• Németországban készült
  • 10 év garancia¹
  • 16 200 Ft-tól ingyenes szállítás
  • Több mint 1 millió elégedett ügyfél

Wickey rugós mérleghinták közterületi játszóterekre

Közterületi játszótereket tervez szállodák, parkok vagy kempingek számára? Akkor nézze meg a közterületi rugós mérleghintákat a Wickey webáruházában. Itt megfelelő játszótéri játékokat talál nagy és kis területekhez, illetve különböző témavilágokhoz. Nem számít, hogy egy sokoldalú kerti játszóteret vagy inkább egy kisebb játszótéri játékot, például rugós mérleghintát keres: nálunk közterületre való játszótéri játékok hatalmas választéka várja.

Ha a játszótérhez csak egy kis terület áll rendelkezésre, akkor onnan nem hiányozhat egy rugós mérleghinta. Remek inspirációforrás a gyerekek kreatív játékaihoz. Mert színes és ötletes kialakításuknak köszönhetően a Wickey rugós játékokat kalandok színhelyévé változtatják a játszóteret a gyerekek számára. A Wickey-nél vicces állat formájú gyerek mérleghinták (rugós gyerekjátékok) széles választékát találja. A részletes és könnyen érthető összeszerelési útmutatnak köszönhetően a gyermek mérleghinták könnyen felállíthatók a játszótéren. A színes, strapabíró HDPE műanyag nemcsak mutatóssá teszi a rugós játékokat, de a fából készült gyerek mérleghintákhoz képest rendkívül robusztussá is. Így remekül kiállják az időjárás próbáját és nagyszerű szórakozást biztosítanak az iskolaudvaron, a kemping területén vagy a parkban.

Rugós játékok az EN 1176 szabványnak megfelelően kifejlesztve

Rugós játékainkat és a többi játszótéri játékot mindenekelőtt profi kialakítás, strapabírás és biztonság jellemzi. Annak érdekében, hogy a gyerekek gondtalanul használhassák a játszótéren a rugós mérleghintákat, azok megfelelnek az EN 1176 szabvány előírásainak. A rugós mérleghinták mind közterületen, mind közösségi udvarokon, mind pedig az ön szállodája játszóterén biztosítják a gyerekeknek az örömteli kalandokat.

Emellett a nálunk kapható rugós játékok a gyerekek biztonságára is vigyáznak a játszótéren. A robusztus és időjárásálló anyagoknak, például a HDPE műanyagnak vagy a tűzihorganyzott acélnak köszönhetően a közterületi rugós mérleghinták vandálbiztosak. A sok különböző modell lehetővé teszi a játszótere egyedi kialakítását. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a rugós játék rögzítési módját (csavarozható alaplap vagy betonba ágyazható földhorgony), és az új rugós mérleghinta hamarosan a gyerekek kedvenc játéka lesz a játszótéren!

Játszótéri rugós játékok többféle színben és formában

Ha rugós mérleghintát szeretne kedvező áron vásárolni, akkor a Wickey-nél minden gyerek számára talál megfelelőt. A nálunk kapható rugós lovacska optimális kis cowboyok számára, ha a naplementébe szeretnének kilovagolni vagy lóversenyeken akarnak vágtatni. Kalandvágyó versenyzőknek tökéletes választás a rugós autó vagy robogó. A bálna és játék formájú rugós mérleghintát a víz alatti világ is képviselteti magát, tehát ideális kis tengerkutatók számára. A rugós játekok gyorsan és egyszerűen felállíthatja a játszótéren, így a gyerekek azonnal játszhatnak velük. A kicsik szabadon engedik majd a fantáziájukat és kalandokkal teli játékokra indulnak a rugós játékok társaságában.

Gyerek mérleghinták játszóterekre a legkiválóbb minőségben

Annak érdekében, hogy a szabadtéri gyerek mérleghinták hosszú éveken át sok örömet okozzanak a játszótér látogatóinak, a Wickey rendkívül időjárásálló anyagokat használ. A mi rugós mérleghintáink nem fából készülnek, hanem strapabíró, HDPE műanyagból. Ennek eredményeként a játszótéri játékok szél- és esőállók, továbbá vandálbiztosak is. Fogantyúink és lábtartóink csúszásgátló profillal vannak ellátva, hogy még a vadabb játék közben is megbízható tartást biztosítsanak. Végül, de nem utolsósorban a rugós játékok élénk színei minden játszótéren hozzájárulnak a jó hangulathoz! A Wickey webáruházában nagyon egyszerűen megrendelheti a kiszemelt gyermek mérleghintát. Ezek mellett a Wickey természetesen EN 1176 tanúsítvánnyal rendelkező közterületi fa játszóterek, közterületi csúszdák és hinták széles választékát kínálja. Ezek különféle verziókban érhetők el – nálunk mindenki számára van valami!

#wickeyadventure

Szerezzen ihletet saját kis kerti édenkertje kialakításához elégedett vásárlóinktól Európa-szerte vagy mutassa meg Wickey-birodalmát másoknak a #wickeyadventure hashtag alatt az Instagramon.

összehasonlítása Termékek

chevron-right