• Németországban készült
  • 10 év garancia¹
  • 16 200 Ft-tól ingyenes szállítás
  • Több mint 1 millió elégedett ügyfél

Népszerű kategóriák

Fa hintaállványok

A csúszdával kombinált hinta a játszótéri játékok igazi klasszikusának számít. A fahinta nem hiányozhat sem a közterületi játszóterekről, sem pedig a kerti játékbirodalomból otthon. A gyerekek olyan magasra repülnek a hintaülőkéiken, mint az igazi pilóták. A bátor hegymászók felmásznak a dobogóra, hogy a csúszdán lecsúszhassanak a völgybe. Fedezze fel webáruházunkban a fiúk és lányok számára egyaránt kiváló, csúszdával kombinált, kétszemélyes. Helytakarékos kialakításuknak köszönhetően a Wickey csúszdával kombinált hintái szinte minden kertben elférnek és többféle árfekvésben kaphatók. Merítsen inspirációt a nálunk kapható fahinta és a hozzáillő hullámcsúszda variációkból és telepítsen saját kerti játszóteret.

Hintaállvány csúszdával és emelvénnyel

Egy saját építésű hinta nagyszerű projekt az egész család számára. Hiszen minden gyerek szeret hintázni és csúszdázni mind egyedül, mind pedig kettesben. Ön a gyerekek életkorának és igényeinek megfelelően választhatja ki az emelvény magasságát és a csúszda hosszúságát. A kisebb gyerekek számára a 120 cm magas emelvénnyel és 240 cm hosszú hullámcsúszdával készült hintaállvány ajánlott. Ha a játszóteret több évig szeretnék használni és főleg idősebb gyereknek állítja össze, akkor válasszon 150 cm magas emelvénnyel rendelkező hintát és extra hosszú, 300 cm-es gyerekcsúszdával kapható összeállítást. Annak érdekében, hogy kreativitása szabadon szárnyalhasson, saját elképzelésének megfelelően választhatja ki a csúszda színét. A Wickey valamennyi szabadtérre készült játszótéri játékához hasonlóan a gyerekhintáinkat is robusztus szögletes faoszlopok tartják, és a strukturált összeszerelési útmutatónak köszönhetően ön egyszerűen felépítheti a saját hintáját. A nagynyomáson történő impregnálás minden időjárási körülmény esetén védelmet nyújt a fának, ezért azt nem szükséges átfesteni. A Wickey játszótéri játéka hosszú évekig garantálja a szórakoztató játékot.

Egyedi hinták kiegészítőkkel

Hintáink különleges ismertetőjele az elcsúsztatható hintaoszlop. Az oszlopok néhány egyszerű mozdulattal elcsúsztathatók a keresztgerenda mentén, ami után egyszemélyes hinta jön létre egy kinyúló gerendával. A még változatosabb játékokhoz erre könnyen felszerelhet egy kötéllétrát, mászókötelet vagy egy boxzsákot. De a Wickey a legkisebbekről sem feledkezett meg: cserélje ki a gyerekhinta-ülőkét egy bébihinta-ülőkére, és már kacaghatnak is a kicsik az első hintázásukon. Merítsen inspirációt nagyszerű kiegészítőinkből és alkossa meg játékbirodalmát a saját igényeinek megfelelően. A kicsik hamar birtokba veszik majd a kalandvilágot, amelyben nagyszerű hősökké válnak.

#wickeyadventure

Szerezzen ihletet saját kis kerti édenkertje kialakításához elégedett vásárlóinktól Európa-szerte vagy mutassa meg Wickey-birodalmát másoknak a #wickeyadventure hashtag alatt az Instagramon.

összehasonlítása Termékek

chevron-right