, és magában foglalja a belső rendelésfeldolgozáshoz szükséges időtartamot, valamint a termék feladását a vevőnek történő kiszállításig. A szállítási idő az egyedi esetektől függően változhat.

MARVEL's Spider-Man Flyer Ponyvaszett a Wickey-től

A MARVEL's Spider-Man Flyer Ponyvaszett a Wickey-től

Ha a gyerekeid lelkes rajongói a MARVEL Pókembernek és izgalmas hőstetteinek, akkor újító ponyvacsomagunk könnyű megoldást kínál a játéktorony átváltoztatásához Pókember kalandparkká. A gyerekek kedvenc hősével és részletes elemekkel ez a ponyva végtelen szórakozást ígér. Legyen szó a dekoratív girlandról vagy az izgalmas kockajátékról, egyszerűen vágd ki ezeket az elemeket, és rögzítsd őket a játéktoronyhoz egy új, izgalmas megjelenésért.

Tipp: A ponyvaszettünk nem csak kültéri használatra alkalmas. Hozd el a varázslatot a belső terekbe is, az elemek tetszés szerinti átalakításával. Alakítsd például a girlandot elbűvölő díszítőelemmé a gyerekszobába vagy látványos dekorációvá a következő születésnapi ünnepségre.

FONTOS: Ez a ponyvafedél-készlet a következő játszótornyokhoz illik a Flyer sorozatunkból:

Termékrészletek

info
A megadott méretek kissé eltérhetnek.
Productdetails
SKU627002

A csomag tartalma

  • Időjárásálló, bevonatos PVC ponyva 650 g/m²
  • Kétoldalas ragasztócsíkok
  • Kötél
  • Minden szükséges csavar és alátét
  • Részletes összeszerelési útmutató a könnyű összeszereléshez

#wickeyadventure

Szerezzen ihletet saját kis kerti édenkertje kialakításához elégedett vásárlóinktól Európa-szerte vagy mutassa meg Wickey-birodalmát másoknak a #wickeyadventure hashtag alatt az Instagramon.

Betöltés...