• Németországban készült
 • 10 év garancia¹
 • 16 200 Ft-tól ingyenes szállítás
 • Több mint 1 millió elégedett ügyfél

Visszaküldés és csere

Hogyan küldhetek vissza egy terméket?

Nem elégedett a termékkel, vagy nem a megrendelt terméket kapta? Kérjük, kövesse a következő lépéseket, ha vissza szeretne küldeni egy terméket. Szüksége lesz a megrendelésnél megadott e-mail címre és a rendelési számra.

Kérjük, vegye figyelembe: a visszaküldési űrlap kitöltése a megrendeléstől való elálláshoz nem kötelező. Az űrlapunkon keresztül azonban a termék visszaküldése gyorsabban lebonyolítható.

 1. Amennyiben lehetséges, használja a visszaküldési űrlapot és töltse ki. Válassza ki a visszaküldeni kívánt terméket, és kövesse a további utasításokat.
 2. Az űrlap kézhezvételét követően kapcsolatba lépünk Önnel a visszaküldés lebonyolításához.
 3. Gondosan csomagolja be a terméket, és mellékeljen hozzá egy számlamásolatot.
 4. Miután megkaptuk a visszaküldött terméket, visszatérítjük a vételárát.

Szállítmányozó céggel küldött áru esetén az áru visszaküldési költségének viselése a következő: elállás esetén, annak közlését követően, időpont-egyeztetés után saját költségünkön elszállítjuk a terméket. Minden más esetben Ön viseli az áru visszaküldésének közvetlen költségeit.

Mit tegyek, ha egy termék sérülten érkezik?

Nem megfelelően szállították ki a terméket? Ezt nagyon sajnáljuk. Minden megrendelt terméket gondosan becsomagolunk. A szállításból eredő károkat sajnos nem mindig tudjuk megakadályozni. Javasoljuk az alábbi lépések követését, hogy gyorsan megoldást találhassunk Önnek. A leírt lépések csak ajánlások, azokat nem kell követnie. Ha nem követi az ajánlásainkat, az nem jelent jogi hátrányt az Ön számára. De az ügyintézés gyorsabb, ha követi az ajánlást:

 1. Mindig csomagolja ki az árut a átvételkor, és ellenőrizze, hogy nincsenek rajta külső sérülések.
 2. Bármilyen kár esetén, kérjük, a szállítmányozóval jegyeztesse fel ez(eke)t a fuvarlevélre, és küldjön róla nekünk egy fényképet.
 3. Mindig vegye át a kiszállított terméket (kérjük, ne tagadja meg az átvételt, és ne küldje vissza az árut).
 4. Használja a visszaküldési űrlapot. Válassza ki a visszaküldeni kívánt terméket, és kövesse a további utasításokat.
 5. Az űrlap kézhezvételét követően felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy a problémát az Ön megelégedésére orvosoljuk. Szükség esetén gyorsan és ingyenesen küldünk Önnek csereterméket.

Visszaküldési űrlap

 

Betöltés...

összehasonlítása Termékek

chevron-right