Spóroljon a miénknél SPRING SALE

Népszerű kategóriák

Vásároljon Wickey fészekhintákat kedvező áron

A Wickey webáruházában az egyszerű hintaülőkékkel rendelkező hintaállványok mellett különféle fészekhintákat is vásárolhat kedvező áron! A különböző méretek között minden család és játszótér megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Különösen népszerű modell a Hudora fészekhinta. Ugyanúgy állítható magasságú, mint az összes többi hintaülőke. A hintaállványra szerelt fészekhinta tökéletessé teszi a kertet. A 120 cm-es nagy fészekhintán egyszerre több gyerek is hintázhat, ami igazán kalandossá teszi a játékot. A termékhez felhasznált anyagok rendkívül időjárásállók és strapabírók.

A Wickey webáruházában közterületekre is beszerezhet 120 cm átmérőjű fészekhintát. Ez a különleges, madárfészket idéző fészekhinta EN 1176 tanúsítvánnyal rendelkezik, így megfelel a közterületi felhasználásra vonatkozó követelményének.

A 150 kg-ig terhelhető nagy fészekhinta nagyon stabil. Nagy terhelhetőségének köszönhetően egyszerre több gyerek is a magasba lendülhet rajta a csicsergő madarak és a bárányfelhők közé. De vessen egy pillantást az ovális és a szögletes fészekhintáinkra is.

Kétszemélyes hinták és fészekhinták az egész család számára

Egy kétszemélyes hinta kétszer annyi élményt kínál a kertben A Wickey-nél beszerezheti a két gyerek számára megfelelő hintaállványt és a kétszemélyes hintaülőkét. Az igazi kalandokhoz pedig kombinálhatja egymással ezt a két játszótéri játékot. Ehhez különféle variációk állnak rendelkezésére: szabadon választhat a gyerekeknek fészekhintát, abroncshintát, gondolahintát,  vagy akár extra nagy hintát is.

Szervezzen közös játékdélutánt gyermeke barátaival vagy a szomszédgyerekekkel, szinte biztos, hogy a Wickey kétszemélyes hintájáé lesz a főszerep. A kétszemélyes hinta a kert legnépszerűbb helye lesz.

Néhány modellen akár az egész család is hintázhat, az XXL hintán két gyerek és két felnőtt is elfér. Induljon hintakeresésre a kis felfedezőivel, hogy megtalálják az önökhöz passzoló kétszemélyes hintát. Akár kis fészekhintát választanak, akár nagyot, a remek szabadtéri program garantált.

Hintaállványok felállítása és bővítése

Egy komplett gyerekhintához szüksége lesz egy Wickey hintaállványra, amelyre felszerelheti a hintaülőkéket. Hintaállványaink, hintával rendelkező kerti játszótereink és játszóházaink nagy nyomáson impregnált fából készülnek, amely rendkívül időjárásálló. A nálunk kapható hintahorgokkal és hintacsuklókkal minden hintaülőkét biztonságosan rögzíthet a faállványra. A megfelelő stabilitás érdekében javasoljuk, hogy a faoszlopokat hintaösszekötő elemekkel szerelje össze és földhorgonnyal betonozza a talajba.

Tudta-e? A Wickey-nél nemcsak hintaülőkéket kap kedvező áron, de hintakiegészítőként vásárolhat mászólétrát, tornászgyűrűket vagy bébihintát a legkisebbeknek. A hintával rendelkező kerti játszótérre ötletes játszótértartozékokat, például színes mászófogásokat is rendelhet online.

#wickeyadventure

Szerezzen ihletet saját kis kerti édenkertje kialakításához elégedett vásárlóinktól Európa-szerte vagy mutassa meg Wickey-birodalmát másoknak a #wickeyadventure hashtag alatt az Instagramon.

összehasonlítása Termékek

chevron-right