• Németországban készült
  • 10 év garancia¹
  • 16 200 Ft-tól ingyenes szállítás
  • Több mint 1 millió elégedett ügyfél

Csúszdák közterületi játszótérre

Ki ne szeretne a csúszdán szélsebesen lecsúszni és érezni a menetszelet? A csúszda nagyszerű móka kicsiknek és nagyoknak! Ezért a csúszda egyetlen közterületi játszótérről sem hiányozhat! Egy csúszda remekül kihasználható az óvodában, a kemping területén vagy a szálloda udvarán – a Wickey webáruházában pedig megtalálja a megfelelő választékot. Különböző hosszúságban kapható csúszdáinkkal bármilyen játszóteret kiegészíthet. Rendelhet robusztus rozsdamentes acélból vagy kiváló minőségű HDPE műanyagból készült modellt. De választhat olyan csúszdát is, amely passzol a mászóvár-kiegészítők a többi játszótéri játék színéhez. Nálunk akkor is megtalálja, amit keres, ha a csúszdát 90, 120 vagy 150 cm magas emelvénnyel készült játszótéri játékokra szeretné felszerelni.

Gyerekcsúszdák EN 1176 tanúsítvánnyal

Annak érdekében, hogy a Wickey-élmény ne csak otthon, hanem közterületeken is garantált legyen, a gyerekcsúszdáink közterületi felhasználásra jogosító tanúsítvánnyal rendelkeznek. A színes HDPE-ből vagy rozsdamentes acélból készült közterületi csúszdák mindegyike megfelel az uniós EN 1176-1 és EN 1176-3 szabványoknak. Ennek eredményeként gyakori használatra is kiválóan alkalmasak és a legmagasabb szintű biztonságot garantálják a játszótéri csúszdázáshoz. Ha ön már rendelkezik egy közterületi Wickey játszótérrel, azt könnyedén kibővítheti egy ahhoz illő csúszdával. A különféle méretben kapható és különböző magasságú emelvényekhez szerelhető csúszdák között talál óvodásoknak és iskolásoknak valót is. Ízlésének megfelelően kiválaszthatja a megfelelő anyagot és színt. Mindegy, hogy hullámcsúszdát vagy rozsdamentes acélból készült, klasszikus gyerekcsúszdát rendel: ezzel az új játszótéri játékkal rengeteg gyereknek örömet szerez, akik boldogan csúszdáznak majd az iskolaudvaron, a kemping játszóterén vagy az étterem kertjében.

Játszótéri játékok csúszdával közterületre

A Wickey-nél nemcsak EN 1176 tanúsítvánnyal rendelkező csúszdákat kapni. Ha ön egy játszótérrel kombinált csúszdát kíván beszerezni egy óvodába, közterületi játszótérhez vagy egy iskolába, nálunk a legjobb helyen jár. Webáruházunkban rengeteg színes modell várja és közvetlenül a gyártótól vásárolhat új játszóteret csúszdával. Termékeinknek köszönhetően az ön játszótere a környék legkedveltebb helye lesz, ahol a gyerekek önfeledten élvezhetik a kalandokkal teli játékot és csúszdázást. Gyermekbarát modelljeink ideálisak, ha csúszdát szeretne telepíteni egy óvodába, parkba vagy egy kempingbe. A játszótéri játékokon a gyerekek motoros készségei is fejlődnek mászás, függeszkedés és hintázás közben. Természetesen valamennyi PRO játszóterünket az EN 1176 szabványnak megfelelően fejlesztettük ki. Hogy ön elképzeléseinek megfelelően alakíthassa ki közterületi játszóterét és izgalmas kalandvilágot teremtsen a gyerekeknek.

Könnyen összeszerelhető gyerekcsúszdák

Ha ön is egyetért azzal, hogy a csúszda nem hiányozhat a játszóteréről, a Wickey webáruházából egyszerűen rendelhet egyet. A nálunk kapható gyerekcsúszdák könnyen csatlakoztathatók a játszótéri játékaink platformjaihoz. A termékekhez érthető és könnyen követhető összeszerelési útmutatót mellékelünk, így az új csúszdával gyorsan kiegészítheti a játszótéri játékait. A tőlünk beszerezhető karcálló, rendkívül időjárásálló és vandálbiztos csúszdák optimális választást jelentenek kültérre. A kicsik boldogan fogják birtokba venni az óvodában, az iskolában vagy a parkban felállított új csúszdát. A Wickey kínálatában választhat a csúszda mellé további EN 1176 szabványnak megfelelő játszótéri játékokat. A webáruházunkban többféle közterületi gyerekhintát, rengeteg közterületi játszóteret, rugós mérleghintákat, valamint közterületi használatra hitelesített kiegészítőket talál. Csak böngéssze át az összes közterületi használatra alkalmas játszótéri játékot magában foglalóPRO kategóriát és merítsen ihletet a Wickey termékek színes kínálatából.

#wickeyadventure

Szerezzen ihletet saját kis kerti édenkertje kialakításához elégedett vásárlóinktól Európa-szerte vagy mutassa meg Wickey-birodalmát másoknak a #wickeyadventure hashtag alatt az Instagramon.

összehasonlítása Termékek

chevron-right