• Németországban készült
  • 10 év garancia¹
  • 16 200 Ft-tól ingyenes szállítás
  • Több mint 1 millió elégedett ügyfél

Népszerű kategóriák

Kétszemélyes hinta a saját kertbe

Egy fa kétszemélyes hinta klasszikus játszótéri játék, amely egyetlen kertből sem hiányozhat. A gyerekek öröme leírhatatlan, amikor a testvéreikkel vagy a barátaikkal a levegőben repülhetnek. A fém kétszemélyes hintákkal ellentétben a fa kétszemélyes hintákat gyorsan és egyszerűen összeállíthatja a kívánságainak és igényeinek megfelelően. A gyerekhinta-ülőkét például kicserélheti egy bébihinta-ülőkére, hogy a legkisebbek is megtapasztalhassák a hintázás mámorító élményét. Hintaállványaink különleges jellemzője az elcsúsztatható hintaoszlop. Az oszlopok néhány egyszerű mozdulattal elcsúsztathatók a hintagerenda mentén, így egy kétszemélyes hinta azonnal egyszemélyes hintává és kiugró gerendává alakítható. Erre a gerendára aztán rögzíthet kötéllétrát vagy egy mászókötelet, így a kétszemélyes hinta máris új lehetőségeket kínál a játékhoz és a hancúrozáshoz.

Egyedi hintaállványok és kétszemélyes hinták

A Wickey egyedi és kreatív hintaállványok széles választékát kínálja. A két hintaülőkével rendelkező egyszerű kétszemélyes hintától a mászólétrával kiegészített fa kétszemélyes hintáig nálunk minden pénztárca- és kertmérethez talál megfelelő modellt. A klasszikus kétszemélyes hinta és csúszda kombó mellett a webáruházunkban különlegesebb hinták is várják. A mászóhálóval rendelkező hintaállvány vagy mászófallal kiegészített fa kétszemélyes hinta különösen jó választás izgő-mozgó, mászni szerető gyerekek számára. De kétszemélyes fészekhintáink is különleges hintaélményt nyújtanak az aprónépnek. Kettesben vagy egyedül, fekve vagy ülve – a fészekhintán hintázni soha nem unalmas! Önnek már van saját mászókája vagy kerti játszóháza? Akkor a Wickey egyik hintaállványával remekül kibővítheti. Teremtsen egyedi kalandvilágot gyermekei számára egy klasszikus fahomokozó és egy Wickey kétszemélyes hintaállvány kombinációjából. Hagyja szárnyalni a kreativitását!

Kiváló minőségű, kétszemélyes hinta fából

A Wickey minden hintaállványa robusztus négyszögletes faoszlopokból készül. A fa hintaállvány időjárásállóságát a speciális, nagynyomáson történő impregnálás biztosítja. Ennek köszönhetően a kerti kétszemélyes hinta sok éven át garantálja az örömteli hintázást. Érdemes nyitva tartania a szemét, ha kétszemélyes hintát kíván vásárolni, mert a webáruházunkban remek kedvezményeket találhat. A kiárusításokon kedvező áron vásárolhat kétszemélyes hintát vagy akciós kerti játszóteret kétszemélyes hintával. Webáruházunkban ráadásul beszerezheti a kombinációkhoz és bővítésekhez megfelelő hintatartozékokat is. A hintaülőkék, tornaeszközök, gumilapok és földhorgonyok széles választéka csak arra vár, hogy ön felfedezze. 

#wickeyadventure

Szerezzen ihletet saját kis kerti édenkertje kialakításához elégedett vásárlóinktól Európa-szerte vagy mutassa meg Wickey-birodalmát másoknak a #wickeyadventure hashtag alatt az Instagramon.

összehasonlítása Termékek

chevron-right