Summer Sale! Spóroljon akár  30%-ot – meghosszabbítva 2022.07.03-ig érvényes! Csapjon le rá most

Betöltés...

Homokozók

Sajnáljuk, jelenleg nincsenek megvásárolható homokozók.

Homokozók gyerekeknek

Egy Wickey homokozó tökéletes kerti játék és hatalmas öröm minden gyerek számára. Válasszon homokozót tetővel, homokozót játszóházzal vagy az egyszerűbb, fahomokozót. A Wickey kiváló minőségű, fa gyerekhomokozóit egy napsütéses délutánon gyorsan és egyszerűen összeszerelheti. Töltse meg homokkal, és már kezdődhet is az önfeledt játék. Homoksütik, homokvárak, titkos alagutak - a homokozóban izgalmas fantáziaműhely születik, ahol gyermeke a mesterember!

Homokozó fedéllel

Hagyja, hogy a Wickey homokozó felhajtható fedéllel meggyőzze! Homokozóink kiváló minőségükkel és robusztus kialakításukkal tűnnek ki a többi közül. A műanyag homokozókkal ellentétben egy fahomokozó rendkívül időjárásálló és tartós. Ha saját homokozót vásárol, lehetősége van játszó gyermekét a konyhaablakból figyelni. A játszás után a fedeles homokozót egyszerűen le lehet zárni. Válassza ki a Wickey webáruházában a kívánt méretű homokozót fedéllel. A széles peremnek köszönhetően a közös játék során mind a gyerekek, mind pedig Ön is kényelmesen leülhetnek a homokozó padjára. Gyermekeinek barátai vagy a szomszéd gyerekek is imádni fogják a homokozót! Egyébként egy homokozó és a kedvező árú, kerti játszótér kiváló kombinációt alkot. Ezen gyermekei önfeledten mászhatnak, csúzdázhatnak és hintázhatnak a barátaikkal.

Fahomokozó

A Wickey fahomokozói különböző méretekben kaphatók. Kis vagy nagy homokozóját kiválaszthatja a kertje méretétől vagy a gyermekei számától függően. Egy több gyermeket nevelő család esetében érdemes egy nagyobb modell mellett dönteni. De választhat játszóházat homokozóval is. Így minden építőmesternek elég helye lesz a saját homokvárát elkészíteni! Egy homokozó tetővel megvédi a kicsiket a napsugaraktól és zápor esetén kiváló menedéket nyújt. Minden Wickey fa játszótéri játék remek barkácsprojekt is egyben. Megmutatjuk Önnek, hogyan építsen meg egy homokozót saját kezűleg!

A homokozó homokjának tisztán tartására különösen praktikus megoldás egy lefedhető homokozó vagy egy homokozó fedéllel. A kényelmes háttámlával ellátott padok egyszerűen behajthatók, és ezáltal lehajtható fedéllé változnak át. A macskáknak, madaraknak és más állatoknak esélyük sincs, hogy dolgukat a homokban végezzék, és Ön megkíméli magát a fáradságos homoktisztítástól. Egyébként pedig a gyerekhomokozó mellett felállított fahinta a gyerekek kedvenc játszóterévé változtatja a kertet.

Kiegészítők homokozókhoz

Kint a kertben homokvárakat építeni hatalmas öröm, de a fogócskázás és a ugrándozás ugyanilyen szórakoztató. Annak érdekében, hogy gyermekei biztonságban és kék foltok nélkül hancúrozhassanak a Wickey homokozó körül, webáruházunkban sarokvédőt is talál a homokozóhoz. A műanyagból készült, zöld sarokvédők minden sarokra tökéletesen illenek, és a Wickey-nél praktikus, 4 darabos szettben kaphatók. A homokban lévő gyökerek és férgek elleni védelem érdekében rendelhet a gyerekhomokozóba egy gyomgátló szőnyeget. A gyomgátló szőnyeg különböző méretekben kapható. Tippünk: a kinti játszás még örömtelibbé tétele érdekében remek hintaállvány-választékkal készültünk. Építsen egyedi hintát a Wickey nagyszerű hintaülőkéivel.