Spóroljon a miénknél SPRING SALE

Népszerű kategóriák

Hintahorgok és hintacsuklók

A Wickey hintával kombinált kerti játszótereit és a fa hintaállványokat alapértelmezés szerint hintahorgokkal vagy hintacsuklókkal szállítjuk. Ha saját kezűleg állítja össze kerti játszóterét és utólag szeretné például egy Wickey hintával kibővíteni, a webáruházban beszerezheti a „hintaprojekthez” szükséges menetes hintahorgokat vagy a karabineres hintacsuklót. A kis felfedezők biztonsága érdekében ne felejtsen el stabil hintaösszekötő elemet rendelni a hintaállványhoz. Néhány különleges hintaülőkéhez, például a kétszemélyes hintához speciális konzolokra van szükség. De ezeket is megvásárolhatja a webáruházban! Az egy- vagy kétszemélyes hinta a saját kertben nagyszerű játszótéri játék, amely minden gyerek szívét megdobogtatja.

Hintarögzítés gerendához

A nálunk kapható összes hintahorog és hintacsukló kiváló minőségű és kedvező áron kapható, ráadásul könnyen felszerelhetők és rögzíthetők a Wickey hintaállványaira. Emellett rendkívül időjárásállók is, mert a hintarögzítők vagy horganyzott vagy pedig rozsdamentes acélból készülnek. Így a kerti játszótéri játékok megbízhatóan kiállják az időjárás próbáját.

Szinte az összes menetes hintahoroghoz nylon csapágyazású karabinerhorgot mellékelünk, amelyre könnyen rögzítheti a hintakötelet vagy a hintaláncot. Alternatív megoldásként vásárolhat nálunk klasszikus tartóhoroggal ellátott hintahorgot is.

A menetes hintahoroggal ellentétben a karabinerhoroggal rendelkező hintacsukló körülzárja a hintaállvány fagerendáját. Nálunk egyaránt beszerezheti a szögletes fagerendákhoz és a hengermart faoszlopokhoz szükséges hintacsuklókat. A vásárlásnál ügyeljen a különböző átmérőkre.

A stabil horgokkal és csuklókkal szinte az összes hintaülőke rögzíthető. Ugyanolyan alkalmasak fészekhinta felfüggesztésére, mint függőágyak falhoz rögzítésére vagy többszemélyes XXL hinták felszereléséhez. A hintahorgok közötti távolságot a választott hintamodelltől függően kell beállítani.

Közterületi játszóterek és hinták talajhoz rögzítése

A saját kertbe álló hintához készült horganyzott acél horgok mellett a Wickey közterületi hintákhoz való hintatartozékokat is kínál. Egy közterületi játszótérre vagy egy kempingbe szánt kerti játszótéri játéknak EN 1176 tanúsítvánnyal kell rendelkeznie. A Wickey-től beszerezheti a közterületi használatra alkalmas tüzihorganyzott acél, illetve prémium minőségű rozsdamentes acél hintahorgokat.

A kiváló minőségű hintahorgok mellett ugyanolyan fontos a hinta talajhoz rögzítése. Webáruházunk „Földhorgony és gumilapok” menüpontjában megtalálja a megfelelő ütéscsillapító biztonsági gumilapot gyerekhintájához, Wickey kerti játszóteréhez vagy mászóvárához. A faoszlopokat földhorgonyok segítségével kell betonba ágyazni. A hintahoroggal, hintacsuklóval, földhorgonnyal és az ütéscsillapító gumilapokkal minden kis hős szülinapját biztonságosan lebonyolíthatja.

Tudta-e? A fahintákon és a hintával kombinált Wickey kerti játszóterek mellett nálunk izgalmas játszóházat is talál hintával. Egy játszóház kényelmes rejtekhely a gyerekek számára, ahol számtalan kalandot élhetnek át. Merítsen inspirációt webáruházunk kínálatából!

 

#wickeyadventure

Szerezzen ihletet saját kis kerti édenkertje kialakításához elégedett vásárlóinktól Európa-szerte vagy mutassa meg Wickey-birodalmát másoknak a #wickeyadventure hashtag alatt az Instagramon.

összehasonlítása Termékek

chevron-right