Spóroljon a miénknél SPRING SALE

Népszerű kategóriák

Építsen saját hintát hintaösszekötő elemekkel

A saját hintaállvány építése a megfelelő anyag beszerzésével kezdődik. Ha saját kezűleg akar hintát építeni, a következőkre lesz szüksége: oszlopok, hintaösszekötő elemek, hintahorgok és természetesen hintaülőkék.

A Wickey hintaösszekötő elemei egyaránt ideálisak a négyszögletes és a hengermart faoszlopokból készült fahintákhoz. A webáruházunkban megtalálja a megfelelő hintaösszekötő elemeket a szabadon álló hintaállványokhoz és a kerti játszótér kibővítéséhez, valamint a szükséges fali csatlakozókat a hinták falhoz rögzítéséhez. A gerendák típusától és méretétől függően rendelhet tőlünk kerek, négyszögletes, illetve úgynevezett smart hintaösszekötő elemeket.

Hintaösszekötő elemeink vagy sarokcsatlakozóink alkalmasak szabadon álló hintaállványok összeszereléséhez, valamint kiegészítő hinták kerti játszóterekre és mászókákra történő rögzítéséhez. Ha gyermekének saját maga szeretne egy nagy hintát építeni, a hintaösszekötő elemen túl rendelhet a Wickey-től megfelelő oszlopokat és földhorgonyokat is.

Fából készült fali rögzítőelem hintákhoz

Keresi a módját annak, hogyan tudna egy kis kertben hintát felállítani és a hintaállványt a ház falához szeretné rögzíteni? A Wickey-nél megtalálja a négyszögletes és hengermart keresztgerendákhoz alkalmas, porszórt fémből készült, optimális fali rögzítőelemeket. A négyszögletes fali rögzítőelem a négyszögletes faoszlopok, a kerek pedig a hengermart faoszlopok rögzítésére szolgál.

A hintaösszekötő elemek mellett webáruházunkban megrendelheti a gyerekhintához a megfelelő hintatartozékokat is. A Wickey-nél színes bébihinták, izgalmas abroncshinták és több gyerek közös hintázásához alkalmas fészekhinták széles választéka várja. De hintáját egy tornászgyűrű-készlettel vagy mászólétrával is kiegészítheti. A klasszikus fahinta alternatívájaként pedig egy drótkötélpályával is meglepheti gyermekét. Egy tányérhintával felszerelt drótkötélpálya igazi kalandjátszótérré változtatja a kertet.

Egyszerű szerelés, biztonságos hintázás

A Wickey összes hintaösszekötő eleme már rendelkezik a szükséges furatokkal, amelyek segítségével könnyen bejelölheti a fába fúrandó lyukakat és azok méretét. A keresztgerendák és az oszlopok optimális előkészítéssel rendelkeznek egy fahinta felépítéséhez. Ha a hinta elkészült, már kezdődhet is a hintázás! A porszórt fémből gyártott, rendkívül időjárásálló hintaösszekötő elem biztonságosan és stabilan tartja össze a fagerendákat.

Gyermekei még több hintaélményre vágynak? Akkor lepje meg őket egy rugós játékkal! A Wickey webáruházában aranyos rugós játékokat talál különféle színekben és állat formákban .

 

#wickeyadventure

Szerezzen ihletet saját kis kerti édenkertje kialakításához elégedett vásárlóinktól Európa-szerte vagy mutassa meg Wickey-birodalmát másoknak a #wickeyadventure hashtag alatt az Instagramon.

összehasonlítása Termékek

chevron-right