• Németországban készült
  • 10 év garancia¹
  • 16 200 Ft-tól ingyenes szállítás
  • Több mint 1 millió elégedett ügyfél

Rugós mérleghinták és rugós játékok

A Wickey-nél kapható rugós játékok és rugós mérleghinták ideális játékok a gyerekek számára, hogy fantáziavilágukban elmerülve megfeledkezzenek a külvilágról. Lehet lovacska, robogó vagy bálna, nálunk nagy választékban talál rugós játékokat a különböző témavilágokhoz. Aranyos rugós játékaink nevetésre, hancúrozásra és álmodozásra csábítanak a kertben. Nagyszerű kiegészítői a csúszdával és hintával kombinált kerti játszótérnek.

Melyik rugós játék a megfelelő?

A nálunk kapható lovacska és robogó klasszikus és funkcionális rugós gyerekjáték fából. Tömör nyírfából készülnek és egyedülálló stabilitás jellemzi őket. De a Wickey-nél találhat színes HDPE műanyagból készült rugós játékokat is. A kis cowboyok átvágtathatnak lovukon a végtelen prérin. A kalandvágyó kalózok rugós állatuk hátán felfedezhetik a hatalmas tenger titkait, miközben fókákkal és bálnákkal találkoznak. Egy kreatív rugós játék remek társ minden gyerek számára a kertben átélhető kalandokhoz.  

Rugós játékok közterületi használatra

A népszerű rugós játékok nemcsak magáncélra vásárolhatók meg, hanem közterületi játszóterekre is. Számos játszótéri játékunk EN1176 tesztelésen esett át és a szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkezik. Egy állatfigurás rugós játék remek választás iskolákba, óvodákba, közösségi terekre és sok más területre. A Wickey-nél kiváló minőségű rugós játékokat vásárolhat közterületi játszóterekre. A Wickey játszótéri játékok rendkívül időjárásállók és strapabíró kialakításuk révén vandálbiztosak.

Rugós játékok telepítése - biztonságos és stabil

Az állatfigurás rugós játékokat többféle módon, biztonságosan és stabilan rögzítheti. Választhat felcsavarozható vagy betonba ágyazható rugót. Mindkét rögzítési mód megfelelő tartást és biztonságot nyújt az rugós játékon való önfeledt játékhoz. A játszótéren található rugós állatfigurákat kibővítheti fogantyúkkal vagy lábtartókkal is.

Webáruházunkban további játszótéri játékok széles választékát találja, amelyek remekül passzolnak egy fa rugós játékhoz.

Tipp: Van már a kertjében Wickey játszótéri játék? Akkor küldje el nekünk a fényképét. Mindig örömmel fogadjuk a rugós játékokról, kerti játszóterekről, hintaállványokról és ágyakról készített fotóit. Fedezze fel vásárlóink fényképeit a weboldalunkon!

#wickeyadventure

Szerezzen ihletet saját kis kerti édenkertje kialakításához elégedett vásárlóinktól Európa-szerte vagy mutassa meg Wickey-birodalmát másoknak a #wickeyadventure hashtag alatt az Instagramon.

összehasonlítása Termékek

chevron-right