• Németországban készült
  • 10 év garancia¹
  • 16 200 Ft-tól ingyenes szállítás
  • Több mint 1 millió elégedett ügyfél

Népszerű kategóriák

Gyerekhintaülőke

Minden gyerek élvezi azt az örömöt és szabadságérzetet, amelyet a hintázás okoz a friss levegőn - nincs is jobb, mint magasra lendülni. A hintázás emellett fejleszti a gyerekek motoros készségeit és egyensúlyérzékét. A legfontosabb természetesen a megfelelő hintaülőke beszerzése. Hintaülőkét szerelhet egy csúszdával kombinált  komplett kerti játszótérre, mászókára vagy egy fa hintaállványra. A Wickey webáruházában minden egyedi projekthez kínálunk ideális hintatartozékokat. Nálunk ugyanúgy megtalálja a klasszikus rácsos hintát és az egyszerű műanyag gyerekhintaülést, mint a lenyűgöző fészekhintát, a kétszemélyes hintát, a tányérhintát, a gondolahintát vagy a bébihintát. Minden hintához tartunk tökéletes hintaülőkét. Fedezze fel a közterületi játszótereken használható hintaülőkéinket is.

Gyermekei biztonsága nagyon fontos számunkra, ez a Wickey-nél kiemelt prioritás. Az összes hintaülőkénk kiváló minőséget képvisel. Mind a polipropilénből készült hintakötél, mind pedig a lánccal kapható hintaülőke megbízhatóan stabil. A horganyzott acél gyűrűk és horgok biztonságos rögzítést garantálnak, hogy a gyermekei önfeledten hintázhassanak a kertben.

Gyerekhinta-ülőke és fahinta

Nálunk különböző anyagokból készült gyerekhinta-ülőkék közül választhat. Csak el kell döntenie, hogy egy fa hintaülőkét, egy gumi hintaülőkét vagy inkább egy műanyag hintát rendel. Az általunk használt anyagok rendkívül időjárásállóak, ezért a termékek tökéletesen alkalmasak a kertbe.

A kalandokra csábító, otthoni hintaparadicsom megteremtése roppant egyszerű: rendeljen műanyag hintaülőkét, amely két színben választható a webáruházunkban. A rugalmas hintaülőke puha és kényelmes ülést kínál. De talál nálunk klasszikus hintaülőkét is, amely minden kertbe az időtlenség hangulatát csempészi. A nagy nyomáson impregnált fának köszönhetően a hintaülőke minden kalandot kibír. Mindkét típus egyszerűen felszerelhető és remek játéklehetőségeket kínál a gyerekeknek. Tökéletesek hintaversenyekhez, ahol az győz, aki a legmagasabbra emelkedik a levegőben, vagy meggymagköpő bajnokságokhoz – ha játszunk, minden lehetséges!

Hintázás fészekhintán

Egy különleges hintaülőkével szeretné bővíteni gyerek játszóterét vagy a kerti játszóházát? Akkor a Wickey-nél a legjobb helyen jár! A kis akrobaták számára a tányérhinta igazi attrakció. Ezen ülve és állva is remekül lehet hintázni, ráadásul a hinta minden irányban mozog. Nálunk fából vagy műanyagból készült tányérhintát is vásárolhat, de választhatja a gumiból gyártott majomhintát is.

A kis tornászok és cirkuszi artisták számára a fészekhinta különleges szórakozást ígér. A nagy fészekhintákon egyszerre több gyerek is remekül elfér. Így közösen hintázhatnak és bolondozhatnak. A hinta polietilén szövete ráadásul rendkívül időjárásálló és víztaszító. Az egyszerű hintaülés alternatívájaként a kis artisták számára remek választás a lábhinta.

A lengőhíddal kapható kerti játszótérhez tökéletesen passzol a Boje hinta, amellyel a kis tengerészek elmerülhetnek a káprázatos víz alatti világban. Ezután már csak egyetlen teendő van: teljes sebességgel előre!

Gyerekhinta közterületre

A magánhasználatra készült hintaülőkék mellett a Wickey webáruházában közterületre is vásárolhat hintákat. Ha egy játszótérre vagy más közterületre kíván játszótéri játékokat telepíteni, azoknak EN 1176 tanúsítvánnyal kell rendelkezniük. Tüzihorganyzott acél lánccal készült hintáink mindegyike megfelel a tanúsítvány biztonsági követelményeinek. Nézzen körül webáruházunk „Közterületi játszótér“ kategóriájában, ahol megtalálja a közterületi használatra alkalmas játszótereinket és csúszdáinkat.

Tudta-e? Miután a kicsik kihancúrozták magukat a barátaikkal a kertben, estére már majd’ leragad a szemük az álmosságtól. A Wickey gyerekágyaiban szépet álmodhatnak és kipihenhetik magukat . Akár egyszemélyes ágyat, akár emeletes ágyat, akár galériaágyat keres csúszdával, nálunk megtalálja gyermeke számára a tökéletes gyerekágyat.

#wickeyadventure

Szerezzen ihletet saját kis kerti édenkertje kialakításához elégedett vásárlóinktól Európa-szerte vagy mutassa meg Wickey-birodalmát másoknak a #wickeyadventure hashtag alatt az Instagramon.

összehasonlítása Termékek

chevron-right