• Németországban készült
  • 10 év garancia¹
  • 16 200 Ft-tól ingyenes szállítás
  • Több mint 1 millió elégedett ügyfél

Wickey játszótéri kiegészítők EN 1176 tanúsítvánnyal

Az EN 1176 szabványnak megfelelően kifejlesztett játszóterek mellett a Wickey-nél megfelelő játszótéri kiegészítőket is vásárolhat kedvező áron. Ha bármilyen közterületre játszóteret telepít, például egy óvodában, iskolában vagy egy lakóparkban, akkor az összes játszótéri játéknak és tartozéknak is rendelkeznie kell EN 1176 tanúsítvánnyal. Ez biztosítja a gyerekek biztonságát a játszótéren átélt, önfeledt kalandok és hancúrozás közben. A Wickey-nél az ideális közterületi tartozékokat is megtalálja, amelyek tökéletesen illenek az ön közterületi játszóterére. Nálunk beszerezheti a biztonságos földhorgonyokat vagy a kreatív játszótéri kiegészítőket, azaz mindent, amire egy közterületi játszótérhez szüksége van. Ha a játszóterét egyedivé szeretné tenni, már egészen apró részletekkel, például a játszótéri üvegfelvonóval is nagy sikert arathat. A Wickey változatos játszótéri tartozékaival rengeteg kreatív ötletet megvalósíthat, így egy teljesen új játék- és kalandvilágot teremthet a kicsik számára. Így minden kívánság teljesül!

Közterületi hintahorgok és földhorgonyok

Hintával szeretné közterületi játszóterét bővíteni vagy egy csúszdát akar biztonságosan rögzíteni? A Wickey-nél széles választékot talál játszótéri játékokhoz való tartozékokból. A színpompás és vidám kiegészítők mellett a webáruházunkban funkcionális tartozékokat is beszerezhet a játszóteréhez, hintájához vagy a többi játszótéri játékhoz. Vásárolhat például fém fogantyúkat vagy földhorgonyokat a játszótérre, amelyek megfelelő biztonságot nyújtanak a gondtalan játszáshoz. A hinták összeszerelésének megkönnyítéséhez biztonságos hintahorgokat kínálunk horganyzott és rozsdamentes acél változatban. A fészekhinta rögzítéséhez szintén beszerezheti a szükséges hintahorgot, hogy a legkisebbek is biztonságosan és önfeledten hintázhassanak. A csúszdáját megbízhatóan rögzítheti a közterületi csúszdákhoz készült földhorgonnyal, hogy semmi se álljon az örömteli szórakozás útjába. Hiszen a játszótéren minden a hancúrozásról, mászásról és ugrándozásról szól. És hogy minden gyerek épségben landoljon a talajon, terítsen a játszótéri játékok alá ütéscsillapító gumilapokat.

Játszótéri kiegészítők minden korosztály számára

Szeretne a játszótérre olyan kiegészítőket vásárolni, amelyekkel még izgalmasabbá válnak a játszótéri játékok? Nálunk biztosan megtalálja azokat a tartozékokat, amelyekkel közterületi játszóterét különlegessé teheti. Az üvegfelvonó például könnyen a játszótér következő látványosságává válhat és felébreszti a gyerekekben szunnyadó kreativitást. A kis hercegnők feljuttathatják mackóikat a kastélyi tornyába, a bátor lovagok pedig homokot szállíthatnak a vödörben a várfal megerősítéséhez. De egy szócsövet is szerelhet a játszótérre, amelyen keresztül a gyerekek vicces üzeneteket továbbíthatnak egymásnak. A kínálatunkban megtalálható fogantyúk és mászókövek biztosítják a megfelelő fogást, az ütéscsillapító gumilapok pedig a puha földetérést. Tegye még változatosabbá a játékot a játszótérre telepített drótkötélpályával.

Merítsen inspirációt az EN 1176 szabvány szerint kifejlesztett játszótéri kiegészítőink választékából és állítsa össze saját egyedi játszóterét. Természetesen minden kiegészítőnk és tartozékunk rendkívül időjárásálló és strapabíró. Itt, a webáruházban további játszótér-kiegészítőket talál, amelyeket egyszerűen megrendelhet online.!

#wickeyadventure

Szerezzen ihletet saját kis kerti édenkertje kialakításához elégedett vásárlóinktól Európa-szerte vagy mutassa meg Wickey-birodalmát másoknak a #wickeyadventure hashtag alatt az Instagramon.

összehasonlítása Termékek

chevron-right