Spóroljon a miénknél SPRING SALE

Játszótéri játékok közterületi játszóterekre

Játszótereket tervez lakóparkok számára, vagy egy óvodát szeretne játszótéri játékokkal felszerelni? A Wickey-nél közterületi játszóterek és játékok széles választékát találja. A PRO Magic és PRO Giant sorozatunk profi játszótéri játékai minden igényt kielégítő megoldást és feledhetetlen játékélményt biztosítanak. A játszótéri játékaink tervezésénél és gyártásánál elsődleges szempont a biztonság, a strapabírás és a profi kialakítás. Ezért a Wickey PRO játszóterek mindegyikét az EN 1176 szabványnak megfelelően fejlesztettük ki. Így mi megtettük az első lépést ahhoz, hogy ön az iskola, óvoda, sportklub, lakópark vagy kemping területén izgalmas kalandvilágot hozzon létre a gyerekek számára. A Wickey webáruházában természetesen mindent beszerezhet a közterületi játszótérhez.

Közterületi felhasználásra készült játszótéri játékok széles választékát kínáljuk.

Válasszon webáruházunk átfogó kínálatából: a közterületi játszótéri játékokat és a különféle moduláris kiegészítőket kombinálhatja is egymással. Egy csúszdával és mászófallal rendelkező közterületi játszótér minden korosztály számára ideális. De egy hatalmas mászókával is sok örömet nyújthat a játszótérre látogató gyerekeknek. A Wickey hintával, homokozóval és hullámcsúszdával felszerelt játszóterei különösen népszerűek. Ha pedig az aprónép magasra akar szállni a hintával, az egyik EN 1176 tanúsítvánnyal rendelkező hintás mászóvárunk tökéletes választás az ön számára. Természetesen a fa mászókát később is kibővítheti a megfelelő kiegészítőkkel. Vagy közterületi játszóterét egy remek gyerekhintával szeretné izgalmasabbá tenni? A mi fészekhintánk remek választás.

Nézzen körül nálunk: webáruházunkban kis és nagy terekre, különféle témavilágokhoz és minden pénztárcához talál megfelelő terméket. Választhat mászókát az óvodába vagy egy hintát a helyi önkormányzat közterületi játszóterére.

Kiváló minőségű közterületi mászókák

A Wickey neve egyet jelent a minőséggel, így ön tömör fából készült gerendákat és megbízhatóan rögzíthető játékokat kap. A Wickey mászókák kiállják a szél és az időjárás próbáját. Minden játszótéri játékunk biztonságos és stabil – még erős igénybevétel esetén is. A játszótér összeállítását pedig egy részletes és könnyen érthető összeszerelési útmutatóval könnyítjük meg. A nagy nyomáson impregnált fából készült, porszórt fém és rozsdamentes acél horgonyokkal rögzített termékeink sok éven át fognak örömet okozni kicsiknek és nagyoknak. Mivel kifejezetten kültéri használatra készültek, természetesen rendelkeznek a DIN EN 1176 tanúsítvánnyal. A közterületi játszótéri játékok saját gyártású, kiváló minőségű és stabil HDPE panelekkel vannak felszerelve. Általuk válik igazán teljessé az új közterületi fa játszótér, amely egyedi kialakításának köszönhetően még több szórakozást és élményt nyújt.

Közterületi játszótéri játékok, összeszerelés és tartozékok

Nálunk egyébként tartozékokat is vásárolhat a közterületi játszótéri. A játszótér méretétől és a mászóvár típusától függően földhorgonyokra lesz szüksége a közterületi játszótéri játékok rögzítéséhez. A különböző formájú mászókövek ugyanúgy fejlesztik az ügyességet, mint az izmokat. Ha még szórakoztatóbbá akarja tenni a kalandjátszóteret, rendeljen hozzá színes rugós játékokat. Ezek remek szórakozást nyújtanak a kisebb gyermekek számára. A nagyobbak izgalmas kalandokat élhetnek át a drótkötélpályán. Tekintse meg a teljes kínálatot és vegye igénybe az értékesítési szakértőink által nyújtott tanácsadást.

#wickeyadventure

Szerezzen ihletet saját kis kerti édenkertje kialakításához elégedett vásárlóinktól Európa-szerte vagy mutassa meg Wickey-birodalmát másoknak a #wickeyadventure hashtag alatt az Instagramon.

összehasonlítása Termékek

chevron-right