Ingyenes szállítás 16.200 Ft-ot meghaladó rendelési összegtől

Homokozók

Homokozók gyerekeknek

Egy Wickey homokozó tökéletes kerti játék és hatalmas öröm minden gyerek számára. Válasszon homokozót tetővel, homokozót játszóházzal vagy az egyszerűbb, fahomokozót. A Wickey kiváló minőségű, fa gyerekhomokozóit egy napsütéses délutánon gyorsan és egyszerűen összeszerelheti. Töltse meg homokkal, és már kezdődhet is az önfeledt játék. Homoksütik, homokvárak, titkos alagutak - a homokozóban izgalmas fantáziaműhely születik, ahol gyermeke a mesterember!

Homokozó fedéllel

Hagyja, hogy a Wickey homokozó felhajtható fedéllel meggyőzze! Homokozóink kiváló minőségükkel és robusztus kialakításukkal tűnnek ki a többi közül. A műanyag homokozókkal ellentétben egy fahomokozó rendkívül időjárásálló és tartós. Ha saját homokozót vásárol, lehetősége van játszó gyermekét a konyhaablakból figyelni. A játszás után a fedeles homokozót egyszerűen le lehet zárni. Válassza ki a Wickey webáruházában a kívánt méretű homokozót fedéllel. A széles peremnek köszönhetően a közös játék során mind a gyerekek, mind pedig Ön is kényelmesen leülhetnek a homokozó padjára. Gyermekeinek barátai vagy a szomszéd gyerekek is imádni fogják a homokozót! Egyébként egy homokozó és a kedvező árú, kerti játszótér kiváló kombinációt alkot. Ezen gyermekei önfeledten mászhatnak, csúzdázhatnak és hintázhatnak a barátaikkal.

Fahomokozó

A Wickey fahomokozói különböző méretekben kaphatók. Kis vagy nagy homokozóját kiválaszthatja a kertje méretétől vagy a gyermekei számától függően. Egy több gyermeket nevelő család esetében érdemes egy nagyobb modell mellett dönteni. De választhat játszóházat homokozóval is. Így minden építőmesternek elég helye lesz a saját homokvárát elkészíteni! Egy homokozó tetővel megvédi a kicsiket a napsugaraktól és zápor esetén kiváló menedéket nyújt. Minden Wickey fa játszótéri játék remek barkácsprojekt is egyben. Megmutatjuk Önnek, hogyan építsen meg egy homokozót saját kezűleg!

A homokozó homokjának tisztán tartására különösen praktikus megoldás egy lefedhető homokozó vagy egy homokozó fedéllel. A kényelmes háttámlával ellátott padok egyszerűen behajthatók, és ezáltal lehajtható fedéllé változnak át. A macskáknak, madaraknak és más állatoknak esélyük sincs, hogy dolgukat a homokban végezzék, és Ön megkíméli magát a fáradságos homoktisztítástól. Egyébként pedig a gyerekhomokozó mellett felállított fahinta a gyerekek kedvenc játszóterévé változtatja a kertet.

Kiegészítők homokozókhoz

Kint a kertben homokvárakat építeni hatalmas öröm, de a fogócskázás és a ugrándozás ugyanilyen szórakoztató. Annak érdekében, hogy gyermekei biztonságban és kék foltok nélkül hancúrozhassanak a Wickey homokozó körül, webáruházunkban sarokvédőt is talál a homokozóhoz. A műanyagból készült, zöld sarokvédők minden sarokra tökéletesen illenek, és a Wickey-nél praktikus, 4 darabos szettben kaphatók. A homokban lévő gyökerek és férgek elleni védelem érdekében rendelhet a gyerekhomokozóba egy gyomgátló szőnyeget. A gyomgátló szőnyeg különböző méretekben kapható. Tippünk: a kinti játszás még örömtelibbé tétele érdekében remek hintaállvány-választékkal készültünk. Építsen egyedi hintát a Wickey nagyszerű hintaülőkéivel.