Spóroljon akár  30%-ot! - meghosszabbítva 2022.05.22-ig érvényes! Csapjon le rá most

Találja meg a tökéletes kerti játszóteret!

3 lépésben a kerti játszótérhez

Price
Price
Mekkora költségkeret áll rendelkezésére?
Next step (0)
Help Me Choose
Méret S - (1,5-8 m²)
Méret M - (8-15 m²)
Méret L - (15-25 m²)
Méret XL - (25-50 m²)
Next step (0)
Help Me Choose
Milyen elemeket szeretne feltétlenül a kerti játszóterére?
Hintával
Hinta nélkül
Csúszdával
Csúszda nélkül
Fészekhinta
Homokozó
Mászófal
Mászórendszer
Húzódzkodórúd
Fatető
Ponyvatető
Játszóház
Bolt napellenzővel
Láncos híd
Tömör lépcsőház korláttal
Piknikasztal
Load results (0)
0 fedezze fel a megfelelő termékeket
Betöltés...

Rögzítők

Építsen Wickey kerti játszóteret saját kezűleg

Az otthon kertjében álló Wickey kerti játszótér nagyszerű játéklehetőségeket kínál a gyermekeinek a friss levegőn. Akár egyedül, akár a testvérekkel, egy mászóvár mindenki számára izgalmas kalandokat tartogat. Gyermekeit kinevezheti építőmesternek és a bevonásukkal közösen építhetik fel a kerti játszóteret. Ha a család együtt állítja fel otthon a játszóteret, még nagyobb lesz a gyerekek öröme és büszkesége. A készletbe csomagolt termékeknek és a részletes összeszerelési útmutatónak köszönhetően a kerti játékok gyorsan és egyszerűen felállíthatók.

A kerti játszóteret azonban bővítheti is, hogy még változatosabb legyen a szórakozás

Kerti játszóterének és teraszos játszóházának tökéletes kiegészítője lehet egy tömör fából készült mászófal. Ezt a meglévő játszótéri játékhoz könnyen hozzáépítheti. A különböző formájú mászókövek nemcsak a gyerekek motoros készségeit, de az ügyességüket is remekül fejlesztik. Gyermekei fürge kismajmok módjára másznak fel a falra, hogy megcsodálják a kertben álló gyerekjátszótér tetejéről eléjük táruló kilátást. A Wickey fából készült mászófalával lenyűgöző mászókát építhet kis tornászai számára.

A mászófal nagyszerű alternatívája a mászóháló, amelyet különböző méretben online vásárolhat meg kedvező áron. Melyik felfedező ér fel elsőként a hegycsúcsra?

Vásároljon hozzáépíthető kertijátszótér-rögzítőket kedvező áron!

Hogy a kerti játszóház vagy lombház tetője is magára vonzza a tekinteteket, lecserélheti egy másik Wickey tetőre. Már csak azt kell eldöntenie, hogy a ponyvatető helyére fatető vagy a fatető helyére zsindelyes tető kerüljön-e.

A kerti játszótér különösen praktikus eleme a homokozófedél. A Wickey speciális fafedeleket kínál a homokozókkal kombinált kerti játszóterekhez. Egy nagy nyomáson impregnált fából készült homokozófedél rendkívül hasznos a kertben, mert megvédi a homokot a csapadéktól és az állatok látogatásától. Válassza ki a saját Wickey kerti játszótéréhez passzoló homokozófedelet

További kerti játszótér kiegészítők

Egy Wickey kerti játszóteret nemcsak egy Wickey mászófallal, hanem más remek szabadtéri játszótéri játékkal is kiegészíthet. Mit szólna például egy hintaállványhoz? Egy fahinta klasszikus kerti játék, amelynek láttán minden gyerek szeme felcsillan. Nincs is annál jobb, mint egy kétszemélyes hintán a barátokkal a magasba lendülni, és a friss levegőn élvezni a szabadság mámorító érzését. Vagy gyermekei mindig is arról álmodoztak, hogy tűzoltók legyenek? Akkor bővítse ki a Wickey mászókát egy tűzoltórúddal. Amikor a csapat riasztást kap, a hős tűzoltók ezen villámgyorsan lecsúszhatnak a hősies bevetésre. Ott pedig azonnal megkezdődhet a tűzoltás.

Tippünk: bővítse tovább mászóvárát ötletes kerti játszótér kiegészítők. A sok apró részletnek, például a gyerektávcsőnek, a hajókormánynak vagy a szirénának köszönhetően a gyermekei órákig elmerülnek majd a kalandokkal teli mesevilágban.